Турция подозира наплива на българи за големия брой COVID случаи в пограничните райони

"Въпреки предупрежденията българските граждани, които идват да пазаруват в Одрин, не ползват маски, не спазват дистанция", заяви председателят на лекарския съюз в Одрин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ако българите не спазват мерките, как се разболяват турци? Това което България може да направи е да вдигни митото на турсктие стоки, така че да няма нужда сънародниците да си харчат парите в Турция, а да подмонагат българската икономика.

Малеее... Само българските туристи развалят дисциплината в пограничните градове, щото те турците ВСИЧКИ СПАЗВАТ МЕРКИТЕ и са с маски по цял ден и навсякъде... Сигурно българите по битаците им се карат на търговците "- Комшу, я свали тая маска, че не мога разбера какво ми казваш, анадън?"

А коя БГ- класа ходи да пазарува в Одрин: ГАТАНКА

Правилно са забелязали турските ни съседи, безхаберието и нехайството на огромна част от нашите съграждани. Ограничения и рестрикции - друг вариант нямат.

Безхаберието и нехайството на огромна част от рунтавите рязани бг. граждани не е проблем за българите.

Пак се изложихме......

Аз пък подозирам турските екскурзианти по време на изборите . То добре че са българите иначе Одринско съвсем ще западне. Не стига че го окрадоха от нас , пак сме им криви. На мене лично имат да ми връщат овошни градини, ниви, къща, магазин , тухларна и селскостопански животни. Не че ще ги върнат де .

Говедата разбират само от тояга. Това е. Да ги скубят с глоби по 200-300 еврака, да ги арестуват за нощувка в ареста сред загорели ислямисти........па после да видиш и ваксини и маски ще има. Ще козируват кога минава полицай

За концлагер забрави да пишеш. И боя с тояги.

То па самите турци как носят маски и спазват дистанция , направо заеби ! Вчера се върнах от воаяж по Станбул и ги видях . Особено в метрото , гъз до гъз .

евтино е в дюнерстан затова

То там ходят предимно мюсюлмани с български паспорти а не българи. Хакде стегне те се малко!

Кой ми с#а в гащите...

Кой ми сра в защите?

Да, бе.. а рейсовете с гласуващи от Турция нямат нищо общо, нали.. смешници!

Покрай случая край Боснек се разбра, че и сума ти македонци(албанци) пътешестват натам. НО за тях ни вопъл, ни стон?..

Ганьо ще го гонят като краставо псе.

Дано от теб да почнат!..

Бях се писал за ходене до Истамбул преди няколко месеца. НО не местните ме спряха, а нашите. Достраша ги да ходят на тази екскурзия и я провалиха(да не ги заразят аверите). Хех.. То хубаво, че тур-оператора ни върна парите.

В Турция в момента е толкова евтино, че ако имаше възможност половината София би се изсипала там. За съжаление е малко далече.

Те не ги спазват в България, ти искаш в чужбина да ги спазват. Бай Ганьо носи България със себе си комши

Чалмите си намериха оправдание за параноята.

Schilo

А бе не е точно така, щото поне от това, което видях, българите спазват що-годе мерките. А, ако е от нас, то това трябва да са ваксинираните, защото другите, които посещават Турция са със задължителни тестове, които трябва да са отрицателни.

И къв им е проблемът? Да затворят границата или полицията датръгне по пазарите и да налага жестоки глоби. Ама ще загубят бизнес и местните ще писнат. Затова май само ще си говорят.

Как да затворят границата като българите пазаруват за над 10 милиона евро всеки месец. Това са свежи пари.

Турците подозират българите, българите подозират турците...Балканизми!

Те са най големи селяндури не на Балканите , а в целия свят

По моите преки впечатления българите от района на Бургас, Ямбол, Стара Загора и Хасково са най-ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯНДУРИ НА БАЛКАНИТЕ! Поради това там живеят и най-заклетите антиваксари на територията наречена Ръ Бъ.

Що пък антиваксъри? Едва ли по селата има много антиваксъри, вегани и разни подобни. Това, че сега понятието се използва като пропаганда е друг въпрос, но е прекалено плоско.

Неуважаеми дирнишки журнаглистичеки родоотстъпници и предатели, на български език не се казва "Къркларели", а ЛОЗЕНГРАД!

Лозенград се е казвал някога, както Пловдив някога се е казвал Филипопол. Тия псевдопатриотарски напъни вече не са особено вървежни. Имате ли тениска 'България на три морета' - преди години бяха станали доста вървежни :))

А колко от българите ходещи в Турция са ваксинирани? Дайте такава статистика.

А в Турция има яко хепатит Б и е на челните места в света... Но простите ходят да пазаруват и не случайно и в България е високо нивото на хепатит Б....

Нормално ! Тъкмо да измрът повече , че да не гласуват за ДПС !

Българите само смърт ли сеете по света ?

Дори турците разбраха какви цигани са българите- не спазват правила, ходят на тумби ...

Хахахах ти си циганин бре, мазен, дебел, фъфлещ, плешив, вонящ циганин. Интернешинъл чалга-кючек манаф. хахахаХха

ам то от ваксинираните само туй може да се очаква ;)

Няма нужда само да подозират, то си е вярно, от тук нататък само простотии може да очаква Света от българския чалгопитек! Това е! И рано или късно, светът ще ни изолира, но като гледам нагласите народът това желае! Ганьо си мисли, че е център на Вселената!

Интересно, а случаите в България намаляват. Ние пък подозираме че увеличения брой в България се дължи на пусканите от турците бежанци ... А сега де?

Българите защо не купуват българското ? А, то остана ли българско производство ?

Просто турското е евтино в момента.

Китайското е най- евтино, сигурно само китайско пазаруваш.

Затваряйте границата кво чекате, оджата ли да ви каже?

Заглавието не е завършена мисъл или правилно изречение в български език, бих препоръчала на вашия шеф вместо да бълва анкети ежеминутно да се погрижи за грамотността на служителите си

"подозира" е доста учтиво, разбира се, че е така

А движението и струпването на хора по време на изборите у нас не им пречеше и по тоя повод не са се оплаквали!

Спираме да ходим и ще умрат от глад не от вируса хаха. А и от всичко което съм гледал и продавачите са без маски

И сега тов.Копейкин им спретва един протест на пазара в Одрин! При което турската полиция решава кардинално проблема и за двете страни!

Хем българите остават милиони там, хем сеели зараза. Ама то не може хем уя да е в халката, хем душата в Рая.

Чакай бре руска пръчко. Нали бяхме бедни и изнемогвахме заради ЕС. Как така харчим милиони?

Какви са тия 'милиони'? Кой ги оставя? Бъдете по-конкретен.

И ти ни разкриха.