Турция съгласна да пуска руснаци само с граждански паспорти

Заинтересовани сме да бъдат премахнати ограниченията за влизане, заяви турският външен министър Мевлют Чавушоглу

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как няма да сасъгласни, къде ще намерят млади, хубави моми, почти без пари в Стамбула касаба. Ми нека работят момичетата хем ще правят алъш вериш, хем ще понаучат малко от историята и географията -то иначе къде -във Виетнам, в Авганистан ...

двете побратими държави...а у нас червенките нещстничета се радват,че сме били освободени от руссия...

Братушки, а ? Пацалуйте ги...

Еваллах, да живее Съветския съюз и Турция

русские алкаши са незначителен дял от туристите в България! за 2017г. са само 566 754 индивида от общо 11 596 167 души посетили родината ни! малко, но за сметка на това нагли, бедни, и некултурни!!

налага тези огромни фотоси, може би лицето на този г*озник!

Хора,за сетен път разберете - няма изток,няма запад,няма НАТО,няма Русия! Има само ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ. Изгодно е и за Турция и за Русия.А къде сме ние,някой защитава ли нашите /имам предвид българските/ интереси? Подчертавам: българските, а не на ШАЙКАТА интереси. Дълбоко се замислете!,има за какво.

ами формулирай нашите , български интереси да те видим.....за мен са да се държим за Европейският съюз и НАТО ( като гаврошчета сме , ама след 45 год. строене на комунизма няма как ), за други може да са да отидем в лагера на Русия,Турция и Иран ( най-добре направо да се местим в Сибир ) ...за трети - да не избираме лагер ( което просто няма как да стане щото сме едни мижави беднюхи , кльопнати в стратегически район ). Тъй ч...ДЪЛБОКО се замисли ТИ

ехиден,човека ти говори за икономически интереси ,като северен поток 2 примерно а ти пак го обръщаш на политика.От тази политика сме запазили всички последни места в Европа.

80% не могат... да мислят

Турция не е България. Там стъпиш ли накриво, панделата. И без обяснения. Ако им стиска на руснаците, да се хукнат.

Това е едно т хубавите неща в Турция, ако имаше как и при нас законите да са такива.Скоро се върнах от Истанбул, е как не видях счупена пейка или сграда издраскана с графити, нещо повредено държавно?Явно закона е жесток, но и има кой да следи за спазването.Проверки и по културни, туристически обекти, полиция видима и цивилна, но това в никакъв случай не пречи на нормалния човек, дори те кара да се чувстваш защитен и спокоен.Ако е за вандали-туристи, за какво са им?

Идеята е в правилната посока, но какво ще правят с руските граждани с руски паспорти от Крим, като не признават присъединяването ?

Хич не е глупав Ердоган!Руснаците са много, широката руска душа и дай да живее и пилее за разлика от пресметливите англоезични.Ще си имат обаче биг проблем турците със собственото законодателство, което ограничава продажбата на алкохол, че до джамиите не можело и по ред причини не можело..., а руснака на сух режим надали ще е щастлив от почивката си;)

Явно не си почивал в турски хотел по курортите им. Лее се алкохол месно производство -ракъ, вино, бира - неограничено.

Много ме кефи как постоянно говорят за Русия като за спасителката и пазителката на православието, както и срещу напъните на турците да ни завладеят, а тя се прегръща топло-топло...със самите тях. Няма опорна точка, която да оправдае факта, че Русия не и пука за България, а само за територията и.

Който си дава сметка какво става в света, ще постъпва като турците.Това е като в шаха, колко хода напред, но и във всяка посока можеш да предвиждаш.Има хора които нямат тази дарба, и други които я имат, последните се оправят по добре от другите и правят сполучливи изпреварващи ходове.Ердоган изглежда има идея за какво иде реч.За Путин няма нужда да обяснявам даже, поведението на тез от западналото блато достатъчно ясно изразяват положението.

прочете ли, какви глупости си написал, особено за западналото блато? Ако не си, прочети го и се посмей на собствената си глупост!

през 1 световна с кой воюваме срещу Русия бе малоумник ? С нашия поробител заедно срещу Русия освободителката ни !!!!!! По неблагодарна сган от нас няма , не е имало и няма да има

Воювахме срещу Русия и я лобутихме.

от кой етаж ..

туризъм и Баце им дръпнаха синджирчето.

туризмъ ни умре ако това стане като припикано мушкато.

тъпи, статистиката за 2017 пише: туристи посетили България румънци-1 943 436 души турци-1 473 276 души гърци-1 272 997 германци-1 046 219 общо от ес-6 867 671 от други европейски страни-3 601 426 от другите държави-1 127 270 а от россия ----само 566 754 индивида!

nordland1@

Глупав ти нас за по тъпи оит тебе ли ни имаш? Румънците и гърците ги пишеш по отделно колко са влизали а после ги слагаш и в общия брой на ЕС. Ти изобщо някога ходил ли си на море ? Къде ги видя тия милиони германци и румънци , турци и гърци бе заухав . Единствено руснаците крепят нашето умряло черноморие . Затова не изгонихме руските дипломати за да не фалират хотелите ни. А акохолици руснаци тука не идват . Май ги обърка с англичаните и нашите чалгари по слънчака

ЛУДИЯМАКС

А ти сетили се да питаш как се дават визи за посещение на България! Имам една позната, която закупи апартамент на пъпа на Бургас, отделно в двора на стара кооперация купи гаражна клетка; Две години идва за два три месеца, после около три не се появи, после като дойде казва, че и създават проблем с визата.... Хайде да махнат визовият режим скивай кой език ще е повече чуваем и ползван руският ще стане преобладаващ над цигански, турски и английски взети заедно. То и сего онези с груповите путьовки не са двамо или трима...

Е сега вече и малкото руснаци които се лъжеха да дойдат на нашите за нищо неставащи курорти ще предпочетат да ходят в турция . Сега ще започне великото разрушаване на хотели по морето . Балъците си отидоха от тази глупава страна

русские са на шесто място по брой туристи в България! колкото по малко алкаши идват, толкова повече нормални туристи и по високи доходи!

Интересно откъде извади тези дани.а кои са на първо и второ място?сигурно Швейцария и франция

ЛУДИЯМАКС

ККои са за предпочитане бе многоъгълник! Онези дето се напиват и бият ли, или дето скачат от балконите, или онези пияни кирки, дето пълзят нощем в Слънчака и не помнят даже матерният си език! Те ли ще ти оправят алъш -вериша; дето преди заминаването почват с претенции за нарушени права, откраднати парцили, пари и съда признава претенциите им. Айде оди на село да пасеш гъските (поне да има малко полза и от тебе)

Спад в туризма и цените на услугите свързани с него спад на инвестиции от вън явно само в това виждат шанс да компенсират поне частично загубите си.

Туризъм, комши :->

Чавуш,такива като тебе докарахте Турция до 45 % пад на лирата. Инвестиции от запада никакви и иде мизерията. От Русия рубли и стари технологии. Ко да праите с Ера като сте диктатори. Само мужици и гаджали нищо не става.

Те ли си, или тралала, не четеш ли, че англетата се натискат да почиват в Турция?

че защо изобщо им е паспорт? то на челото му е изписано: осторожно русский дурак!

ХОХЛЬО, бегай да почиваш в Крим.

кой почива в крим бе! сега там си е русская кочина!

Schilo

Напънал се "той" и като планината- родил мишка

Печат за влизане излизане няма ли да слагат? Или това е направено за кадъровци?

? Те нямат пари за паспрот, но ще намерят за почивка?

Ами сега - кой ще ни пълни черноморието?!?

Беть Бойко с трите спрени проекта.е

"ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СМЕ да бъдат премахнати ограниченията за влизане..." Алъш-веришът си върви... Само ние вървим срещу интереса си.

А ограничения за излизане ще има ли ???