ЕС отпуска втора помощ от €3 млрд. за бежанците в Турция

ЕК даде зелена светлина днес за втори финансов пакет от 3 милиарда евро за оказване на помощ на Турция за приема на сирийските бежанци на своя територия.

Обратно в новината

Коментари - ЕС отпуска втора помощ от €3 млрд. за бежанците в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ ПРОВЕЖДА ГОЛЯМ ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ПЛАН по унищожаването на Европа, а ние си траем и го приемаме. Меркел е първа цигулка в него, но вместо да бъде наритана и изгонена, пак я избраха на власт. Точат се милиарди от европейските народи, които си плащат за собственото унищожение. Направо не е за вярване!

плащайте данъци, за вас дори и пенсии няма да имате - парите ви се привеждат на чужди държави!!

ЧУДЕСНО!!!! Изнудването от страна на Турция дава резултати.... Даваш ли даваш ЕС парички или пускаме мигрантите..... Дааа, не е луд този, който яде баницата ,...нали.....

!!!

ChatGPT

ЕС да отпуснат 3 милиарда евро помощ и за нас!

Ми ето ви връзката - фчера Дзверкел подписва правителство и стаа канцлер, и неска веки харчим за бежанците. Некой още да се съмнева че куманягата Дзверкел фкарва бежанците нарочно????? и не, не е грешка, нито е защото има война, нито е защото тези хора немът храна и доходи?

Дайте 1/2 от тези пари на БГ ловджиите , пада се по 25 000 лв /човек и пиле няма да префръкне през границата, безанците окончателно ще забравят , че са бежанци. Нали управлява пазарът, а това е пазар на ценности, а най-голямата ценност е живият човек

Ние даваме, Турция получава.

Представяте ли си , колко Джихад ще се подготви с теди парици за удари срещу Асад и ..Русия?

наближява 26 март среща на високо равнище,време за отшет ,да се премахнат визите за турски граждани,сириъсите да се вıрнат по домовете,ес да не се дıржи като мома.

А Така , за да има Ердуган с какво да си плати ракетите C-400 ! Тия 3 мрд. евро директно на Путин да ги преведат !

Така ли ? Кеф! ...И ние ще пийнем уиски.

Ти ,с ибнье ли се занимаваш или с пищови?!