Ахмет Давутоглу официално е номиниран за премиер на Турция

Партия на справедливостта и развитието официално номинира турския външен министър Ахмет Давутоглу за наследник на Ердоган като лидер на партията и премиер.

Обратно в новината

Коментари - Ахмет Давутоглу официално е номиниран за премиер на Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СМЕ ПОД "ТУРСКО РОБСТВО"! Сега нямаше да ги има нашите ченгилофеодали и нямаше да ни откраднат парите! МАЛКА УТЕХА МИ ОСТАВА: ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДПС (макар и тях доста да са ги побългарили "нашите" ченгили)...

разширяват властта си. И в двете страни на власт идват най-тъмните и ретроградни сили.

КОИ ЗНАЕ В КАКВР БЕШЕ СИЛАТА НА КАДАФИ !!! КАКВО НАПРАВИ ТОИ ЧЕ 30 ГОДИНИ ЖИВЯХА В МИР И ПРОЦЪВТЯВАНЕ

Мисля, че от това не следва нищо добро за Бг. Тези двамцата сигурно са направили много за икономическото възкръсване на Турция, ама като им знам вижданията за по-нататъшно развитие на Турция и региона, лоша работа, лоша...

Аферим на Турция сравнение със другите балкански страни , тя напредва със светлинна скорост свръхскорестен влак Истанбул -Анкара 3 часа ,трети мост на босфора , нова магистрала между Истанбул и Измир, два атомни централи още още

Браво! Браво! Цяла България сме с теб!

Дано някога и в България се появят личности, като Ердоган и Давутоглу, на българската политическа сцена!!! Щото в момента само едни скопци..........................

Моля да не забравяш че тази партия е ислямистка и Турция освен правилният път в икономическа посока, има и един друг път който следва и това предизвика вълненията на Тексим

Има , има и в България такива личности. Само трябва да ги изберем от листата на ДПС!

Турция върви към империя,Русия-също, на югоизток от тях-Ислямски халифат, Азия си е Азия,демокрацията им е чужда, искат си вождове, налагащи страх и подчинение.

си прав, но не съм сигурен че Демокрацията е най-доброто. Виж как се движи развитието на Изтока и Запада. След 40-50 години възход, Запада тръгва на долу, което не може да се каже за Изтока (въпреки няколкото точки на напрежение)

Турция ще става президентска република. ПО-СИЛНА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА ЕРДОГАН. Предвид очертаващата се война в Черно море - още ще му пораснат акциите. У нас пък имаме две (2) протурски партии - дпс и тази в РБ - на корман исмаилов и касим дал. Не знам как ще се оправяме в близките 2-3 години с тези продажни политици от всички цветове!

ТИЯ СА КАТО ПУТИН И МЕДВЕДЕВ - ЕРДОГАН И ДАВУТОГЛУ. КАНЯТ СЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ПОЖИЗНЕНО КАТО СЕ ВЪРТЯТ НА ПОСТОВЕТЕ..

сега Давутоглу (Давид Оглу) ще стане премиер, а Ердоган ще е президент... после ще се сменят след 14 години... )))

ДАВУТОГЛУ В ЧИСТО ЛИНГВИСТИЧЕН ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ Е ДАВИДОГЛУ - СИН НА ДАВИД .... СИРЕЧ СИ Е ДЬОНМЕ - ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА КРИПТОЮДАИЗМА ПРИЕЛ ИСЛЯМА .... -ИСТОРИЧЕСКИ ПРИСТАВКАТА ОГЛУ Е СЛАГАНА ЗА ЧУЖДЕНЦИТЕ В ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ - ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОМАЦИ КОИТО ОТ 1920 ЖИВЕЯТ В ТУРЦИЯ И В МОМЕНТА СЕ СЧИТАТ ЗА ТУРЦИ НОСЯТ ПО ЕДНО ОГЛУ СЛЕД ИМЕТО .... ТАКА ЧЕ Е РЕДНО ДА КАЖЕМ "СУЛТАН ЕРДОГАН , НАЗНАЧИ ЗА ВЕЛИК ВЕЗИР ДЬОНМЕТО ДАВИДОГЛУ " :))))) ... С ТОВА ЕРДОГАН ПРОДЪЛЖАВА ТРАДИЦИЯТА ВЕЛИКИТЕ ВЕЗИРИ НА ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДА СА ЯНИЧАРИ - ЯНИЧАРИТЕ СА БИЛИ ВЕЛИКИ ВЕЗИРИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ ПОНЕ НА 300 ГОДИНИ :)))

И Исляма и Християнството са форми на юдаизъм :D

оглу,означава син на едикоиси,или на балгарски е ов-петров,иванов и пр.оглу няма нищо общо с ''дйонмета'' или ''ментета''или пак там каквито си ги измисляш

Ердоган става президент ли, не разбрах?

Ако този човек познава добре историята и има съвременно мислене, трябва да знае, че няма как да мечтае за възстановяване на някогашната империя. Няма народ, който би приел да живее под чужда власт. Народите на Балканите са християнски - факт, който не може да бъде пренебрегнат. Защо някои политици с мегаломански амбиции не ни позволяват да живеем като добри съседи, а непрекъснато създават проблеми, от които си патят не те, а народите ни?!

Човекът писал за икономика, иска да се възстанови общия пазар на Османската империя, а не да ни завладяват. Този общ пазар така или иначе ще се случи, когато Турция и страните от Близкия Изток станат членки на ЕС.

Те я възстановиха но икономически. Робството вече е финансово.

Турция си имат Ахмет Давутоглу и Ердоган, а пък ние Ахмет Доган.

ИФТАРА В ПЛОВДИВ!!! С ЧЕХЛьото, но без БЪЛГАРСКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ! Забравихте ли как СЕ ОБЪРНА КЪМ ПРЕЗИДЕНТА МИ ЧЕХЛьо... Не като ПРЕЗИДЕНТ, а към ПОДЧИНЕН с онова: "Очакваме да ни върнете вакъфските имоти, както се договорихме на заседанието на вашия кабинет в ТУРСКО!"

а честити да са им и премиера и президента,тая година забрадки,догодина бурки-радикалния ислям сериозно настъпва...за съжаление светска Турция,скоро ще е в историята..

Радвам се за комшиите.А ние кво шъ правим?

Почваме да шием бурки и потури :D Разбирай го, както искаш :D

Преувеличаваш.Май не си ходил в Турция да оплакнеш окото с хубавици с големи...