Организираната почивка поскъпва заради ДДС

Почивките в България през следващата година ще поскъпнат, заради уеднаквяване на ДДС за туристическите услуги.

Обратно в новината

Коментари - Организираната почивка поскъпва заради ДДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Чудесно" , ами тогава другото лято запрашвам пак за Халкидики! Нека други приберат парите ми, и е по-хубаво, по-интересно и по-високо и културно нивото на обслужване. Хак да ми е, нека ми е зле. Пък и веднага след Промахонас започва магистралата (миналата година я завършиха, хората работят с темпове, не спят като наште тука!) , и пътищата им са читави и на ниво, а не като тука! Кефа от пътуването се удвоява, пък наште нека удвояват ДДС и данъци тук.

В туризма отчетоха ръст от няколко % за тази година и веднага решиха да им подложат крак. Направо не е истина всичко, което се случва. Ако започне някъде нещо да се раздвижва и веднага товарят този бизнес с данъци.

Защо трябва да плащам повече ДДС при положение, че искам да почивам сам, неорганизирано. Групите ползват и други отстъпки.

"Грабят от народа гладен,/граби подъл чорбаджия,/за злато търговец жаден/ и поп с Божа литургия..."Хр.Ботйов

няма друга такава комична държава - в криза всички цени се вдигат тука.... те колкото са им скапани услугите - пак ламтят за още ...

Дреме ми, Гръцкия, Турския, Италианския, Испанския, няма да скочат заради ДДС-то на малоумниците, само може да станат още по-добри.