Съдебният съвет в Атина спря сделка в туризма за $400 млн.

Висшият съдебен съвет в Атина блокира най-голямата сделка по приватизация в туризма - продажбата на “Ривиерата“ – Астерас Вулягмени, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Съдебният съвет в Атина спря сделка в туризма за $400 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсните продажни пед..ли на "Нова Демокрация" и "ПАСОК",упрявлявали на смени Гърция,цели 65 години,с една "почивка" от 7 години хунта(която всъщност представлявала същите интереси)!!! След като тези клептократи,заедно с техните стопани от брюкселската мародерска централа,са крали и яли и натоварили краденото като дълг на гръцката хазна,допреди малко време,почнали заради "кризата и дълга",да разпродават на техните стопани,цяла Гърция,направо за трохи!! Само за информация,на квартал "Вульгмени",земята се продава за 1,000,000 евро на декар и жилищната площ за 15,000 евро на кв.м.!! Направете сметката за този комплекс,като изчислите и "бизнес перспективата",знаейки,че плажът на същия комплекс,струва 14 евро за вход и още толкова за сезлонг и чадър и се пръска по шевовете от чужденци,7 месеца годишно......Заетостта на стаите е около 75% през същия период,със средна цена,250 евро на човек-нощувката.....

Така се прави!

Е наистина браво на гърците. Дори в съвсем тежка ситуация, продължават да си отстояват правата и да се борят. Контрастът с нашите птодажни правителства, които бетонираха черноморието и го превърнаха в място за алкохолен туризъм и хазарт, е просто убийствен. Да припомним и последният "туристически" проект. Френска фирма е решила да унищожи природата и парка в Рила, заради апетитите на местното кметче на Сапарева баня, което е решило да стане фактор. Унищожаването на местната природа и пълно нарушаване на правилата в природен парк е заявено и се действа. А държавата ни, не само си мълчи, а дори ще търси начин да преразгледа правилата за управление на паркове, за да може само и само няколко продажника да си напълнят сметките. В Пирин, за да построят ски пистите, цели области от парка бяха извадени от фонда на Уницеф. Жалка картинка. Българите в България не са достатъчно.

Моите адмирации ,съседи.Възхищавам ви се .Храбри сте.Дано успеете.Да се провалят в дън земя алчните мародери.

Mодерната форма на колонизация е да убедиш останалите , че хартийките които си печатиш са мноого ценни. 40 % от доларите не са УСА собственост, притежават трилиони външен дълг и срещу тези нищо не струващи хартийки се опитват да прилапат най-апетитните места на планетата.

Да де ма те харчат ОЙРО :)

Браво за коментара, съвременната еврейска философия в няколко изречения. Подизппълнител САЩ.

Каккъв УСА бе смотан, не четеш ли че е компания от Катар а те нямат хартийки а имат петрол.

Свалям шапка на Гърците.

Гърците имат над 5000 км крайбрежие и плажове и за 300 декара и 2 км ивица се опъват и гонят интереса ,а ние с нашите 250 км крайбрежие какво направихме...

13,000 км.........

и годишния преход от този имот. Е няма да им се сбъдне на някои разграбването на още една държава. Останалите източноевропейски им стигат.

Гъците са добре и ще стават все по _добре , защото са народ и имат и съдилища за разлика от нас.

Браво искат даси остане Гърция а не чезденци в държавата си е това е национално чувство.

В Гърция се разиграва цирк, който ще платят мързеливите гърци. Накрая някой плаща и това няма да са нито германците, нито руснаците

A у нас разпродадоха цялото Черноморие на руските варвари За без пари.

Ами то се застрои, за да се разпродаде. А кой ще го купи вече какво значение има, след като си го опоскал.

НАШАТА АЛЧНОСТ и желанието да спечелим за кратко време без да се трудим е основната причина за бетонирането на Черноморското крайбрежие . Колко Българи продадоха земите си , построиха и презастроиха /хотели,капанчета,сергии,ресторанчета/.

да,..правилно! чуждите инвеститори да купуват без пари,а на гърците" Kредити ви дадохме и още ще ви даваме"! Hова фома на Pобовладелски строи и завладяване на територии! и вечно задлъжняли! Oт тези чудовища банки и фондове няма отърване! Cхемата на фед.резерв в Aмерика ,печатат хартиики раздават ги и остават хората без нищо,освен дългове! Cупер схема нали??

Пълни тъпотии. Да не са взимали. Кой им е виновен.

Някои инвеститори са като мангустите ни - идват и оставят големи бели петна, опропастяват, а простият народ стои и подсмърча. Гърците,обаче трябва да проумеят, а ние докато е време,че взимането на дългове е грозно самоубийство и трябва на всяка цена да се спасят от дълговете. Те вече нямат възможност, но ние все още можем и трябва да го направим.

Адмирации за оптимизма ти, но май ще стане обратното - гърците ще се оправят (не че са зле), а ние ще затъваме и ще си съсипваме замята "колкото една човешка длан", в т.ч. крайбрежието, което вече е жестоко поразено. Гърците крадат (чрез заеми) пари, за да си пазят имота, а ние сме тъпаци и си продаваме имота за жълти стотинки и се погубваме. Тъпи сме - нямаме мисъл и воля за просперитет. Срам ме е, че сме ужасно тъпи!

Следваща стъпка,уволняване на всички отворени българи работещи в Гърция и изгонване на всички паразити от страната.

А след това изгонване на Гърция от ЕС и пълното 'и разоряване, за да застане там , където и е мястото.

Съдебният съвет в Атина спря сделка в туризма за $400 млн. За всички големи приватизационни обекти в Гърция, ще гледаме риалити шоуто "Сделка или не", с главен водещ другаря Ципрас.

Ти може да казваш каквото си искаш и ти е удобно но на никой не му пука.Има факти и те са следните:при всички посещения на президента на САЩ в Гърция хората излизат да по улиците с анти американски плакати и т.н. От няколко години насам в Гърция е модерно да се учи Руски и Китайски,хората там казват че това е бъдещето.

чизмаро-чинизийското бъдеще да подобри живота ти.

Ами да напуснат НАТО и ЕС САМО ЧЕ НЕ ГО НАПУСКАТ, разбра ли мурзилко!!!!

За сега не напускат ес и нато. Само засега. Ще се продадът много много скъпо , а не като нас залудо.

Ех, Катя - Катюша, дорогая моя! Разкрита си по миризмата - направо смърдиш на водка махорка и мръсни партенки...

и ся наште* ще останат без вили

Айде дано и на наш плевньо виличката

А , значи можело ! На юг се борят за всяка педя държавно имущество , на север вкарват политици / министри / съдии в пандиза . Събудете се , хора !

Ами Гърция е фалирала държава и от нея се иска да плати дълговете, с които е обогатила тузарите си. Да ама няма кинти и сега и взимат имотите и народът ще подсмърча. Те ще съжалят хиляди пъти, че не са българи!

До болка познато! Вярвам обаче в гръцкия народ,който за разлика от нашия има богата политическа култура.Познавам много гърци и за всички тях ще кажа ,че няма нито един ,който да вярва в САЩ и НАТО.Мразят ги и в червата но гледат с упование и надежда към Русия.Няма фоби и фили ,само американофоби.Ако там разберат ,че гледаш Американса ТВ просто изпадаш в презрение.

Пишеш глупости. Аз пък ще ти кажа точно обратното. Презират руснаците и ги смятат за идиоти. И ако могат, отиват да правят бизнес в Щатите или да учат или да живеят. Никой грък не е отишъл да учи или живее в твоята Рассия.

Богата политическа култура ли каза? За това ли се вързаха на най-обикновени тъпи популисти? И да не разпростирам по другата част словоизлиянието на Кейт - абсолютна глупост е! :)

Съдебният съвет в Атина спря сделка в туризма за $400 млн. На Ципрас му трябват 300 милиарда евро.Ето това е реалната цена на имота.

Алоууу, дебилите плюещи гърците, къде стеее. Ето така трябва да се прави не като у нас!!!

Веднага да се изгонят путлерастите от резервата "Камчия" и бой с тояги до ферито Варна-Иличовск.

Е, това го можем - да вземем земята, мандрите, фабриките, че и къщите на "богатите"