Турция ще изпрати войници в Катар за опазване на сигурността на Световното по футбол

На линия ще са военни от още 6 страни - САЩ, Франция, Великобритания, Италия и Пакистан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците ще пазят за безредици, а останалите ще пазят педерасите!

Вместо да плямпате вдигнете задниците и си упражнете вота…

Днес в Катар, утре - в Кърджали.

Само да посмее путлер да нападне световното първенство и да анексира катарската народна република. Ще го смачкат.

“От 18ти до 21ви Декември”???? От 20/11 до 18/12 е.

баси държавата дето местните са само 15 % от населението! индийците са два пти повече, непалците и те са повече от арабеските!

Е някой трябва и да работи нали?

И това е още един плюс за Катар. Къде в така наречените защитници-на човешки права- държави в Западния свят чужденците ще са в пъти повече от местното население и ще работят всички без да лежат на социална система и просене? Стотици хиляди ежемесечно подават документи за работа в Залива. Който се уреди, гледа да дръпне при него и някой от родата. Защото условията и заплщането са в пъти по-добри от собствените им държави. Никъде не е префектно, обаче лицемерието на Запада е на професионално ниво.

индия 24%, непал 16%, филипини11% , шри ланка 5%, бангладеж5%, пакистан4%, други -7% кви държави са това бе? и колко им плащат на тия в собствените им държави??

щом вече армии трябва да пазят футболни първенства значи добре я караме добре се развиват нещата

Не беше ли някакво бронхиално заболяване? Катар на бронхите, на белия дроб, нещо такова? Значи не ми се ходи там, не е здравословно.

До Катар, Означава течение. Има катар и на половите органи, например при трипер. Cathar, от там катарзис - пречистване. Името на страната обаче е Quatar.