На 4-то място сме по ръст на зимния туризъм

Обобщени данни на Евростат за зимните тенденции на туристическия сезон 2012-2013 класират България на четвърто място сред страните от ЕС по положителни темпове през този период с ръст от 4,7 на сто и над 3,3 млн. нощувки.

Обратно в новината

Коментари - На 4-то място сме по ръст на зимния туризъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Объркали са думата, искали са да кажат "ръст на зимния бетонизъм".

австрия свежзария, германия, италия и велинград на что место. да идват да видят на зиво черваните мажмуни у нас *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Статистиката е хубаво нещо.Ако увеличат минималната заплата с 25 евро удряме всички в земята с 20%невиждан ръст.А като докарат един рейс пиянки в повече удряме целия световен туризъм с невиждан ръст.Чудно нещо е статистиката .

в крайна сметка евростат разчитат на данни подадени им от българските институции,смятам всичко е ясно...

никаква реклама няма във франция, а те харчат толкова лесно за почивка, не преъснато ме пипап за бг, но нашите правят само за руснаците

Ако не се лъжа - още вчера Ви напомних да се обърнете към студентските сайтове/блогове при Вас. ... А отделно - с два-три клика бихте могли Вие-Сам(а) да Изградите Платформа с пренасочване към сайтовете на хотели/мотели/центрове/ски-училища у Нас. Ха Барем-мъъъничко Allons Enfants de La Patrie зер !

няма реклами по телевизията, иначе в link има хотели, но правилата във френския сайт са едни, а в българския други, cordialement

Тридесет и три процента - хич Не Радва ! => Работна Група по Въпросите на Туризма ! Глобално. От Хора Знаещи-И-Можещи. ---- Само тая пибска шашмалогия - да върви вдън Горите. Тилилейски !

на туристите,поради възможните простотии на това управление!Вече виждам и наченките:искат да намалят наполовина фондовете от ЕС,поради недоверието към правителството на Пламен Орешарски,в противовес на голямото доверие,демонстрирано лично към Бойко Борисов! Правителството спира строителството на магистрали,които успешно осъществяваше само правителството на ГЕРБ!Твърдят,че това било за сметка на развитие на ж.п. транспорта,което си е истинска измама!А пък всички знаем,колко много туристи пътуват с прекрасните ни влакове към Банско,Пампорово,Боровец...Очаквам и невъзможното ,за да спрат възхода на туризма,постигнат при управлението на ГЕРБ!