ДПС с остра декларация за референдума в Турция

ДПС с внимание и загриженост следи оценките, анализите и коментарите за проведения референдум в Турция, се посочва в декларация на движението.

Обратно в новината

Коментари - ДПС с остра декларация за референдума в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две протурски партии в БГ са на нож помежду си,а ние българите,сме будали,че не използваме тази разпра в наш интерес на принципа "разделяй и владей"!Доган,загрижен за своята сигурност плюе Ердоган,хаха,ми трябва да му кажем "машалла бе чожум!",а не да го плюем в услуга на бъдещия султан.Малко хитрост се иска в политиката,ама нали сме будали...

Аз

Няма разлика между ДПС и ДОСТ. Просто някой ни прави номера на доброто и лошото ченге, щото знае, че сме тъпи и се хващаме. Т. нар. демокрация показва най-лошите си черти. Вари го, печи го - това е положението: без бой няма управия. Това е истината и дали ни харесва или не, няма никакво значение.

бъдещият султан на турция как да разпределя порциите,само забравя обръчите на сина му търгуваха с идилски петрол та надали слушат съвети от хидроинженери!

Това е трагедия. Трагедия на 21 век. Един народ се разделя на две. Две лица сме на една и съща монета.

накъде ще поемеш харем или университет с нормалните хора?

Аз

Изпитвам по този случай остра болка в преперинеумната област, баси.

За незапознатите с анатомичната терминология - горното ще рече "Боли ме уя".

Във Великобритания за Брекзит също гласуваха малко над 50% и от това не произлезе нищо трагично.

27 години България търпя номерата на Доган, сега го защитава, а някой дори го величаят, че бил голям политик. Що за масохизъм и къса памет имаме, а первезника си дерибейства в сараите е се изживява, като султан.

Кънчо - това наивно шиле ти ли си?

Заради подобни помияри, като хидроинжинера, много българи, не само турци ще гласуваме за ДОСТ.

Не беше ли ДОСТ партията, която богославя сегашният ислямо-радикален турски презинт. Същият, чиято жена преди година обяви, че харемите по времето на турското робство били "образователни" институции, в които било чест да си? Кой нормален човек би подкрепил подобна изперкалост?

Не харемите, а Харема!!! Право на Харем е имал единствено и само Султана! За да бъде една жена избрана там се е изисквало не само красота, а и много други таланти- да е образована, да умее да се държи като дама и много др. За онова си време направо си е било чест!

те дпс да си траят да не им поискат екстрадирането и на тях, че лично ще помогна на властите за предаването им на турския президент:))))

Хитър е Доган! Хитър! Прави теманета на Путин от една страна, а от друга иска да скара Борисов с Ердоган. Точно така, искат официално България да не признае резултатите от референдума в Турция понеже вече не им изнася, защото Ердоган подкрепя Местан. Елементарно Уотсън!

Пуската партия ДПС се включи във акциите на посестримите си БСП и (сега) снишини патриоти! Целта на ДПС е да предизвика напрежение с Турция!На БСП напрежение вътре в страната с постоянни измислени или заложени скандали!Сигурно целят голяма дестабилизация призив за бунт (като измислените им протистиращи пред КЕВР) и по нататъшни скондали съдебно дела обвинения към ГЕРБ !Съзнателно предизвикано нопрежение по границата с Турция и изтегляне по заповед на служебното правителство на охраняващите границата войници!Въобще антибългарските по същество партии БСП и ДПС провиждат политикато но Кремъл за откъсване на България от ЕС

Интересна ми е позицията на лютивия местан и неговите високопарни приказки за евроантлантизма, свободите, правата и прочие!!!

Лютвито сега не знае какво да каже. Скрил се, никакъв го няма.

В Турция щяло да има Султанат. Надминали сме ги приживе със сараите си..., язък за този втори Левски, който скверни това свято име за България.

Колкото по слаба и разединена Турция, толкова по-добре за България !!

ами да видим, кой ще е по-слаб, Турция или България.

AHHH DPS AH ,PIRVO SE VİJ KAKVO E POLOJENİYETO V DOMA.

Когато турски политик се изкаже във връзка с България е намеса във вътрешните й работи, а когато цяла парламентарно представена партия се изкаже за референдума в Турция не е намеса. Молете се мишки от ДПС да не ви вземе на мушката Ердоган, защото тогава дупе да ви яко, а агент Сава може да си прокара само в България к*рвенските си номера, извън пределите на страната ни, никой не го бръсне за слива и се интересува за мнението на едно изтъркано ченге на ДС и КГБ.

ДПС поне ясно казва това, което българските политици ги е страх да кажат, а то е, че една ислямистка държава наш съсед ще бъде заплаха за България!

Какво искаш да изповядва Турция - източно православие ли, ами те са си турци и тяхната религия е ислям, в света близо 2 милиарда изповядват тази религия, неграмотнико.

Аз за базите си в България пари не плащам. На Босфора мога без пари да пратя един МИНЕТ III, за угасване на пуешките мераци на бойния сокол. Този Който ме избра за президент, ми вмени задължението за наземно опазване на територията Му-България.

Посланикът представлява държавното управление на Турция. ДПС не представлява държавното управление на България. Даже много ще се зарадват да ги забранят. Иначе по принцип си прав, но въпроса стои за Македония сега за готвена декларация. А и доколко честен е бил референдума. Май загубен в самата Турция и спечелен в чужбина.

Ами месят се в политиката на Турция защото са платени изверги.

ДПС изпадна в седма глуха, декларация след декларация:)))) В сараите са прекалили с хапчетата:)))

Аркадашите като са толкова против Турция за масква ли размитат ?

Нали си в чужбина и тука само боклуци сме останали тролче

турция тепърва я очакват сериозни проблеми при налагане на режима ердоган , ще се наложат и институции които ще я развиват в посока военно предимство, етническо изостряне в посока радикален ислям и елементарни преразпределителни функции. Това неменуемо ще повлече иконмиката и рязко надолу. Резулттът ще е търсене на външни врагове. При опит за демократична промяна всичко ще бъде залято в жертви. И в двата случая Турция губи от референдума и от неговите резултати и последствия.

Сега кюрдите като се отцепят и си направят самостоятелна държава турция ше се раздели на още повече отломки. И всичко това благодарение на безумията на диктатора !

Важното е и двете половини да са вън от ЕС !

Защо българска партия /ДПС/ и наши политици се месят в политическия живот на Турция?

Султанския режим ли подкрепяш?