”Уолстрийт джърнъл”: България иска повече туристи

Туристическият сектор в България дава 8,7% от брутния вътрешен продукт на страната, но тя все още има проблеми с достигането на по-високо качеството в тази област.

Обратно в новината

Коментари - ”Уолстрийт джърнъл”: България иска повече туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се дали ол`инклузива задушава туризма или пречи на далавераджиите из кръчмите да си въртат скритите обороти, както стана ясно през изминалата седмица?

Ние сме малка, но издръжлива на невзгоди-като плевел на пестициди-нация. Пенсинерът Бютнер ще трябва да понаучи български.

Уау ! (нали така било `А стиа бе` на амерички) Ама те тез от Уол(не-знам-какво-си) с нас лягат, с нас стават . (на уста)

Ако държаавта успее да си прибере всички дължими пари от хотели и ресторанти, дискотеки, мутроиди и т.н., ще се окаже че парите ще се равняват над 50 % от БВП. Тичай Стефанов, смени си всички инспектори в туристическите зони и ги проверявай всеки 6 месеца на детектор на лъжата. Да рбаотят на групи по 3 души поне. Знае се приказката, един айдук е хайдутин, двама са чета, трима айдуци са чета с предател.

Лошото е, че българите имаме проблеми в България. А юргеновци, щом искат да живеят тук да научат езика ни! Защото търсят медици за Германия, но само които говорят немски. Не, английски!

До г-н Юрген Бютнер от Пловдив- Вместо да плюете по българите-/говорещи нещо като английски/ вие чужденците живеещи в България и след 20 години не можете да научите поне нещо подобно на български , а ние сме длъжни да учим вашите езици.НАГЛОСТ!

Съгласна съм с Вашето мнение..

На Бойко Борисов само магистрали са му в главата. Да вземе да се разходи от Царево до Резово да види какъв е пътя. А нататък са се запътили много чужди туристи, защото все още мутренското стоителство не е завзело тези територии.

Определено някои писачи не са в час. "Уолстрийт джърнъл" не знаят, че Техническия университет все още не е станал българския Лувър. Провежда се конкурс за проект, резултатите от който трябва да са готови до края на август, въпреки че е ясно кой ще спечели - арх. Николов.

Вероятно не са посетили част от центъра на София, която общината е превърнала в циганско гето - Женския пазар и района около него, където безконтролно се вихри незаконна търговия, смрад, помии и разпадащи се опасни сгради, например потресаващия ъгъл на ул.Вашингтон и ул.Поп Богомил.

Защо все още няма министерство на туризма? Толкова правителства и никой не се опита даже. само фиктивни и ялови агенции, кимитети. Може ли в мега министерство да се решават конкретните и ежедневни проблеми? Нека Б.Борисов да даде обяснения в парламента за причините, поради които не иска да има такова министерство.