18 туристи загинаха при атаката в музея ”Бардо” в Тунис

18 чуждестранни туристи и двама местни граждани са били убити при атаката в музея "Бардо" в Тунис вчера. Президентът Есебси обеща война срещу тероризма.

Обратно в новината

Коментари - 18 туристи загинаха при атаката в музея ”Бардо” в Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел, който е развита демокрация не е приел нито един бежанец. Ако има приближаващи границата се стреля на месо. Доук ок. Обаче същите организации, които трият сол на глават на другите ако отказват 'бежанци' мълчат като пукали за НУЛАТА приети бежанци в Израел. В САЩ, в България и останалите държави от ЕС, в Швейцария, в Русия, в Турция навсякъде прииждат незнайни какви бежанци, и ако има и капчица пртести следват едни хули, едни обвиненя, едни обиди към дръзналите да се опасяват от пришълците. Същите, които заклеймяват хората, че са фашисти обаче и дума не обелват за политиката на Израел. Ок, тя е разумна, но пък има липса на справедливост.

Защо размириците са все в мюсюлмански страни? Ако не все там, то поне масово? Мюсюлманите не искат в техните държави бели, християни. Добре. Тогава защо, белите и християните да приемат тези същества в уредените си държави? За да им източват събраните средства, за да им правят диверсии, да им вдигат патаклами и плашат хората и децата. Махнете се от техните държави, върнете остатъка от вашите в техните си коптори и ги оставете да се оправят както могат! Вече има достатъчно видове енергия и начиини за добив, чрез които да се мине и без петрола им! Другото са празни приказки, на шибани политици! Главните виновници за размириците по света! Кажете какво произвежда един политик? Прост отговор - НАПРЕЖЕНИЕ! Какво произвежд аедиин банкер? Прост отговор - НАПРЕЖЕНИЕ! Ей ви ги два главни виновника! Тез да ги махнем, останалите сами ще изчезнат! :)

И този президент взел-дал, мумизиран отвсякъде!! Явно е пожизнен!!

Не, избраха го преди 3-4 месеца -:))

Пускайте ги да влизат през нашата граница,те са ви го забъркали! До,като не се спре бежанския поток през границата ни и изобщо през границите на ЕС,то тук ще влизат,какви ли не главорези и дупе да ни е яко на всички!!!!

,,президенте??? ти ги ,,гони,, но ние ще ги ,,интегрираме,,-кунева!!!

Време е Хуйло да поеме отговорност на атентата! Като главен доставчик на оръжие на терористите по света, и техен най-голям защитник в ООН !

Президентът на Тунис вероятно осъзнава,че трябва да обяви война на САЩ.

Ами чичката да стяга войската и прав в Краварника да ходи!!! За създаването на ИДИЛ, тяхното въоръжаване, обучаване и финансиране , Обонго-Тропикал Мънки залужава най-малкото обесване!!!!А за Ал Кайда требе се бесят Буш Младши и Старши!!!! Давай старче беси краварите наред!!!!

Щом е обявил война на тероризма, значи е обявил война на сащ и израел, щото по-големи терористи от тях на планетата няма!

АЛЧНОСТТА И НАГЛОСТТА ЩЕ ПОГУБИ СВЕТА!! МИГАР ТОЗИ ЕСЕБСИ НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ СТРАНАТА МУ Е ПОДЛОЖЕНА НА ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 2ГОД!ДА, АМА БИЗНЕСА С ТУРИЗМА ТРЯБВА ДА ВЪРВИ, ТУРОПЕРАТОРИТЕ ПУСКАТ ЕВТИНИ ДЕСТИНАЦЙЙ И БАЛЪЦИТЕ КАЛВЪТ!ЗАЩО НАПРАВО НЕ ПУСКАТ ОБЯВА "ЕДНОПОСОЧНА РАЗХОДКА ДО ТУНИС,ЕГИПЕТ,ИРАК И СИРИЯ С ЕКЗОТИЧНА БЕЗПЛАТНА ЕВТАНАЗИЯ"!!!!

Десант и тотално очистване със всички средства! Това са гниди, пълна дезинфекция!

Можете да ни спестите реакцията на ЕС - тя винаги е нещо от рода на:Ах, моля ви, недейте". Трябват жестоки мерки, които всяка страна в зависимост от условията да вземе, без да се съобразява най-вече с еврогейските стандарти и "ценности".

Този дядо много ме кефи... Дано "демократичната общност" не го обяви за диктатор...

Те всички обявяват война на тероризма, но терористите продължават да избиват невинни ! Кажете истината кой ги финансира и обявете война на спонсорите им - садисти готови да избиват невинни винаги ще има, проблема е в американците, които им дават оръжие и им плащат, за да създават хаос, с който после "добрите" американци да се борят !

Че всеки знае кой ги финансира. Това са различни ислямистки организации от Саудитска Арабия, Катар и някои други държави от залива, които са приятели на "демократичната общност". Дали това става със съдействието на правителствата на съответните държави или те просто си затварят очите е под въпрос. За тези държави обаче "демократичните медии" говорят или добро или нищо, за разлика от Иран например... Между другото същите тези организации финансират и по-голяма част от ислямските училища в България...

Всички знаят кой ги финансира иот кого купуват оръжието.От руски държавни компании.КГБ гизаложи тези формирования преь 70-те и 80+те години.За норба срещу световния империализъм и ционизъм.

Леле колко сте зле американските тролове... Вземи да прочетеш малко, преди да пишеш. По времето, когато Афганистан беше под съветско влияние и основните цели бяха обрзование на населението, справяне с неграмотността, намаляване влиянието на религията САЩ и Пакистан финансираха и организираха 7 различни ислямистки групи да се борят със Съветския съюз. Какво стана накрая? Сега голяма част от афганистанците считат, че най-добре са живели в края на 80-те и началото на 90-те... Да не говорим за ролята на Саудитска Арабия (с огромни финансови ресурси и също така невероятно бедно и подтиснато население) и Ирак...

Приказки, приказки. Явно на илюминатите това им е играта. Ползват ни като компютърна игра, да си правят със света каквото си искат.

БATKO

Малко се е изхвърлил този президент. По думите му излиза, че обявява война на ЦРУ и САЩ, които обучават и въоръжават ИД.

Само аз ли забелязвам, че на думи много власници уж воюват с ИД, но на практика не го правят. Ако го правеха от ИД трябваше да е останал само спомена. Подозирам, че това се прави за да се подържа страх в хората и да се ограбват още по-безмилостно.

Kalin

Не мога да разбера какво се правят всички на ощипани и обхванати от амнезия!Ако не бяха простотиите на САЩ в последните 20-30 години нямаше да го има този проблем или поне нямаше да е в тези размери в които се вихри сега.Простичко но факт!

е ретрограден и няма място в цивилизования свят.

Къде отиде 19-тата жертва. По германската казаха за 19, а не за 18?

Само да вмъкна нещо странично. Така става с истинските новини. Различни бройки. А с една друга "новина" бройката винаги е 27... ;) п.п. Кара те, да се замислиш... или пък не. ;)

Основното нещо което не трябва да забравя "тунизийският народ" е ,че тези "свирепи диваци" 100% са финансирани и обучени от ЦРУ.

край на туризма.елате си СЕЛО

руснкът ще оцелее!

Защото му е по-дебела кожата ли или по-куха тиквата?

Не че се радвам, но към нас ще се ориентират повече туристи.

Чудно ми е, какво е искал да каже автора на статията като е сложил "терористична организация" в кавички?

БATKO

Е, просто не е искал да напише ЦРУ, все пак го е страх за работата си, а и не само.

айде сега идиотите да почнат с опорната точка: при демокрацията има тероризъм а при деспотизма няма

Значи България според тебе трябва да продължи да се демократизира.

Поради спецификата на неселението в тия държави, беше добре да има диктатор. Държи племената в починение и контролира революционните им мераци. Силните на деня нарушиха статуквото и ето го разултата.

Ходил съм многократно в Тунис на почивка преди избухването на цветната революция там. Беше хубава държава, с няколко хубави и спокойни средиземноморски курорти. Целогодишно имаше хиляди туристи - французи, германци, италианци, белгийци, поляци, чехи, сърби, много руснаци и българи. Питал съм местните за рецептата за умерените цени и спокойствието (нямаше атентати като в Алжир и Ргипет). Отговорът беше - приемаме всякакви туристи без американци ! Е от У-ЕС-А не им простиха това ... Цветна революция, ... ...а сега и нечовешката, варварска, краваркса креатура ИДИЛ почна с изстъпленията си и там.

Тунис е дала 40% от състава на ИД. Просто двама са се върнали да унищожават собствената си държава. Мисля, че положителната страна от създаването на това варварско сборище е, че са се консентрирали и са избягали от държавите си. Мисля, че е много добре даже всички да се скупчат на едно място и да им се пусне оръжие за масово поразяване, защото убежденията им са неизлечими , а делата нанасят поражения на цивилизацията.

Лъжец ! Една Холандия е дала повече на ИД, отколкото Тунис ! Просто Тунис не играе по свирката на сащ !

"До момента никой не е поел отговорност за атаката." Не бе, не, не са били мюсюлмани, щот' Исляма е една много човеколюбива, толерантна и мирна религия ;-)

Не знаят (или не искат да знаят) как ислямът е наложен на народите в Бл. Изток! Отговорът е с меч и кръв. Персия приема исляма, след като губят битката с ордите на Мохамед. Оригиналнотот население на Сирия са бели хора, изповядващи християнство. След като са покорени започва ислямизация и омесване с арабите. Ислямизацията не засяга юдеите, просто защото двете племена са родственици и религиите им са сходни. Освен това чичото на Мохамед е бил равинът на Мека (според ист. източници).

бяхa първите демокрaтизирaни от Aрaбскaтa пролет.