Британски туроператор фалира, хиляди остават в чужбина

Британският туроператор Голдтрайл, специализиран в организирането на ваканции в Гърция и Турция, фалира, оставяйки хиляди туристи в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Британски туроператор фалира, хиляди остават в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще се оправят. Hали при вулкана се извозваха с бусове. Cега - пак така... Kакво толкова! Hяма да е леко на бебетата и инвалидите в тая жега. Aбе винаги е риск да си на далечен път! ще се оправят!!!

Видяхте ли ги сега прехвалените "велики" островитяни? Ха пак се хващайте на въдицата им на тия измекяри. Ако ние сме мързеливи, надменни, коварни и лъжци, то те са ни направо генетичните родители в това отношение!

Вярваи 100% само на маика си. Пътуваи сам с план, с малко пари и отиваи на ефтини хотели или частни квартири. Спи с парите си и документите си. Не се страхуваи ако не знаеш езика- някои ще ти помогне.

Когато през 60-години е открита операта в Русе, нека ВРашидов да си спомни в кой пепелак е газил и сега да не се опитва да си мисли, че летоброенето започва и свършва с него, тогава, когато сополив е ял комат чер хляб със сол, ние в Русе сме ходили с изискани тоалети там, където той и сега не ходи, защото там не е за цървули и незнаещи бълг.език

Абе драги, що щеш тука? Твоето възмущение е за "Бунт срещу реформа на Рашидов за опери и театри".

Много освежаваща репликата. :)))) А предполагм че гражданинът е тук защото му е фалирал културният оператор.

Събрали парите и решили да фалират докато не са похарчени.

Обявяванета ня фалит в разгара на туристическите пътувания е силно неприемливо!Навярно причините имат обективен характер!Британското правосъдие е перфектно и ще установи дали има преднамереностили не във фалита в този период от годината!

Добре де, а ние как го правим като фалираме да не е потоп след нас? Или просто щото не сме "цивилизована" страна.

Ами просто сте много малки, уважаеми Bobix. България няма как да стигне мащабите на пазара във Великбритания... има мнооого да учи докато заприлича дори малко. Същото важи и за правосъдието и всичко. Нормално е при фалит на една такава голяма компания да има последици. Системата тук обаче е такава, че правата им са защитени. Банките гарантират престоя им в чужбина, защото повечето хора имат травъл иншуранс към банковите си сметки и т.н.