Нов фалит на туроператор засегна руски туристи у нас

“Ростуризъм” ще се обърне към туристическите власти в България с молба да бъде решен въпросът с клиентите на туроператора „Чери тур”, от които се иска повторно да заплатят за хотелските нощувки.

Обратно в новината

Коментари - Нов фалит на туроператор засегна руски туристи у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никой в русия не си е кръстил така сергийката, а си е чисто българска фирма! човекът ти обяснява, че същата БВТ е работила с руската Черитур, ама като не си в час с измамника Черепов, защо ли коментираш

хайде сега и Аватар тур = бившата Алма тур да посъберат малко парички на глупави туристи и да фалират пак ако обичат, че да захлебят малко да има за отваряне на офиси в чужбина, хотели и т.н инвестиции, купувайте братяяя, а хотелите давайте на вересияяяя

шиши а старата килимявка кво мисли по този въпрос

Ами каквото повикало такова се обадило..Неможе само български туроператори всяка година през летния сезон да "фалират"и да разиграват руснаците..Време е и те да "отвърнат на удара"по същия начин..

Струва ми се, че тук в коментарите имаме колега -- руснак и/или рускиня. Накратко: -- Уважаеми руснак/рускиня, предайте, ако обичате, на Вовката ( Путин) да Престане с Диверсиите. .....Инак -- ще Се Наложи да го Направя аз-лично. И ще Е Дебело.

Решението е задължителна застраховка на всички туроператори против фалит. Иначе всяка година ще правят подобни тарикатлъци. Те фалират, а държавата плаща масрафа.

Боби

Що не ходиш да навестиш майка си с твойте прости разсъждения. Какво общо има русофилството с глупостта на някой да работят със същия човек който загроби БВТ. Всеки що годе нормално работещ туроператор знае кой е собственика на Чери тур и с колко пари завлече десетки хиляди хора. А това, че има тъпанари, които да му се натискат да работят с него си е личен проблен ба въпросните туроператори.