Турция изпраща специални части в Косово по нареждане на НАТО

В информацията се казва, че решението е било взето в отговор на искане на командването на обединените въоръжени сили на Алианса в Неапол

Обратно в новината

Коментари - Турция изпраща специални части в Косово по нареждане на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва нато е пълно с луди

Казарма в Косово, наречена Султан Мурат. Определено спомага за етническия мир.

Щом РОЙТЕРС го е казал значи е абсолюто верно, понеже той/ те са последователи на Гьобелс! Когато в Белин отеквали взривовете и канонадата от насъпващите руски танкове и армия, той обяснил на берлинчани за да ги успокои, че в момента се заснема пълнометражен филм за победата на Райха над руснаците. След 3 дни те влизат в Берлин. Ето това се нарича пропаганда и перфектен Гьобелсов цинизъм, усвоен не по-малко перфектно и от Ройтерс!!!!

" сбльськь" между НАТОвски войски и цивилни граждане ??? по- скоро опит за геноцид на Сьрбите в Косово . А Косово е Сьрбия

Янки Дудъл: "На фона на очертаващата се контраофанзива на украинските сили Блинкън каза, че ако сега бъдат взети предвид призивите на Русия и Китай, траен мир в Украина няма да се постигне". Първо, аз не разбрах кога беше офанзивата, та сега да чакаме КОНТРАофанзивата. Виждате ли как това еврейско говедо ИСКА ВОЙНАТА ДА ПРОДЪЛЖИ? Такава е била и целта на Сатанинските Англосаксонски Щати винаги по целия свят - иначе за какво им трябва да поддържат над 300 военни бази по света? Но колелото на историята се върти неумолимо и днес сме свидетели на това, КАК жълтите бавно и полека ерозират ХЕГЕМОНА и го бутат към бунището на историята. Някой да е чул някъде по света да има китайски войник и да е гръмнала китайска пушка? Няма! Следователно може да станеш господар на Света по мирен начин - чрез налагане на икономическата си мощ! Днес на Китай им пука за Европа дотолкова, доколкото да се "отворят" пристанищата в Пирея и Солун, където да се разтоварват техните стоки! И тогава на пристанището в Ротердам и китайска джонка няма да акостира, камо ли параход. Но за целта България и Румъния трябва да влязат в Шенген и тогава край на благоденствието на Нидерландия, щото пристанището в Ротердам е най-голямото в Европа и третото по големина в света след Шанхай и Сингапур! ЕТО ЗАТОВА 20 години КАТИЛИТЕ НЕ НИ ПУСКАТ в Шенген! А за САЩ на китайците не им пука, понеже стоката им отдавна е завладяла американския пазар, а в допълнение трилионите вътрешен дълг на САЩ, са негов гробокопач, нищо че ежегодно вдигат тавана и печатат нови необезпечени долари!!!! Ако Китай, Саудитска Арабия и Япония решат да си изтеглят авоарите от банките им, с колосът на глинени крака – Америка е свършено! За да отдалечет идването на този крах обаче, им трябват колониална Европа и ВОЙНИ в източната и периферия, защото Русия е невероятно БОГАТА на ресурси държава и те трябва да ѝ бъдта отнети, чрез пласиране на старо оръжие и отнемане животите на славянските марионетни народи. Спомнете си, че Ото фон Бисмарк е казвал: "Заради онези конекрадци от Долен Дунав не си струва да рискувам живота дори и на един пруски хусар!" И след това ни спретна Берлински конгрес, за да ни раздели. А по-късно Хитлер каза че славяните са торта на арийската раса! Такива са те нашите нови Евроатлантически приятели – да ги порази Господ!

Базите са много близо до 800

По последни данни 832, но Дедо Пич е прав за всичко друго

Айде кажете после че НАТО не иска разпалване на нов военен конфликт

НАТО си проси БОЯ!

Спокойно и тук ще го пратят скоро башибозука, и този път никой няма да ви спаси.

Тъпанар... С тая московлийска пропаганда доникъде няма да стигнете! Косово е отделна държава о сърбите трябва да глътнат горчивия хап! Това че рушняците подкокоросват сръбските националисти да правят размирици само ще утежни положението на Балканите. От което губим и ние! Тъпи руски подлоги!

циклон

Как беше снощи черният господар? А лубрикант ползваше ли или ти вече си свикнал?

Да увеличат контингента на КейФОР? Ама Западът треска го тресе ако трябва да му се връщат войниците в черни полиетиленови чували. Затова, когато някъде стане много напечено - пращат АРГАТИТЕ!

България трябва да даде сух коридор за тежка техника.от Рф за Сърбия ..Да се защити сръбското население.Албанците ще действат като УКРОПИТЕ..

И без нареждане на НАТО Турция ще изпрати специални части в Косово както направи в Кипър, Сирия, Корея..

Подлогите винаги трябва да бъдат нбити и бити дорде поумнеят..Както сега Укропите..

Рф е пазителят на мира в света ..Само укропутеците ще ядат дървото..Защото са пионки на сащ..Подлоги .

Баси тъпия индивид си, честно.

работата на србите се спече!

И нашата, глупако.

Путин ще ги озапти албанците ,както преби укропутеците ..Като уличници..При путя няма лабаво...

Ама ,от НАТО да мислят че е Горби или Елцин..Ахаха ..

Късака е още по-насран. Хахахаха!

Чак пък "нареждане". Турция не изпълнява заповеди и нареждания. Ще отидат да усмирят братята албанци. Отношенията Сърбия - Турция са много добри. Проблемът възникна по вина на албанците. Там трябват "техни" хора да ги усмирят. Правилен ход.

Я слез на земята, не изпълнявали команди? А генералите в нато им се молят ли веееее..... ти имаш ли идея какво армия въобще?

Къде беше Столтенберг тази вечер знаеш ли чоджум?

Сърбите скочиха по заповед на Путин..Косово не е държава..Това е военна база ..

Трябва да направим общ ВОЕНЕН съюз на балканските държави, България,Румъния Гърция Сърбия и маджарите. Тези които заплашват териториалната цялост на балканите ше останат с дебелия отзад!

Ако беше учил история вместо да зяпаш през прозореца, щеше да знаеш как свърши предният път този съюз

Време е империята на злото да бъде заличена от лицето на земята.

Давай селянино на заплата в тролсктата фабрика на Кочината, унищожи го от мухлясалата панелка в затънтеното село в кето живееш и дращиш за копейки ...

Браво !!! Точно турци трябва да им пратят на сръбско-ра6истките м.екерета Да си знаят местото србето

МНОГО ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, СУЛТАНА ЩЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА, И ЩЕ СЕ ВЪРНЕ КЪМ ИЗНАЧАЛНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ С КОЕТО ИЗОБЩО ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА - КОНТРА НА БЛЯДОВЕТЕ ! ПРОСИЯ ЩЕ БЪДЕ УДАРЕНА И ПО ТАЗИ ПИСТА !

НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО И МОСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО ПРИКЛЮЧИ 1989 ГОДИНА ! РЕСПЕКТИВНО - ПОНЯТИЕТО "РУС" - ИЗЧЕЗВА В НЕБИТИЕТО, КАКТО ГО НЯМАШЕ ДА СРЕДАТА НА 16-И ВЕК !

КАКВА КИЕВСКА "РУС" ВЕ, ШМУЛЬО! ДУМАТА "РУС" КАТО ЕТИМОЛОГИЯ Е С ПРОИЗХОД НЯКЪДЕ КЪМ 12-13-И ВЕК А СЛОВОСЪЧЕТОНИЯТО "КИЕВСКА РУС" А АБСОЛЮТНО ИЗМИСЛИЦА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ИСТОРИЦИ ОТ КРАЯ НА 18-19 ВЕК ! НИКВА КИЕВСКА "РУС" НЯМА КАТО ПОНЯТИЕ ! КИЕВ НЯМА НИЩО ОБЩО С МОСКОВИЯТА, КОЯТО ГО ОКУПИРА 12-И ВЕК! ДУМАТО "ПРОСИЯ" СЕ ПОЯВАВА КАТО "МАРКЕР" НА ОКУПИРАНИТЕ НОВИ ЗЕМИ ОТ МОСКОВИЯТА. "РУС" Е СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА ОКУПИРАНИТЕ НАРОДИ ! НИЩО ОБЩО ИЗНАЧАЛНО ИСТОРИЧЕСКИ НЯМА КИЕВ С МОСКОВИЯТА , ЗА ДА ГИ НАРИЧАШ СЪБИРАТЕЛНО "РУС" ! МОСКОВИЯТА НЯМА ДА ПРИТЕЖАВА КИЕВ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ КАТО ПОНЯТИЕ ОТ КАРТАТА , КАКТО Я НЯМАШЕ ДО 16-И ВЕК !*

Не пиши глупости а прочети Уикипедия: Историята на Русия[1] води началото си от историята на източните славяни и на угро-финските народи. Държавата Garðaríki („владение на градовете“), чието сърце се намира в Новгород и обхваща всичките земи, населени с илменски (новгородски) славяни, вепси и воти, е основана от варяжкия предводител Рюрик през 862 г. (обикновено от тази дата се отчита история на Русия, а за времето преди това се говори за история на руските земи). Киевска Рус, първата обединяваща за източните славяни държава, е основана от Рюриковия наследник Олег Новгородски през 882 г. Според древноруската Йоакимовска летопис, Киевска Рус приема християнството от Византия през 988 г. Първите богослужебни книги са пренесени в Киевска Рус от Българското царство. Киевска Рус се разпада почти изцяло като държава под натиска на монголските нашествия между 1237 и 1240 г., при което почти половината от населението загива. Междувременно местни владетели водят борба за политическото и културното наследство на Киевска Рус, в частност Новгород и Псков. След XIII в. Москва се превръща в културен център на страната, става столица на Руското царство, обявено от Иван Грозни в средата на ХІV век. От началото на XVIII век Руското царство се нарича Руска империя, която се простира от Полско-литовската държава на запад до Тихия океан на изток.

И от кога е последната редакция на Уикипедия.......

От кога НАТО изземва функциите на миротворците на ООН?!

Ще ни подпалят пак тия

Повод на Александър Вучич да изрита Ердоган в рязания. Косово ще стане скоро Афганистан за САЩ, знаем какво стана, изметоха се като пръдня от гащи..

Много правилно, тук на бълканите всеки скача срещу всеки, само от Турция ги е страх.

Страх ли ги е, ще видиш кой го е страх анонимко.

НАТО е Терористична Организация с главатар ФАЩ !!!

Турция няма да се противопостави на Рф ,заради Косово .Защото Путин даде на Реджеп,област в Сирия с туркофили..Има си логика всичко .Сръбското население в Косово трябва да си иде у дома в Сърбия..!!.

Това не е случайно. Така ще запалят и Балканите, ще започнат конфликти със Сърбия, Русия естествено ще защити Сърбия и ще започне война с Турция. Това го казват някои атонски старци и така ще стане.

Колко са подли американците само. Турция и Русия в момента са съюзници, водени от един интерес - общия враг уса. Само че Русия е със Сърбия, а Турция поради религията и някои други особености има интереси в Косово. И разбира се , краварите пратиха там турски аскеер, в случай на напрежение да ги конфронтира с Русия. Ето това е лицето на новия ни същзник.

Абе да попитам това не е ли гасене на огъня с бензин?

Чудесно се описват нещата около нас..... Да живеят аюериканофилките....

Привършиха се човешките органи за присаждане в Близкия изток и Европа, та пращат турците да набавят такива!

Че откога Косово са в НАТО,че и НАТО се намесва във вътрешните работи на една държава?Да ви шибам у НАТОто.И вашето време идва!

SirBob

И аз това се чудя.

Това не е случайно и е гавра със сърбите-защо точно турци а не някакви други ......? Абсолютни циници и искат да покажат на сърбите че нямат никакъв шанс....

Напротив. Това е мъдър ход. Сърбите не искат война. Провокациите се инициират от косоварите (подстрекавани ясно от кого) и единственият авторитет, който може да ги усмири без да ескалира обстановката е Турция.

НАТО да вземе да пуска тия заповеди на време, ще минат през нашите пътища и замалко да ги натупаме турците. До София и обратно.

Скоро и ние ще изпращаме за Украйна, по заповед на натото!

Ще изпращаме призиви за мир

Ето това ще Ви чака оттук нататък при всеки протест за увеличение на пенсиите или защо гъзът е скъп през зимата !!

па ша ва ебе резания маткап за още едни пестин години. отдавна си го търсите тва тъпите гурбетживотни... ббаахахаха

Сърбите не се плашат от турците! Ще има сражения между сърби и турци, съответно между руснаци и турци

Споко, скоро турците ще изпратят една бригада в Кърджали във връзка с многото катастрофи в последно време. Що не, нали сме територия на НАТО, всеки член на НАТО може да си разкарва аскера където и както си иска..

Няма такова нещо като нареждане на НАТО! Да не говорим пък за Турция...

Как ръчкат за война на Балканите. Гадни американци.

Това се знаеше още от срещата на американските посланици на балканските държави в Албания миналия месец.......

Точно турски части за умиротворители не мисля. че е много подходящо на това място. Но ако искаш да разпалваш конфликт - може би. Трябваше да са западноевропейци или американци, по неутрално е.

турски трябва да е. Ако е нидерлански ... следва Сребреница ....

Ердоган още обвинява Нидерландия, че нейните миротворци са допуснали сърбите да изколят мюсулманското население в Сребреница!

Е, сега ще е само жълтата стая, ще залеят пак Европа и близкия изток с органи от млади сърби...

Само подарява нови територии на Ердоган, а го обвинява, че бил димтатор. Малоумието на запада е уникално!

Янките са бесни, че повече от 30 години НЕ МОГАТ да овладеят целия Балкански полуостров. Защо нашите медии не пишат и не говорят, че НАТО не може да озапти Балканите? Сърбия не се дава. Сърбите помнят как през 1998 г. сенатор Джоузеф Байдън - представител на комитета по международни отношения на Сената на САЩ - призова за жестока разправа с Югославия, като настоя столицата Белград да бъде бомбардирана (което се случи през март 1999 г.). Сърбия няма да влезе в НАТО, защото няма да прости никога откъсването на Косово и не може да забрави децата, загинали по време на агресията на НАТО през 1999 г. Това заяви сръбският президент Александър Вучич по време на предизборен митинг в град Кикинда. Във Върховния съд в Белград ще бъдат подадени два нови иска срещу НАТО от жертви на бомбардировките с обеднен уран през 1999 г. За интервенцията на НАТО в Косово през 1999 г. липсваше разрешение от Съвета за сигурност на ООН и беше широко разглеждана като незаконна. След провала на ПУЧА на Кирчо и Кокорчо у нас и след победата на Ердоган на изборите в Турция, САЩ не модат да спят и затова задействаха някои от «спящте си клетки» на Балканите и сега Косово гори. Нали те го създадоха през 2008 г., макар фактически областта да не е под контрола на сръбското правителство от 1999 г.! В Косово се намира една от най големите американски военни бази в Европа. Каква работа има НАТО в държава, която не е членка на алианса и защо разполага въоръжени сили там? Кому .УРА крепят янките в Косово? И там ли имат изконни интереси тези световни Крадци, Убийци, Мерзавци и Кръволоци или защитават световната демокрация и правовия ред там? В отговор на неотдавнашните безредици и раняването на 30 членове от италианския и унгарския контигент на силите на КейФОР, НАТО нареди разполагането на Оперативния резерв на своите сили (ORF) в Западните Балкани", заяви командващият Съюзното съвместно командване на силите в Неапол адмирал Стюарт Мънч, цитиран от "Косово онлайн".

Що пращат точно турски контингент?!?

Ще стане като в Украина! Абе момчета, не са ли янките тези, косто назравиха Майдани в украинските градове? Кой пали живи хора в Одеса - не са ли озверелите фашисти, финансирани от Сатанинските Англо-американски Щати? Кой безчинства в Донбас и издевателства над рускоговорящите? Ти от Марс ли падаш, луд ли си, или на лудия шлифера носиш?

"Всеки сърбин в Косово,който се съпротивлява на нашите единоверци,да бъде надупен и безмилостно ебан."

Сръбските селао от Косово ,нямат работа в тая прокси злобна територия...Путин ще ги спаси от смърт..Путин е бог.!

Да,разбрахме какъв бог и гениален пълководец е любимият ти Путлер. Особено след като партизаните от "Свободна Русия" и Руският доброволчески корпус нахлуха на руска територия и водят сражения в Белгородска област. А руското командване спешно прехвърля спецназ в граничните райони и така е паникьосано,че бомбардира собственото си селище Шебекино край Белгород!