Турски каналджия избяга от ареста в Оряхово

Той е задържан на границата, след като е хванат да превозва мигранти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заплатата е малко. Трябва им увеличение най-малко с 20%.

Абсолютно невъзможно е шибания турски мангал да избяга без понощта на друг нангал от турсни произход,който ,веднъж заграбил български имена по време на осъщественият от чифутите "възродителен" ороцес,е внедрен в МВР. Просто няма как да се избяга от арест.Доживотна присъда за всички,които са били на смяна в Полицейският участък! Това не са полицаи,а еничари манафи !

Като за министър на вътрешните работи е спуснат един парашутист,който цял живот е работил като адвокат . Дерменджиев няма един ден работа в полицията,но както сам каза"бях точен с парите".

Това е навсякъде, не само в управлението на страната. Такъв е манталитета. Не е важно да разбира и да работи, важно е да е свой човек ..... Жалка история, но всъщност още от времето на соц-а си беше така, само че тогава по партийна линия ... Нищо ново под слънцето :(

С какво е блъснал милиционера? С пачка евро, ли?

Един турчин разпиля цяло полицейско управление боже пази България от такива полицаи

един, ама " едър" ;)

Бтиви да не лъже колко мигрантие имало тя на нея и е платено да лъже затова не я гледам

УВОЛНЕНИЯ на турските ЗАПТИИ сложени от Боклук Борисов- Банкя-лията !!!! Уволнение на всички Осман, АЛи, Мехмед, Халид, Фатме, Семир, Абу !!

В полицията трябва сериозна реформа

Направи я бе! Акъл всеки може да дава.

Оряхово е на 20 километра от АЕЦ Козлодуй. Смятайте как се охранява стратегически обект.

И кой полицай му е занесъл стълбата??

"Няма официална информация за това как точно мъжът е избягал" - за какво Ви е информация всичко е ясно . Притежавал е официални документи от министерство на финансите и ги е използвал. Те винаги се приемат с разбиране от съответните органи.

Съответните органи не работят за почти без пари, каквато е заплатата им. Свиквайте!

устройва заплатата, да напуснат и да си намерят по-добре платена работа. Явно са висококвалифицирани и следователно няма да имат проблеми. Не може хората, които имат задължение да следят и санкционират нарушенията на законите, сами да ги нарушават с оправданието, че са им ниски заплатите.

Вместо на заплата

По твоята логика, в Бг- то трябва само политиците да работят....