Турция арестува 46 души за терора в Истанбул, появиха се и кадри на атентаторката (видео)

Жената седяла около 40 минути на пейка на "Истиклял", а минути след като си тръгнала е проехтяла експлозията. Сочените от Анкара ППК и сирийските кюрдски Сили за защита на народа (СЗН) за извършители на атентата отрекоха да са замесени

Обратно в новината

Коментари - Турция арестува 46 души за терора в Истанбул, появиха се и кадри на атентаторката (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сирийци навсякаде

Това е Турция - разграден двор и един комплексар и нискоинтелигентен ром, произхождащ от гръцко село начело на държавата ни! Образования народ гледа да замине на Запад завинаги - особено лекари, учители, инженери.

Добре, че са ѝ замазали лицето на снимката - иначе ще вземе някой да я разпознае

Организация. Това е работа на службите на Турция. Ако ще гърмят някого ПКК трябва да гърмят виши чиновници и Генерали,лица представляващи Държавата и нейната политика,а не някакви си хора излезли на излет или по магазините си със децата си

Пълни глупости,защо им е на ПКК да взривяват мирни граждани които са излезли на разходка и по магазините,при това има всякакви туристи от цял свят.Нали като умрат хора от други държави ,тези държави и населението им ще имат негативна нагласа за борбата на кюрдите Това е работа на службите на Турция. Ако ще гърмят някого ПКК трябва да гърмят виши чиновници и Генерали,лица представляващи Държавата и нейната политика,а не някакви си хора излезли на излет или по магазините си със децата си

46 арестувани... малко напомня 9/11

Турциа ке гръмне - Ванга, 1876г.

Кой има интерес от такъв "атентат " ?!?? Ами май не е ПКК.....Кой- си търси предтекст за военна операция срещу кюрдите в Сирия?!?? Много силно мирише на "активно мероприятие " на турските тайни служби !!!

Редактор : Лилия Чалева , ама Браво :))) Я и малко повече информация о въпроса в статията: Мы знаем, где координировалось нападение, и не принимаем соболезнования посольства США, — глава МВД Турции Оказва се, че МВнР на Турция официално са отказали да приемат съболезнования от американската страна.. Какво ли значи това? А по-интересното, такова знакова изказване, защо го няма в нашите новини? Ако има все още съмняващи се, в каква информационна кочина ни държат в България. и как се манипулират хората.

Твърде малко вероятно, но не е невъзможно. В момента конфликтът в Сирия е замразен в някакво равновесно положение. Турция не е особено добре финансово, а предстоят избори. Трябва им относителна стабилност. А не някой да разлюлее ситуацията и да злепоставя управляващите. Повече на това прилича, на прима виста. Прилича на класическа американска работа. Турците ако не друго, на тяхна територия си знаят какво става и пипкат особено жестоко. Ако са хванали жената, то със сигурност си е казало всичко дето знае и дори това дето не знае. Просто не се лигавят джендърски нито им дреме за нечии права. Особено ако засяга безопасността им. Тъй че това, което твърдят, най-вероятно е така. Жената е или поръчка на САЩ или на Израел. Това са днес терористичните държави, които действат по такъв начин.

Турските власти отхвърлят съболезнованията на Вашингтон във връзка с терористичната атака в Истанбул Съболезнованията и осъждането на насилието от Вашингтон след експлозията в центъра на Истанбул бяха разкритикувани от турския вътрешен министър. Според министър Сюлейман Сойлу Турция много добре знае накъде водят нишките на терористичния акт в Истанбул, извършен на 13 ноември. Това не позволява да се приемат съболезнованията на американската страна, каза Сойлу, като даде да се разбере, че Вашингтон стои зад атаката. Ние не предаваме никого, но не можем повече да търпим предателството отбеляза министърът.

Американците са виновни щото Турция подкрепя Русия срещу Украина.

Накрая пак ще стигнат до връзките с ЦРУ...

Има ясна снимка в сайта"Гласове"-погледнете там. Снимката е много интересна.

Абе гаджалско-резняшки работи, тези като и кремълските просташко-монголоиди все се бият с външни и вътрешни врагове, ако няма врагове се бият с приятели, важното е боя да не спира.

Ти тази мисъл дълго ли я мъти да я и....еш? Личи си краварската закваска, отврат!

Даа, явно си се дрогирал :))). Или си се насвиркал рано рано. В американската паралелна реалност е така. Внимавай някой розов слон да не те бутне докато летите из облачетата бели. Има митинг протест срещу намесата на руското посолство в България. Изолира ли са американското посолство. И правителството е решило да гони 140 американски дипломата, за да станат паритетни на българските петдесетина в САЩ. Бързо на протеста, че са заплашили да бутнат и паметника на рейгън. Дето все седи и се чеше по главата, какво всъщност прави на п. си м. Някъде на картата. Протесто започва в 18, с ритуално целуване на г.за му.

Нашите комуняги, от турците са вече, а пък са ни освободили уж хахахахаха......

А срещу институциите на турската държава,Всичките им атевтати са срещу военни,полиция и държавни чиновници. Това е или ,,ислямска държава” или акция ,,под ислямски флаг” на Ердо.Както направи когато съсипа кочандването на Армията. Путлераско-фашистките внушения за ,,американско участие”са жалки и отвратителни.

От статията горе: "Вътрешният министър Сойлу отправи обвинения към Съединените щати във връзка с атаката, като заяви, че съболезнователното послание от Белия дом прилича на "убиец, който пръв отива на местопрестъплението".