Близки на ”гюленистите” срещу МВР: Искали са убежище

Върнатите в Турция 7 души, обвинявани от Анкара, че са гюленисти, са искали убежище у нас, заявиха техни близки като опровергаха твърденията на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Близки на ”гюленистите” срещу МВР: Искали са убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...СТИГА СТЕ РЕВАЛИ за турци сега!!! Не ги искаме НИКАКВИ, НЯМАТ РАБОТА да се нанасят у нас, САМО ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ НИ ЛИПСВАТ!!! В тези ОШАШАВЕНИ ВРЕМЕНА НЯМАТ ПРАВО ДА ВЛИЗАТ на чужда територия и то НЕЛЕГАЛНО, ама за нас всички нелегални са ТЕРОРИСТИ, така че спрете ДРУГАРИиии да ревете като смахнати и не забравяйте 500 ( петстотин) години са ни КЛАЛИ и СМАЗВАЛИ, а сега комунистите НАГЛИ ЗАРЕВАЛИ ... ЗАРЕВАЛИ СА КОМУНИСТИТЕ ЗА ВЛАКА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ , но да избират за Турция или за Москва и ДА СЕ ИЗМИТАТ, че да се ОТЪРВЕМ от тях!!!

Успокой се и си изпий хапчетата, ганъо.

защо да ги съдим у нас. Да бе голям процес ще спретнем, ще покажем колко сме човечни и велики. Нали виждате как САЩ се опъва на турците и не дава онзи Гюлен. Ние да не сме по-малка сила. Ние си имаме Хелзински комитет който не го е еня за българите, но за чужденци - душа дава.

АМА МНОГО СМЕ ТОЛЕРАНТНИ БЕ, МНОГО СМЕ КЪСОПАМЕТНИ БЕ. НАЛИ НЯМАШЕ БАТАШКО КЛАНЕ НЯМАШЕ ТКУРСКО РОБСТВО, САМО ПРИСЪСТВИЕ. А КОТО НИ ПУСНАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ МИГРАНТИ И НИ ПОЛАЗЯТ КАТО ВЪШКИ ПАК ЩЕ ВИКАМЕ - БОЙКО Е ВИНОВЕН.

На този дето се слага му го слагат, без въобще да го питат иска или не. Как въобще ти пръкна подобно разсъждение. Бате ти Бойто не го мисли, денс едно утре друго, има все други виновни.

са искали убежище от Румъния. САЩО САМО НИЕ СМЕ НА ТОПА

За хора на моята възраст пояснявам - Боко е пич и не е предал турските граждани, а просто ги е "качил" на "СРЕДНОЩЕН ЕКСПРЕС". Точка !!!!

Странно ..защо не са поискали убежище в Румъния

не са успели да минат по моста, ба.

Я прочети пак ..заловени са от румънските власти

Щото сме първа граница на ЕС и са азадължени да ги върнат!

Тия не са ли чували за предателя Борисов, без нито едно морално качество? Къде си мислят, че отиват?

Станахме турски подлоги! Докога ще козируваме на Ердоган?!?!

Единственото сбъркано нещо тук е чипа на българина. Безнадеждно остарял е. Направо умрял.

Tова правителство им е малко народен съд. Хвълиха на смърт образовани хора само и само да угодят на фесовете а за благодарност ДОСТ моментално приеха подкрепа на гнилото правителство . Овцата Доли (бъчвата) както винаги е слуга на турското правителство Затова преди време я изпратиха да пристане на Ердоган но грозен вампир око не хваща а не след дълго селският вожд от Банкя ще каже: ( аз защитавах интересите на бг народа) затова предадох турците да но това бяха интелигентни хора а не рожарникари или овчарки. Такива хора са в състояние да отрежат главите на своите родители само и само да изплуват. Но интерсно и опозицията ни липсва

Само дето и тези "образовани" хора са с "фесове" ..

То и твоя началник вече е с фес

предпочетохме светския турски вожд Ердоган?

Не само тия требва да се върнат,всичката измет която се исипва в България не трябва да се допуска да влиза,а да бъде изрината с булдозери,заедно с тия местни,които подържат фесовете,независимо какви са те гюлета,или догановци!Как румънците са ги хванали и са ги върнали заедно с камиона а наще гледат като насрани?

Недей да ръшкаш срещу държавната политика. Тези трябва да се връщат, щото искаха да махнат Ердоган, а онези, трябва да ги приемеме, щото пречат на Ердоган. И изобщо, трябва да следим, ако Ердоган се изърди, ние да се наерем.

прав си много

Бойко връща само тия дето трябват на Ердоган, другите ги заселва тука!

Гюлен-това не е религиозна организация.Това са банки,училища ,университети,крупни компании по света.Привържениците на Гюлен се обявяват срещу намесата на Турция в Ирак,Сирия.Гюлен от 1999 год.живее в САЩ.Казват ,че партията на Ердоган била известна с корупция и гонене на опозицията,преследване на журналисти.

Абе те не бяха ли първи дружки до преди няколко години ? ;)

ако са и ислямисти, добре са интегрирани. А за нас пък, би било все едно, Ердоган ли е, Гюлен ли е -все ислямисти (предполагам, че и Ердоган има образование, а не е само с Винету). Мисля, че за нас е важно, само кой е в Кремъл. От там винаги се е определяла, и се определя дългосрочно съдбата ни.

Престъпна , продажна гербаджийска пасмина! Тия негодници, за тези години от както са на власт, ОСРАХА (без извинение за израза) реномето на българската държава и народ пред европа и света!

Нищо не са могли да направят гранична.Пеевски само,като кихне ще им фръкнат шапките!

Ние прибираме само млади,съмнителни афганистанци, а тези са били образовани и влиятелни турци......Пък и как да обявим война на Турция, вече Плевньо обяви на Русия.

невярващ манипулатор

Пожелавам ти да попаднеш в родната полиция! И после ми покажи жалбата си или входящия номер, че са те "обработили"!?

МВР -МИНИСТЕРСТВО НА ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ И ПОДПРАВЯНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ.

Възхитен съм от услужливостта на България спрямо Турция. Истински приятели са тези двечките държави. Обичат се дори. незабавна оставка на правителството. Това минава вече всякакви граници.

Ех, Бойко, Бойко, пак се сложи на Ердоган - тихо, по терлици!!! До кога бе, човек???

За тези,които нарушават закона, има Наказателен кодекс,разследващи,прокуратура и съд. Предвидени са и адвокати.

Предателите винаги са смятани за най-долната и гнусна част от обществото.Особено да предадат хора,които са потърсили закрила,без да изяснят обстоятелствата.Властта в България е в ръцете на предатели,които ежедневно предават и нас.

От най-древни времена предателите са били прогонвани от общността.Това не е било случайно,а защото те във всеки един момент могат да те предадат и теб на врага.Предателите се презирани дори и от тия ,на които слугуват.

Какво ни гарантира,че територията ни няма да бъде предадена на нашествениците,които влизат с хиляди,да им бъде дадено българско гражданство и те да участват в решаването на съдбата ни.

щом са искали в българия,защо са ги хванали на излизане от б-я в посока румъния

Зашото са разбрали, че у нас законите не се спазват и няма да получат убежище, а тихомълком ще ги върнат в Турция. Сега разбра ли защо

Има ли още някой още да твърди, че България е ПРАВОВА държава?! Ако има такива, нека ми сложат "минус"!

България, държава ли е? Има ли закони, тук? МВР не е направило елементарен гърч, за да се съобрази с някакво действащо законодателство. Дори Турски вилает да бяхме, пак щеше да има някакви правила. Не си спомням да съм избирал Ердоган за наш президент. Ако на тези избори ще гласуваме за него, да търся билет на Терминал 1... България не е елементарна държава, дори. Тук властва някаква шайка-разбойници. То, Сицилианската мафия има по-строги правила и висши ценности. За наш Бойко няма такова нещо

за екстрадацията са нужни, МВнР, МВР, Службите, Съд и МС! А ся се сетете кой е слуга на НАЧАЛНИЦИТЕ !

Защо така бързо не връщат орките в турция като тези, или Баце и научил урока за двойния стандарт от своите господари.

какъвто и да си- САЩ нямал приятели - горкия - а хилядите, стотици хиляди българи който трайно живеят в Щатите - те сигурно са ѝ врагове, отишли там за саботаж. ха-ха-ха. Кажи ми за приятелите на Русия - знам, ще кажеш българите - те я обичат отдалече - ха-ха-ха

Толкова има в Русия българи! Да добавя и по Казахстан и други държави от СНГ! Аз поне познавам 4 българи които трайно са се заселили в Русия, имам приятел който е бясен че се върна от Казахстан преди 15г.! Тва че не ти дават инфо от медиите е друга работа. Иди пред руските консулства и посолства и адм. бюра за издаване на визи и ще видиш за какво иде реч! След още 5 години с тоя темп с който ни заселват с муджахидини ще се мудеш кой път да фаниш!

Абе нещо куца в цялата история. Хванали ги на румънската граница. Демек са влезли и са преминали цяла България нелегално, ама иначе мислили да искат убежище. Единия искал да му пратят снимки на лични документи. Що не са в него? Що ги е оставил в Турция? Или е искал да се пише мигрант от Сирия а? Вчера гледах по новините, че нямали връзка с тях от като са влезли в Одрин а сега се били обадили от Истанбул. Има нещо гнило в цялата работ.

и кое точно куца, те много добре са знаели че да искат убежище в БГ не е най добрия им вариянт, затова в някоя културна страна е по добре, но са ги хванали на границата и им се е наловило да видят колко независима европейска страна е БГ

Шило

Бъчварова освен гафове, друго прави ли?

Това не са гафове! Тава са ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

БОКЛУЦИ! СРАМ!!!

Е това какво е? Това си е чисто престъпление от страна на МВР, шефката му и господарят й!

И цоцка и социолаожката, и бай х*й да се измитат

Шилo

Мира Манолова 19.10.2016 - София Гледам по тв как седем турски мъже, между които учител и журналист, бягащи от режима на Ердоган, т.е. от затвора, изтезанията, гаврите, а най - вероятно и от смъртта, са арестувани в България, въпреки че според близките им са поискали политическо убежище, и нашите олигофрени за 24 часа тихомълком са ги върнали в Турция, но изглежда не са имали търпение да се похвалят какви са бързаци, защото в Одрин вече е било пълно с турски медии, от което работата се разчува и тук... Да ви кажа честно, има моменти в живота ми, в които ме обзема такъв гняв и безсилие, че ми иде да стрелям наред, но понеже и да имам възможност, надали ще го направя, ще кажа само, че за 1300 години в България никога не е имало и едва ли някога ще има по - нечистоплътно, по - продажно, по - беззаконно, по - просто, по - страхливо и по - брутално правителство от това на Борисов...За мен то е срам и позор за България и единственото, което би ме възмездило, като човек, за когото свободата на личността и свободата на словото стоят над всичко, е, че рано или късно тия ще се озоват на бунището на историята и че нормалните българи даже сопола си няма да хвърлим върху тях... Защото в ценностната система на цивилизованото човечество най - големият грях винаги е бил и ще бъде предателството, особено на беззащитен човек, който търси спасение, а вместо това намира смърт....И когато сега гледам как на границата българи предават турските мъже, оковани в белезници, на ония оттатък, се питам това наистина ли се случва в България, при това в 2016 година? Ти срам нямаш ли бе, Борисов, премиер на суверенна държава, подписала десетки международни спогодби за защита на човешката личност от преследване? Ти правиш ли сметка какви ги вършиш бе, Борисов? И не се ли намира поне едно нищожество около теб, което да е чело Захари Стоянов, за да да те светне, че в "Записки по българските въстания" той пише, че когато български бунтовници са търсели подслон от турчин, тоя ги е приемал в дома си, давал им е храна и топли дрехи, оставял ги е да пренощуват и на сутринта ги е изпращал по живо, по здраво, защото човек в беда, без значение "наш" или чужд, не се предава, но и че когато българи са попадали в българска къща, българинът им е давал подслон, храна и постеля и на сутринта ги е изпращал по живо, по здраво, но първата му работа е била да отърчи при онбашията, за да ги предаде... И знаеш ли защо бе, Борисов? За пари ли? Не, не за пари...За привилегии ли? Не, не за привилегии...Предавал ги е само за да му каже онбашията "евалла"... Да ви кажа честно, срам ме е от нас си, а след като написах това, ще си измия ръцете с вода и сапун, за да отмия поне малко от малко срама, че съм българка...

нее, и там ще има конграчулейшън Борко

Лъжата в МВР стана постоянна практика! Което не е изненада предвид че си имаме тотален лъжльо министър председател!

Срамна работа, не, че Гюлен е по-стока същия ислямист, но на лъвовъ мостъ гъмжи от мургави малолетни с ранички, мургави джинки говорещи неразбираем език

Ромските ученици ще получават стипендии, за да завършат средно образование. Това може да се случи само в държавата на банкянския бай х.й.

Нормално, като си по гол гъз, като нас, изпълняваш желанята на тези с голямата паламарка, че иначе токувиж решили да ти я мушнат. Целия ЕС е на колене пред Турция, заради бежанците, а ние пък сме съвсем зле, щото сме на фронтовата линия, а пилиция, армия и граничари нямаме. Пълна трагедия, да изпълняваме указите на султана, без дори официлано да сме част от империята.

остана само да се официализира. Щото официално, и имотите на турските граждани, са на имената на български граждани. Така, с едно официализиране се решават всички климави въпроси. Дедо Иванеееее!

Абсолютно точен беше художникът Давид Черни, когато преди 7 години представи България в Брюксел като турски клекала! Рая сме били, рая ще си останем!

Тогава БСП бяха на власт и много се възпротивиха на визуализацията. Днес биха я одобрили и биха твърдяли, че се дължи на ГЕРБ. А умните хора сме наясно, че се дължи на нацията ни като цяло - веднъж едва измъкнала се от турско робство и тръгнала да просперира, настъпана от руски ботуш попада отново под робство, този път идеологическо и уродливо повече, отколкото турското робство. Турският султан даже е позволил на българина да ходи в храма си, а комунистите отрязаха на нацията вярата, а оттам и ценностите, и разума. Неверниците винаги са стигали до бунището на историята, гледам БСП днес потвърждава тази максима. Недвусмислено. Такова падение интелектуално, морално и духовно аз не съм виждал приживе никога, а доста са ми виждали очите. Водя си житейски записки до къде може да стигне човешката поквара, откъм главата и душата. Пъклена истерия, гърч, уродлива драма тресат днес тази мизерна прослойка от човекоподбни.

Не бях чувал толкова тотална тъпотия: "Турският султан даже е позволил на българина да ходи в храма си, а комунистите отрязаха на нацията вярата" Турският султан е бил глупав, да насажда властта си и през църквата, а комунистите, умно са се лишили от инструмената си на въздействие върху глупаваия ти череп, нали?

Гробокопачите от ГРОБ-ГЕРБ съвсем позлатиха задници!! Да ги изхвърлим от власста и да ги хвърлим зад решетките-там е местото на цялата банда во главе с минисатрапчето им!!

активно меропрятие на турските таини служби с краина цел падане на правителството

Турските тайни служби знаят, че като настоящето правителство работи за Турция, трябва да се махне. Да дойде друго, антитурско. Само така ще да е!

По принцип не бих повярвал на такива неща, че нашите са ги върнали тия, но сега като знам, че "нашите" са мълчали като п..ки на изказването на ердоган, че и Варна и Кърджали и цяла северна тракия трябва да е на турция, та се замислям тия "нашите" "управници" дали вече не са ни ПРОДАЛИ на ердоган!!!???

Малко по другата истина. Понеже плановете на Ердоган са за нова османска империя в бивщите си граници а плановете на Меркел са новите афгански милиции или войски на вермахта за подтискане недоволството от управлението на "демократичния" елит и бат боцко трябва да се съобразява като член на елитарния клуб.

Действията на управляващите в последно време се изразяват в гаф след гаф, което означава, че възможностите им са напълно изчерпани. Ако искаме да живеем в нормална европейска държава, не бива да допускаме победа за ГЕРБ, а техният лидер, ако държи на думите си, сам трябва да напусне властта. Нещо повече - новата турска партия заяви, че е с тях - само това стига, за да ги свалим от власт!

Ясно е, че пишлеметата заместник МВР министри и главни комисари ни лъжат. Тетка Цачева се изцеои днес оо БТВ, че нациионалната сиггурност била по важна от човешките права. Под национална сигурност ГЕРБ разбира ибрикчийството към Ердоган.

Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете.

Някой да е чул САЩ да имат приятели? Е няма и да чуете! Всичко е бизнес интереси и грабене. Така приятеля на САЩ България стана една турска баня - държиш го да го вкараш на някой и в същото време вардиш дупито да не ти го вкарат.

Тия бегълци като ги върнаха на Турция, без да искат убежище в България според МВР и гранична, много се учудих. Как е възможно някой да иска да му резнат зелката без да реагира! Това според МВР мозъците.

баси плъховете дето сме...

Защото от МВР не знаят какво да правят и понеже Ленторез Първокопков управлява МВР, е взел решение изгодно за приятелството му с Ердоган.

Срам и позор за МВР и ГЕРБ, министервата Бъчи да подава оставка. Все едно давещ се да протегне ръка за помощ и да го натиснеш с крак да се удави.

Да си чул наглец да подава оставка? Точно по-това ще ги познаете наглите бивши фалшиви социалисти. Признавам че има и честни мъже, но както казах по оставката ще ги познаете.

Объркали са се нещо тия младежи. Не знаят ли , че в БГ вилаета закони нема!?

Тъпата п-тка министърката къде се скри!!!! Безобразници! Срам за всички честни българи, това сте вие - "властимащите" !