В Банско хората искали втори лифт

Над 90 процента от жителите на Банско и Разлог са доволни от развитието на туризма в региона през последните 10 години, а над половината от населението е спечелило от това развитие - това показва изследване на МБМД, проведено сред 500 жители на двете общини.

Обратно в новината

Коментари - В Банско хората искали втори лифт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натрупването на хора е хубаво нещо.Тъка беше на кабинката на Боровец.Гледаш,гледаш и си набелязваш две три женички.После караш около тях.на една якето падне по нагоре,ти го вземеш да не го свие някой.друга зацепи в гората,пък там падне,трета иска да и покажеш как се преодолява бабуна в стил кенгуру,с други думи търси контакта и т.н.По си е хубаво с навалица,иначе незаети местта в кабинките,нещо като сибирска пустош.Който иска да си намери парици и да си строи,но не за сметка на другите.То Банско си е претрупано,сега да оковен паланината и със железа.На пътя катаджия,която кола пуши с акт се връща обратно.Може да се пусне и зъбчато влакче догоре.Тия швейцарци знаят как се прави.И лято и зиме-сигурна работа.

С нетърпение очаква чудесният репортаж как при следващото наводнение половината смръдливо банско ще бъце отмито. За същите пари ходя на ски в Италия и Австрия и съм БЯЛ ЧОВЕК.

Полегнала е Мира за всеки който е пожела. А дали ги е питала в Банско дали искат при следващото обилно снеготопене река Глазне пак да им наводни хотелите и механите?

Кой е платил на ИМДБ за проучването, не стана ясно :)

Всичко това много хубаво, ама ние от Разлог не знаехме, че имаме такава малка безработица и че 20% от хората сме шефове. За втория лифт го не искаме, ама некви мутри много напъват да го прават.

Банскалии са невежи хора. Те гледат на планината, като на банскалийско богатство и имане. Втори лифт не е нужен. Този е дастатъчен и да започнат залесяване на зверски изсечените площи от планината. Строителството свърши, време е да се оправя инфраструктурата. Цеко Минев да свие апетите си към Банско. Важното е да се подобрява сега стореното. Иначе не трябва и клонка да падне от планината. Умът не само царува.......

Mдааа пак явно само "еко" хората са супер активни и коментират ли коментират... Ами прочетете отново цялата статия и ще осъзнаете, че хората са щастливи и имат по-добър стандарт на живот! А дано скоро да видиме развитие, в същата посока и в София (на Витоша)... нормални съоръжения, за активен спорт за всички столичани - а не само да се мислиме, че сме със свъх еко съзнание и в студените зимни (и хубави снежни дни за зимен спорт) да седиме пред компютъра и да плюеме всяка идея за развитие, всяка идея за по-нормално бъдеще на децата ни! Ходете и спортувайте хора, не стойте пред компютрите ;-)

Ало, псевдо-стратега, явно не си прочел внимателно статията. Банскалии искат не само втори лифт, искат инвестициите в строителство да продължат и са много недоволни, че лобистите не успяха да извадят по-голяма част от ПРИРОДЕН ПАРК Пирин за строителство на съоръжения, писти и хотели. Ти, да те питам, лично ходил ли си лятно време по тези писти? Няма да ти обяснявам каква тъжна гледка е.

Питам се Пирин на всички българи ли е или само на банскалии. Редно е да се питат всички българи, ама не чрез платени от мутри проучвания. Хайде да бетонираме цяла България та да станем всички "началници"!

Медиите почнаха да подготвят настроенията на електората към мераците на управляващите да улеснят "строителите" на съвременна България да бетонират по-скоростно. Бентлитата остаряха, трябват нови... Боко общо взето с подобни простотии (подписването на АКТА е в същия кюп) налива смело вода в мелницата на КараИван.