ЕС и Турция ще обсъдят миграцията и взаимните отношения

Лидерите на ЕС и Турция ще обсъдят проблемите с миграцията на 29 ноември, обяви Доналд Туск.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и Турция ще обсъдят миграцията и взаимните отношения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Давутоглу си напечатаха политическите некролози със свалянето на Руския СУ-24. Няма да ги спаси нито ЕС, нито НАТО! А след като Вовата Путин окончателно затвори кранчето на "нефтопровода" от ИД и доставките на оръжие, храни и вещево доволствие за главорезите, икономиката на Турция ще рухне за много кратко време! За нас е от жизнено значение 100% затвяряне и въоръжена охрана на границата със резняците, за да не ни залее през зимата вълната от мигранти! Студът идва, с него ще тръгнат и те!

що за простотияи падение на ес зависимост от турция означава окончателния краи на европа и асимилация на българия в по далечно бъдеще когато турция стане член на ес толкова ли е трудно на тези демагози да пратят европеиска полиция на турско гръката граница вместо да попадат под зависимоста на ердоган

Много срещи станаха. Ако искат да прекарат идеи за горещи точки, квоти, лагери, грижи за ония и други такива, по-добре да не се събират. И да не вкарват милиони мюсюлмани от Турция в ЕС, стигат ни тези, които наприиждаха и продължават да идват и които никога няма да се върнат у тях си.

Стига вече с тези безполезни срещи всяка седмица че и по 2 пъти в седмицата- Писна ми да чета как разни бюрократи си правят срещи по скъпарски курорти. Действия искам вече, действия. Огради по цялата външна граница на ЕС, въоръжена охрана по тези граници и да се принуди Гърция да спре да прибира и транспортира мигранти до всички нейни граници с други страни. До гуша ми дойде от европейското бездействие по въпроса.

Време е западна Европа да порасне. Лицемерието на хипер либерализма ни доведе до "Кривата круша". Путин бил аутист , може и така да е , но това изключва лицемерието. Действа така, както трябва, И.Д. е продукт на няколко служби една от който е Турската. Сега ни рекетират, защото ние (ЕС) сме , като щрауси. Ако си мисли някой на запад, че ще напълнят земята Българска с ислямисти, няма да стане. Българите, Русия и Китай няма да го позволят.

Как ми се иска да си прав! Но кои българи; тези от президентството, тези от министерския съвет или тези от парламента? Другите никой не ни пита. Тези изброените ни представляват. Русия- Путин заяви, че не сме суверенна държава и няма смисъл да разговаря с нас за каквото и да било. Намира по- голям смисъл да преговаря с Турция. Не, че не е прав, ама....Пък Китай си има къде по-сериозни и далечни интереси. В Южно-китайско море например.

Втората голяма грешка, която ще направят от ЕК е да приемат Турция в ЕС. Турция ще вземе 3 милиарда , ще регистрира ордите , които чакат и тогава и турци и емигранти хукват из Европа и няма спиране.

ЕС не трябва изобщо да се среща и преговаря с диктаторския терористичен режим на Ердоган. Той е замесен много яко с ИД и убива собствените си граждани от кюрдски произход.

Положението излиза извън контрол. Турските медии се хвалят, че турски изтребители са свалли руски самолет в Сирия близо до границата с Турция. тъй като нарушил въздушното пространство на страната. Това, че е руски не казват, но в момента сирийската правителствена армия провежда мащабна операция по установяване на контрол над северния район и сухопътната операция е подкрепяна от въздуха. Да видим еврогъзларите какво ще кажат?

Самолета е сирийски. Руски Миг,но собственост на Сирия. Така Турция продължава да помага на ИД.

Не са минали още кой-знае колко години от освобождението на България. За съжаление виждам, че най-доброто поведение в момента е да почнем овреме да учим турски. Държавата и без това е превзета вече наполовина, както политически, така и икономически. Турция успя да изиграе много-добре всички политически и стратегически карти. Сега спокойно може да диктува каквото си иска и на ЕС. Посредством Турски поток и договорите за развитие на атомна енергетика се сближава и с Русия. А да не забравяме , че и двете неща и АЕЦ (Белене), и Южен поток, бяха за България. Е нека запомним и да разнищим кой , защо и как ги проигра!? Оказа се, че за България не може! За Турция разбира се може! Да живее ЕС и Брюксел. И сега се оказва, че Турция е в добри отношения с ИДИЛ и ползва всички дивиденти (петрол и др.) Вкл. възможността за натиск върху ЕС. В същото време обаче си гледа отношенията с Русия и ги подобрява, въпреки борбата на Русия с ИДИЛ. Ако се наложи изгодно ще продаде и ИДИЛ. Диктува и си прави каквото си поиска с ЕС. И държи и САЩ, като член на НАТО и най-мощна армия в региона+бази ит.н. А познайте сега, както ни нагласиха наще смели и мъдри политици, кой и как ще ни защити па нас от Турция. Така, че аз мисля, че английския е важен, но много е добре младите да започват да учат и турски. Ако останат скоро някакви млади хора (българоговорящи) на тази територия. Пиша всичко това с болка. И няма да има по- щастлив от мен , ако бъда опроверган.

Няма да бъдеш опроверган. Всичко е въпрос само на време. От 20 до 50 г. остават преди да станем, част от Турция.

Изиграват си картите по най-добрия за тях начин! 3 милиарда евро суха пара, подкрепа за газопровода турски поток, отпадане визите за турските граждани, ускоряване преговорния процес за влизане в ЕС! На този фон с омерзение си спомням погрома извършен от нашия бастун Боци Боклука върху трите енергийни проекта с Русия, скандалните оценки на негодника Офшорко за братската нам страна и угодническите им позиции в интерес на краварите от ФАЩ! Отврат!

Ако това се осъществи с България е свършено. Манафите ще ни облазят като хлебарки, само това чакат.

Имаме грамотни и смели политици, страната ни има достижения значително надвишаващи достиженията на много страни в ЕС. Днес ЕС вече разбира че се нуждае жизнено от Турция. Ще си поставим условията и ще преценим, ако ще има полза ще се присъединим, ако няма да има полза от ЕС ние и без него си имаме достатъчно висок и постоянен висок ръст в икономиката, защото в страната край Босфора, се строи мащабно, ултрамодерни билдинги, трансконтинентални мостове и тунели, свръхскоростни влакове, съвременна медицина и ефективно социално осигуряване, пенсиониране далеч преди 60 и 55 години, достойни пенсии и заплати, успехи във всички отрасли на икономиката,образованието и изкуството, филми и сериали гледани по цял свят, нобелови лауреати вече двама, младо, жизнено, образовано, трудолюбиво и предприемчиво население - предпоставка за блестящото бъдеще на страната.

Не забравяй, че една част от тези държави са били под отоманско владичество и в гените им е заложено недоверието към възхваляваната от теб държава! И само държави, чийто народи не са били насилствено принуждавани да приемат исляма, могат да поверят такава отговорна задача точно на Турция! Нямам нищо против държавата Турция и населението ѝ, но аз лично бих била по-предпазлива в надеждите, че точно Турция ще реши европейския проблем с мюсюлманските орди, които я заливат!

Империята никого не е насилствено ислямизирала, хората доброволно са приемали исляма, докато християнството е налагано насилствено в България, жестоко са избити цели знатни родове и заклани десетки хиляди народ, научете си истинската история, а не тая политизираната от учебниците.

Защо правят пакт с турците и да дават милиарди, защо? Наредете на БГ, Гърция, Италия и Испания да засилят земните и морските граници на 100%, който влезне моментално да се връща и за около година вече никой, ама никой не ще да пожелае да идва нелегално в ЕС. Какво давате пари на турците! Политиката на Турция, като водеща държава в близкия изток е да ислямизира ЕС. Това е все едно да налеете бензин в огъня. Същите тези пари ще се използват за психо промивка на мозъците. Някой от вас знае ли, че БТВ им се плаща яко за излъчване на турски сериали. БТВ не плаща авторски права. На БТВ им се плащат милиони на месец да ни ИНТЕГРИРАТ лека пол лека със сериалчета. А по лошото е, че тъпите ниско-интекти ги очакват с нетърпение. Това трябва да бъде спряно незабавно.

Вкарвайки бежанци в Европа, Турция дефакто извършва рекет. Така действат мутрите, независимо дали са улични побойници или политици, а да се поддаваш на рекет означава, че във всеки следващ момент може да ти сервират нова порция от същото. Укрепете си границите бе, толкова е просто!

От ясно по-ясно - Турция пак ще намаже филията, а ние ще оперем пешкира!

ЕС да не си забравят вазелинчето!

Европа трябва да говори с Турция от позиция на силата а не да и се моли. Затваряне на границите и граничните пунктове. Армия по суша и море и икономически санкции като на Русия. Спиране на издаването на визи на турски граждани. Само така може да се справи с проблема.

Шило

Няма как да стане от позиция на силата. Не е в такава позиция.

Прииждането на мюсюлманските орди в Европа се дължи на политиката на меките китки в Брюксел. Сега същите господа, вместо да коригират престъпната си политика, отново правят нещо, което не само че няма да спре наплива на мюсюлманите, а дори ще го усили. Разчитали били на Турция да спре притока на мигрантите. В замяна на това щели да й: 1. Плащат 2. Да пуснат 70 милиона турци (също мюсюлмани) в Европа, и накрая щели да 3. Ускорят влизането на Турция в Европа. Редно е да си зададем въпроса: Защо меките китки правят всичко това: дали от глупост или са просто долни предатели. А същите меки китки се борят срещу газовата зависимост от Русия. Всичко това означава, че глупостта и предателството на меките китки са не по-малки от тези на нашите управници. И че наистина има план за ИСЛЯМИЗИРАНЕТО на дъртата ку.ва Европа.

Меките китки харесват турските мъже!Какви бани има в Турция-леле мале,меките китки няма да излязат от там!

А същите меки китки се борят срещу газовата зависимост от Русия. - И какво общо има това с мигрантите ??

Турция извива ръцете на ЕС! Турция организира бежанския поток! Турция никога няма да влезе в ЕС,защото Гърция,Унгария и Румъния няма да позволят това! За България не мога да твърдя със сигурност заради продажните ни политици,но и тя трябва да бъде против,а ако Турция влезе в ЕС,то България на момента трябва да излезе! Как така ще спрат бежанския поток,като,ако направят лесни визите за ЕС за турци,то те ще наводнят Европа и ще стане по зле и от бежанския поток! Единственото решение на проблема е затварянето на външните граници на ЕС,който се опита да влезе да се стреля,това са граници все пак!!!! За Турция трябват икономически санкции от цял свят за да миряса Ердоган с тъмните си помисли за Османска империя!!!!! Планът на Ердоган е ясен,преселение на народите,унищожаването на Европа и възстановяването на Ислямски халифат,демек връщането на Османската империя!!!!Ако не се затворят границите рискуваме милиони бежанци от Африка и Азия да ни залеят,турците също ще ни залеят и ще стане много много зле!

ау .... ти си луд за връзване бре ... в коя точно школа - клиника те учат на тези бръщолевци?

Тези от Анадола са толкова подмолни, че наивниците от Брюксел нямат представа с какви хора се заиграват. Винаги с Турция трябва да имат едно на ум!

С отпадането на визовия режим ние буквално им даваме законен начин за пребиваване в Европа или - Те тогава ще видите какво е Ислямизация ! Сега в турция всички мигранти си сменят гражданестовто с Турско :) ! Що се отнася до 3-те Милиарда там ще си останат в джоба на някой сарай !

Срещу 3 милиарда на Турция трябва да им върнем всички незаконно нахлули в Европа. Другото е рекет.

При отпадането на визите ще има "Идат като бежанци, влазат като турци"

Има ли някой още да не е разбрал кой е най-големият рекетьор в момвнта ? Ердоган!!!!! Никой не знае колко са точно бежанците в Турция, защото те не са в лагери. Турция не дава информация и не споменава изобщо сирийците и иракчаните какви са - кюрди. От кои сирийски и иракски провинции. Вместо да го натиснат, че извършва поредния геноцид на 21 век, те ще му запушват устата с милиарди евро. Разбира се, че ще ги окраде и така ... както е било. Затвори външните граници на ЕС и тогава ще го питам Ердоган какво ще прави с лодките в морето?????

пороженко и яицето къде ги забрави ?

"Планът предвижда Турция да получи средства от ЕС (около 3 млрд. евро) за мигрантите на нейна територия, да бъде ускорено отпадането на визите за турски граждани, както и да бъдат допълнително насърчени преговорите за приемането на страната в Общността." Има ли още някой да не е наясно, кой и защо генерира бежанския поток в Европа?