Турция започва сондажи за петрол и газ в Северен Кипър

Турската петролна компания ТПАО ще започне сондажи за петрол и природен газ в Северен Кипър, заяви турският министър на енергетиката и природните ресурси Танер Йълдъз.

Обратно в новината

Коментари - Турция започва сондажи за петрол и газ в Северен Кипър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм националист и с тъга трябва да призная истината - а тя е че Турция вече не е регионален фактор а световен.Ако имате шанса да отидете в бившите съветски републики чието име завършва на стан ще видите какво значи Турция там.Така че това че я подпираме от запад съвсем не и пречи да разширява експанзията си на изток.Ще спомена един неизвестен или позабравен факт.Когато американците се канеха да навлезат в Ирак през Турция тя не и разреши което беше голям удар за Америка.А недопускането на военни кораби при авантюрата на Саакашвили в руският протекторат Северна Осетия.Каквито и да ги плещеме за Турция тя е еталон за обективно политическо поведение и икономическо развитие.Северен Кипър си е де факто част от Турция фор евър и тя ще прави там каквото си иска без въобще да и пука какво мислят другите..

Браво! Само така трябва - ДЪРЖАВАТ И АРМИЯТА ДА СЕ ЗАЕМАТ С ПРИРОДНИТЕ БОГАТСТВА! ТУРГИЯ Е ДЪРЖАВА С ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ!!! Скъп петрол - собствени сондажи -собствено производство. Доказано, че нефт и газ има и унас, в Северна България и на шелфа в Черно море... НОО ние всичко сме го дали на чужди фирми и те мамят, че иама малко газ и искад да ни продават по скъпо от руския!

Я бягай за вазелинче

бягай ти бе гиотверен , ние ли ще берем грижа за твоя гъз...

Ясно е, че Турция никога няма да влезе в ЕС...

Hа кого му дреме пък за EC... чакаи да си го преместя от единия крачол в другия. Eвропеиски Cъюз на "Mеркози" - (баба Mеркел + ушат и кривоноско Cаркози) гладен съм хаиде ела да ме нахраниш". патетичен съюз. Mаляките с юдеите могат да тъсят петрол а Tурция не може така ли?

"искад" викаш значи :)))) що не си купите по един буквар, пък после да влизате да бистрите световната политика?

Ме споменавай за буквара. Ще вземее да понаучи нещо, и няма отърване. Или още по-лошо, ще разбере колко е зле и ще взема да се гръмне... ;-)

Цял свят не признава тази инвазия, а турците нагло започват незаконни сондажи. Скоро и САЩ ще им отрежат квитанцията и тогава ще лъсне беднотията в Анадола!

Бъди сигурен, че ако намерят нефт,САЩ първи ще ходят да им оближат гъ*а.

Залагаш ли месечната си заплата за това?

Айде таз година тръба за ВОДА, догодина пожелавам още две - за и за ОЛИО и ОЦЕТ !!! БРАВО!

дИмукратично начи с вазелин...хи хи