Борисов смени зам.-министър на туризма

Министър-председателят Бойко Борисов освободи по негова молба Милко Теофилов като заместник-министър на туризма, считано от 15 февруари.

Обратно в новината

Коментари - Борисов смени зам.-министър на туризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е възможно за такива постове да се назначават такива хора, че даже от написаното не ми стана ясно в крайна сметка каква диплома има. Всякаква, но не и подобаваща за зам.министър на туризма. А пък да не говорим за Ангелкова................Защо всички са такива и.....ти на такива позиции. Е няма никога да се оправи тази държава. Гнусни са ми всички тези т....ри.

"Нерде Ямбол- нерде Стамбул" ? Каква френска филология , какъв български , какъв туризъм ? Хайде , честита ви нова калинка !

Калинката отлетя, на нейно място кацна бръмбара от Костинброд!!!

ББ по-добре да смени тоя КОН министърката един път не съм я видял усмихната , да не говорим че не може да чете камо ли да формира политики и чертае бъдеще на бранша.Случайно да сте видели брошури каталози или сайтове на бг курорти?Освен че ходи от симпозиуми през конференции та на командировки нищо смислено не успя да направи и остави в туризма.........

божее калинки гебажийски да ви имам кадрите вижте 50 години назад кави са ни били и мистрите и зам министприте -личности ерудити, спецове, фактори, само от имената им вдъхваше респект и уважение

затово ни докараха ...ноември ' 89...

Да не се забравя, че е немски възпитаник и все пак има база за сравнение между Германия и България......

Нито разбира от туризъм,нито има нещо общо с него.... От коя квота е?

От квотата на ШИШИТАТА.