Турция се преориентира от ЕС към ШОС

Китай е готов заедно с други страни членки на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) да разгледа заявката на Турция за присъединяване към организацията

Обратно в новината

Коментари - Турция се преориентира от ЕС към ШОС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Турците там им е мястото, в Азия. Заедно с част от Арабите, с Китай, Южна Корея и Индия. Виж, ние сме ЕВРОПЕЙЦИ! Вземаме Европейски пенсии и заплати, можем да работим свободно в Европата, а скоро и в Канада. Кой като нас?

Ха такааа, Там им е мястото...в Азия... Правилно, сега да се изнасят от ЕС...и да не си помислят повече за него...Прекрасно решение ,..Приемам го НАПЪЛНО!!!!

ИНТЕРЕСНА ПРОМЯНА НА СИЛИТЕ В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК!!!СВЕТЪТ СЕ ПРОМЕНЯ С НЕВЕРОЯТНА БЪРЗИНА,НАДЯВАМ СЕ В ПОЛОЖИТЕЛНА ПОСОКА!!!

Аверчетата на снимката заедно с Илхам Алиев са бизнес-партньори в най-голямата марина на света-Мармарис.

А дано, ама надали. Та ако започнат турските тирове да минават през Киргистан, Туркменистан, Казахстан и Русия къмто Европейския съюз, белким рахатясаме и ние.

милионите турци всеки момент ще започнат да се изнасят от ЕС към Китай.....

Лоши новини за шорошите. Направо си представям как реват и бъркат из кофите около Козяк, като им резнат париците за плюене.

УАХАХА ... преместихме си го от единия крачол в другия ...

Ще възложа бойна задача на Слави и Мая да спретнат едно референдОмче с въпросче : Изберете - ШОС или ЕС!

Истината е, че Азия се обединява. И доколкото Китай са стъпили достатъчно здраво в Африка, на по-следващ етап ще вземат под свой контрол и почти целия черен континент. По-неясно е, какво ще стане с Южна Америка. Но като лишат ЕС и САЩ от възможност да ограбват Азия и Африка, двете западни сили ще започнат да се изяждат взаимно.

Ти гледай какво ще стане със Сибир скоро!

Русия, Казахстан, Узбекистан, Таджикистан и Киргизия. Те това са големите икономически сили :)))) Същата работа като с БРИКС - без Китай... - гола вода. А Китай служи и работи са САЩ.

Нещо не си в час! Китай надхитри ДСАЩ и го погълна. В смисъл, че по китайските закони, всички фирми действащи на китайска територия трябва да имат най-малко 51% китайско участие. Тоест онова, което го пишете, че ще си изнесат производството от Китай, просто е невъзможно да стане. Ако искат, могат да си продадат акциите в китайското дружество, но това ще го направят много евтино. Като при това Китай ще им даде юани, а не долари.

Айди туркия се върнува неколко века назад!!!! Остааа само и да се изметът отаък босфоря та да приключи сичкото им драма!!!!!

Стига за днес с Турция! !! Да вървят на майната си, те са си географски и "културно" в Азия, прости и тъпи са тези, които са почнали стях преговори за присъединяване. Дано да върнатсмъртното наказание, че сами да си хлопнат вратата и да се млъкне по въпроса, излязоха ми мазоли на ушите от глупости. Амин!

Турция се преориентира от ЕС към ШОС Ами пътят и на Турция е натам.Европа за европейците, Азия за анадолците.

Интересно е как се връзва членството в ШОС с членството в НАТО? Ако това означава напускане на НАТО за Турция, което изобщо не е невъзможно, то ние ставаме фронтова държава срещу една голяма армия, без да сме подкрепени особено от ЕС.

А връзката между ЕС и НАТО е?

Връзката е, че от приемането на Австрия насам, за да те приемат в ЕС, трябва първо да влезеш в НАТО. Не си ли дадеш територията на пакта, няма ЕС. Между другото на Швеция и Финландия също им извиват ръцете да влизат в НАТО.

... връзката Е САЩ!! Т'ва и децата в училище го знаят... САЩ са окупирали половината свят и цяла Европа "под егидата" на НАТО... Ехооо, събуди сеее!

Някой ще ми разтълкува ли изречението-турския Президент заяви вчера,че Турция вижда реална алтернатива за своето членство В Европейския съюз В присъединяването към Шанхайската организация за сътрудничество.Това означава ли присъединяване към двете организации едновременно,както и написано.

Не ти е ясно значението да думата "алтернатива".

Точно там им е мястото - в Азия. Щом си искат шериата - да си живеят и търгуват с другите мюсюлмански страни и комунетата в Китай. Всички от ШОС неглижират правата на човека, на върха на страната има Бащица покровител на народа ... изобщо азиатска им работа. Християнството и европейската философия са нещо друго.

Че то и ний си имаме Бащица. Да хукваме ли и ние на изток тогиз?

Айде стига, 70 години все на изток ни влачите.

Че то и ний си имаме Бащица. Да хукваме ли и ние на изток тогиз?

каква мила картинка са тия двамцата...точно както преди години гея се облизваше с агент павел на Орлов мост....каква идилия за нашите предатели

Кои са предатели и кои са наши! Или ти под наши визираш гейовете?

а някои се опитаха да представят турция и русия за европейски държави :))))))))) айде в шльос

Демек тъпи ли?

Ти па къв евопеец си, деветата дупка на кавала, берача на евроягоди!