Бебето, родено 8,7 кг, е туристическа атракция

Новороденото момченце с рекордни размери от 8700 грама и 62 см се превърна в истинска туристическа атракция в Индонезия, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Бебето, родено 8,7 кг, е туристическа атракция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Moxammad ne mi xapecva.

Майка на 41 години ... с три деца ... диабетичка ... ай сиктир бе !!! писна ми от разплодни зле информирани крави ... А детето дано да е живо и здраво

Когато българските жени са раждали повече деца, те са били щастливи. Сега само някакви безплодни феминистки ни пишат идиотии как жените нямали право на избор в мюсулманския свят. Избор на какво и кого? Да си убиеш детето с аборт или да изоставиш мъжа си и да идеш при физически по-недъгав мъж?!!! А, бе, вие идиоти ли сте? Що не питате майката дали е щастлива, а почвате с разни коментари къде било така, а къде иначе?!!! Има ли нормална (!!!) жена, която да не е щастлива с децата си?!!!

Миличкото, дали и то ще е с диабет? Да живееш с диабет е ад!

То целият човешки род е атракция, те се вторачили в едно бебе...

Какво сладко шопарче! Дано да расте здраво,защото ми се струва,че тези килограми са нещо неестествено...

Абсолютно споделям възмущението Ви, но смятам, че сте го насочила в погрешната посока. Недейте да забравяте, че всичко това се е случило в Индонезия, а детето е родено в семейство на мюсюлмани. Там гледат на жените като на животни за разплод, парчета месо, които бащата продава на този, който плати най-много. Там никой явно не си е дал труда да образова тази нещастна жена - нито семейството и, нито обществото, и затова сега детето ще плаща със здравето си. За съжаление, това се получава от комбинацията на див патриархат и голяма бедност. Цялата ситуация наистина е възмутителна, но възмущението трябва да се насочи към причинителите - обществото им и в частност съпруга на тази жена, а не към нещастната жертва.

kak1v sladur samo! Dano maikata da moje da go izhrani samo nared s drugite deca!Da im e jiv i zdrav!dokade ia dokarahme da se radvame na 4ujdite deca!V Tazi kriza pove4e semeistva ne mogat da otgledat po 2 deca i masovo ostavat s 1detence!

а знаете ли че заплата на бали е 50$ на месец. едни от наи добрите заведения sky garden, nero, ocean beach club, macaroni, m bargo, bounty, wild cats i dr. предлагат малко по-висока заплата и с бонусите стигат 80 до 100$ . хотели като мариот, фор сизън, хаят, 80$. и на бали са най-високи заплатите. сега преценете как е на ява, суматра, а на сулавевси има и тигри, сулавеси тайгър. хората живеят в къщи без под. подът е самата земя. а покривът от джунглата. вали ли пороен дъжд дъждовния сезон декември януари февруари вали и вътре. истински сърваквър, не като бастуните на филипини. неочаквайте добро здравеопазване или култура здравна.

Дано и тук да не почнат да се раждат такива мутанти. С такива хранителни продукти май натам отива.

Мойто бебе се роди 5,340, но не исках да е туристическа атракция и затова не обявихме никъде. Жена ми не е болна от никакъв диабет и това ни е първо дете. Сега е напълно нормално дете на 2 години и половина. Тежи 15 кг и има доста по- тежки връстничета.

ДО МАРИЯ Ало госпожо, ами ако майката е нямала пари да си следи кръвната захар??? Задаваш ли си въпроса колко БГ-и има без здравни поради липса на работа и пари? И как се живее на самолечение?С клещи си вадиш зъби сам,самолекуваш се с каквото ти падне и кой каквото каве ама да е без пари ,пари трябват само са хляб! Живея такъв живот през 21 век в БГ вече 20 години ,ако има следващи по зле и без хляб. И госпожата ми обеснява как да се следи кръвната захар? Госпожо, наред ли си? Не мери от личното си положение а се огледай наоколо и виж колко бедни има и по-бедни а иначе сме Европеци -колко гордо нали? Но за мен НЕ!!!!!!

Не обвинявайте майката, а бащата! В мюсолманския свят ( Индонезия е най-голямата мюсолманска държава), жените нямат право на избор! Те са машини за разплод и са принудени да раждат докато физиката им позволява. Нямат право на контрацептиви,а няма и да имат дори в 22век. Мюсолманите искат да превземат света чрез утробите на жените си и там абортът е немислим.

А това другото дето лежи до него направо изглежда като умряло, толкова е рахитично.

zuzu da ne te izqm az :)

направо ще го изям, сладурче

Каква атракция може да е горкото дете. Ми то заради майка си още от бебе е изложено на риска от затлъстяване и диабет и още куп болести. Може ли такава безотговорност да се тиражира като атракция. Разибра се че ако диабетичката не следи бременноста си както трябва и поддържа високи стойности на захарта ще роди грамадно бебе. И особенно пък на 41 годишна възраст. Само че това е голям риск за бебето а не атракция и сензация. И аз съм диабетичка но родих нормално бебе защото непрекъснато следяхме бременността и стойностите на кръвната захар и всичко беше в нормите. Просто това бебе е обречено от майка си да носи последствията от нейната немарливост. Това в 21 век е недопустимо. Не била мислила ами да не е мислила много много, защото ако го беше правила нямаше да роди близо 9 кг.бебе. Дано има късмет и да е живо и здраво.

Ейй пари ще изкарат от туй говедо!

Странно как се печели от такъв медицински прецедент! Майка с диабет забременява с трето дете (!!!!!!), добре че не се ражда с малформация...Глупав работа. Да е живо и здраво

Какво дебело, сладко бебе. Ако ми падне в ръцете ще го настискам и нагушкам едно хубаво!

Да е живои здраво...Жалко че нашата китна родина не е в класацията по многолюдно население..........

Ега ти и мутанта!

Голяма новина, няма що. Родило се някакво мутантче.... Ами то деца с аномалии се раждат всеки ден. Каква атракция е това?

Още един дебел резняк...

А хоботче има ли? То Индонезия...

до Мария: Ей от такива дебили като теб СА НЕДОПУСТИТМИ

до Мария: Ей от такива дебили като теб СА НЕДОПУСТИТМИ

Егати изродите !!!