15 жертви при катастрофа на автобус в Турция

15 души загинаха, а 27 бяха ранени при автобусна катастрофа в Западна Турция.

Обратно в новината

Коментари - 15 жертви при катастрофа на автобус в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bulgar шофьор гюзел шофьор. Тюркиш шофьор, чок гюзел шофьор.Като катастрофира българин има един двама ранени.Турчин - няма живи.

всички в тази държава са неграмотни, няма едно грамотно писание

Форум и държава нали се сещаш, че са различни неща :-) А отделно пък нали отдавна вече сме модерни и с босфорски разбирания, та в тази връзка не всички в България са българи. Та като не им е майчин език , кво да се прави :-)

модерни автобуси и добри питиста-много лоси софийори товае катастрофа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И там като тук раята трябва да работи ,да се превозва в неизправни автобуси ,за да може елита да си живурка.Вчера писаха в какво имение ще живее техния паразит ердоган.

Че то оттам е дошло при нас! И не само от турското робство. Още от византийското, когато турците са били просто сборни племена по Анадола. А иначе в основата е идеологията юдаизъм.Сега религия създала и ислям и християнство

асвалт не ядеме!

ТЪПАК

Така е, когато всеки гледа да печели с минимум разходи - стари счупени автобуси, аксплоатация на хората над часовете-норматив за шофиране и т.н. Ако беше станало в България това - нямаше да има по-хулена страна от нея. А де факто навсякъде по света е едно и също....

Дневния ред на България е далече о т личните и чуждонационални трагедии, включително и верския католически празник хелоин.Сигурно са забравили да си вземат тикви за празника довечера, а вместо това са изяли по две бъклави допълнително.

Празникът не е католически?! Хелоин е протестански празник .

В последно време във войната по пътищата умират повече хора от,колкото там,където се водят бойни действия...

Няма как. То и от болести и старост умират много, но нищо не може да се направи. По пътищата проблемът е с физичните закони - ако всички ходеха пеша, нямаше да има жертви освен някой хлъзнал се в пропаст или река. Но като искаш по-висока скорост за икономия на време, има и убийствена инерция. Подобен проблем има и с батериите и енергията. Ако направят супер батерия издържаща 1г и вземе да гръмне някак - ще гърми прекалено силно.