Турски министър: Операцията "Извор на мира" е стратегическа за целия регион

Ние искаме терористите да се изтеглят от обявената зона за сигурност до 120 часа, казва той

Обратно в новината

Коментари - Турски министър: Операцията "Извор на мира" е стратегическа за целия регион | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствен Тръмп извърши АКТА на Запорожските казаци. Тръмп открито в писмо направи турския султан за посмешище. Подобно на казаците го нарече Дявол. Това показва, че Турция е прекалила с претенциите си за независимост от СЪЗДАТЕЛЯТ СИ - американската икономика.

Днес Сирия, утре България! И кво прайм? Самолета ни е в ремонт, за танка няма части, ловните дружинки да се стягат за бой!

Операцията "Извор на мира" е стратегическа за ... властта на Ердоган. Ако тази операция не приключи веднага резултатът във времето ще е обявяване на кюрдска държава.

Колкото и да се пенят, турската операция приключи. Сирийската армия затвори достъпа на изток и кюрдите се изтглиха зад нея. Сега ако Турция продължи офанзивата, ще трябва да отвори фронт срещу сирийската армия, което едва ли ще се случи.

тази сирийска армия досега къде е била? Та се е крила зад кюрдите ... Стига сте дрънкали глупости. То ако Сирия имаше армия, нямаше руснакът да ги пази. нямаше половината и територия да е пълна с терористи а голанските възвишения да са израелски.

Тъпунгера не знаел че американците не даваха никой да препари на север от Ефрат! Едва сега курдите се принудиха да поканят сирийската армия, барабар с руснаците!

Заради американците сирийската армия не навлизаше в тези райони. Те бяха контролирани от кюрдите и от САЩ!! Сирийската армия си я има е вече е доста добре екипирана и обучена. Турцияте няма да имат желание да се бият с нея. Ако започнат, това значи агресия срещу Сирия и нещата стават съвсем различни!

ли аскерът, настава паника и на изток и на запад:) Много планове се объркаха, много ...

Очаквайте скоро "Извор на мира" и в Кърджали ! С благословията на Володя Шаломович , че му трябва трасе за тръбите .

лесна тема е за коментар, турците, кюрдите ... а бе джанъм вие защо не коментирате българския военен министър?

Е на НАТО ли да разчитаме да ни пази? Кой пази Кобане в момента? Руската армия освободителка!

Дюран-Дюран. Казвам го два пъти, за да го запомните... Дир, четете преди да пуснете нещо. Абсолютно еднакъв текст, пейстнат два пъти едно след друго, толкова ли не ви прави впечатление?

Ние искаме турския башибозук да се изтегли от територията на Сирия !

проблем, приберете си 4 милиона от Турция, и 3-те милиона от Йордания и ЕС. Искането е едно, моженето е друго.

търсите вие сирйците в чужди държави? Марш при Асад. Марш при иранските молли. Марш при саудитците.

Сириец, какво стана? Влязоха ли сирийските войски в Табка, че нещо много е мъглива информацията?

Днес турците Ви пазят от Асад бре арабин, иначе всичките ще ви иселят тези наемни убиици.

Кюрдите и арменците ще ви свършат. С удоволствие бих спонсорирал и участвал в Българска дружина.

Без мен, кюрдите по света са 35 – 45 млн, ако не могат да намерят достатъчно желаещи да воюват за свободата си, значи може би не я заслужават.

Че кюрдите нямат ли своборда бре глупако? Кюрдите в Турция са много добре, а в Сирия има много малко кюрди които се сражават,а другите са наемни убиици, заради големия израел. Съветвам те да не казваш това пред турци, че можеш да си забравиш името си .

Иване, какви кюрдите в Турция? Нещо не си внимавал в час. Според официалната позиция кюрдско малцинство в Турция няма, това са "планински турци". Не си ли чел за реформите на Ататюрк и налагането на турския език и турско самосъзнание на всички етноси в републиката?

момичета и момчета ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отбиват службата си в КЮРДИСТАН. Цели женски батальони от кюрдки наритвот косматите турски надници на аскера. Миналата година бе инцидента в Белгия с кюрдска девойка, която бе обвинена за тероршстка.....защото трябваше да си отбият службата си в Кюрдистан. През 1913 г АРМЕНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ Нъждех сформира АРМЕНСКА РОТА в състава на Българската войска и воюват за свободата на Тракия. Враговете на моите врагове са мои приятели! Защото може да търсим помощ от арменци и кюрди. Нито негрите в американските бази в България, нито Путин днес ще защитят България.

"Всички кюрдски младежи", защитата на България е задължение на нас българите, не можем да разчитаме нито на арменците, а още по-малко на кюрдите. Ако ние сме неспособни или не искаме да защитаваме родината си, то съвсем закономерно, тя ще погине, ще погинем и ние като народ и толкоз.

хахахаха ... изкара копейките си днес.