ЕС и Турция планират среща на високо равнище през март

Европейският съюз и Турция планират среща на високо равнище в края на март, съобщи германският в. "Велт", позовавайки се на свои източници в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и Турция планират среща на високо равнище през март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май, измислените патриоти, като съюзници на мутрите (ГЕРБ), ще направят по-вече за Турция, отколкото ДПС могат и да си представят...!

Това ще е триумфът на Ердоган и падение за Борисов

Абе Бойко е велик. Това е.

Приказките са приказки, но вече стана съвсем ясно, че на ислямист не може да се разчита и с ислямист не бива да се разменят технологии. Трябва да се дадат стимули за постепенно местене на европейските инвестиции от Турция в Източна Европа и други, по предвидими страни. Антиевропейската кампания на турския диктатор през последните 3 години остави незаличима следа върху съзнанието на гражданите на Европа. Тя е сериозно предупреждение за опасност и не може да бъде заличена. Европа, търгувайки свободно с този ислямист, създаде грозноват и ехиден Франкенщайн до своите граждани. Още повече, този тип прекъсна и върна десетилетия назад демократичния процес в Турция, чието развитие би могло да бъде важна гаранция за стабилни и искрени отношения с тази страна. Отношенията с него могат да бъдат единствено на базата на вече известните негови похвати: Подмолни политики за излямизиране на балканите и шикалкавене.

Точно така Вярван че Меркел ще му го каже че ако тръгне да убива хора в Сирия за ЕС е непиемливо да търгува с Турция

Дали вашият Борисов говори с Ердоган и се договаря това не оказва влияние за политиката на Европа.нито някои го слуша за западните Балкани.българските медии го идолизират просто излага вас като избиратели.по мое мнение в България няма подготвени политици няма и да има.политиката не е само да седнеш в таверната и да казваш колко си велик а е лъжа издигната в изкуство

Ти си гледай вашия а нашия не е твоя работа.

български политици нема, има просто дени продажници начело с сегашния цървул! А нашите съседи си гледат държавите колкото могат но си ги гледат, а не като нас продажници и гъзоблизци!

но само на по баклава и чаj...

Стига с тази Русия Слаб пазар е разбира се Със САЩ ли ще я сравните 150 милиона колкото Нигерия Даже са по бедни И какви са тези глупости че без Турция ЕС не може Може разбира се Египет купува повече европейски стоки от Турция

Дебил,150 млн са си 150 млн.

Не е вярно 150 милиона нигерийци купуват повече европейски стоки от 150 милиона руснаци

Казвал съм го и повтарям ! Трябва да загърбим миналото ! Турция е свръх сила , която няма как да се правим , че не съществува ! Могъщия и дъх е само на стотина километра от нашата столица !Трябва да установим с нея делови отношения изгодни и за двете страни ! Но никога не трябва да и създаваме илюзии ,че сме задния и двор ! За целта са нужни истински политици , които за миг да не забравят ,че са избрани от българи за благото на България ! Времето заличава всички вражди , освен тези на глупците !

Какъв мощен дъх ? Не ставай смешен Турция изцяло изцяло зависи от търговията с ЕС Ако не търгува с ЕС Турция веднага става като Афганистан Веднага И договора и за търговия виси на косъм Забележи че Меркел не кани Ердоган и не отива в Турция а се среща с него в София

Едно милионна армия , втора по численост и мощ в света , модерно въоръжена с последните технологични оръжия . Могат да стигнат до София за няколко часа с армията си , не дай Боже да се случи ! Икономика , която се развива прогресивно във всички направления , хим . индустрия , промишленост , автомобилостроене . Сравнено с нея , нашата е по-мизерна от джудже ! И това ако не е мощен дъх ?!

Бъди сигурен ,че Турция ще се отърве от ислямиста Ердоган и тогава какво следва ?!

вие подлоги от дира засто не публикувате коментарите продали сте си дусите на боико за з0 сребарника.то бива бива ама цак толкова не бива *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тиквата изрече страхотни глупости вчера,единстенното хубаво беше ,че залата беше празна !!то не бяха щъркелчета ,сТръкове диви кокичета,таралежи ,мечки и т.н. !!дори и лилето наведе засрамена главица от глупостите на дибила,за бъчварова удара беше зашеметяващ,гледаше като надрусана !!!

Борисов ще спре климатичните промени на Земята, Борисов ще спре топенето на ледниците, Борисов ще спре земетресенията, Борисов, Борисов, мед ви капе от устата, само да го бутате напред, Борисов ПРАЩА, така вие се изразявате, линейка, кран, самолет,космически кораб....

Два влюбени гълъба, особено нашия!!!

Тоталитарните лидери си пазят гърбовете един друг от собствените им народи. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

тоа нема ли да го изфърлите от форумъ, едни и същи тъпотии праска до безкрайност ???????????

Паразите долен и прост, и ти ли си на мафиотската хранилка?

Естествените и жизненоважни интереси на европейците са споразумение с Турция и Русия и падане на санкциите! А интересите на безумните кравари са точно обратните! Мислете,еврогейове!

ЕС няма никакъв интерес от Русия а Турция дори е конкурент И двете са слаб пазар за европейски стоки за разлика отСАЩ А освен това се опитват да наложат своята политика на Европа и дори директно заплашват с война страни членки на ЕС Така че санкцийте среще Русия няма да отпаднат а договора за безмитна търговия с Турция ще бъде преразгледан

Казват ти да мислиш, а не да се пенЯвиш!!! Извинявай, забравих, че нямаш мозък, краварска подлого!!!

Гениален си! Иди и разкажи това на френските, италианските, полски и пр. фермери...Русия не е пазар и Турция също не е. Африка ли е пазара на ЕС, умнико? Или Сев.Америка?.....

РУсия слаб пазар за ЕС? Ми затуй ли другарката М. Олбрайтова (Държавен секретар на САЩ от времето на Елцин) рече: "Природните богатства на Русия принадлежат на световната демократична общност" ??