Юзеир Юзеиров рецитира ”Аз съм турчин” пред следствието

Това е един голям ден за турската демокрация в България. Днес ние пробихме блокадата, която беше наложена преди 130 г. Един велик ден, една велика победа, която искам да споделя с всички мои сънародници братя и сестри, които загинаха в борбата за нашето утвърждаване.

Обратно в новината

Коментари - Юзеир Юзеиров рецитира ”Аз съм турчин” пред следствието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да слага феса и айдееее ,gidior .за Турция!

Бойкот на нова тв и бтв! Нека тъпите им зрителски класации покажат,че не трябва да продължават така! Гласувайте мощно на изборите!! Айде този път да разберат ,какво иска народа на България!

Дали Позитано 20 няма пръст в Юзеироеите предизборни сценки?

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА У НАС, КОЙТО НЕ ЗНАЕ ИЛИ НЕ ИСКА ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ - РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ ГО ЧАКА. НА НЯКОЛКО ЧАСА ПЪТ С КОЛА. ОСВЕН ТОВА, ВСИЧКИ ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ ИМАТ ТУРСКО ГРАЖДАНСТВО. ЗА ТЯХ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ОТИДАТ ДА ЖИВЕЯТ В ПРОЦЪФТЯВАЩА ТУРЦИЯ. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! ДРУГ Е ВЪПРАСА КОЛКО СА "ТУРЦИ". С ПАРИТЕ ОТ ЗЛАТНИЯ ФОНД ДА СЕ НАПРАВИ ГЕНЕТИЧЕН АНАЛИЗ НА НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ. И ТЕЗИ ГОСПОДА ДА ЗНАЯТ , ЧЕ В ТЯХНИТЕ ВЕНИ ТЕЧЕ БЪЛГАРСКА КРЪВ.

Абе няма ли психиатрични заведения в тая държава?

Стига сме били толерантни,когато под носа ни се вършат явни провокации...

Българската комунистическа партия и техните лекета, които сега са в ГЕРБ, са виновни за това

НАДПИСИТЕ НА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ НА БСП : ГЛАСУВАЙ ЗА БСП И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ 100 ПАМПЕРСА ПО ВАШ РАЗМЕР БЕЗПЛАТНО!! НАДПИСИТЕ НА ВСИЧКИ КЛУБОВЕ НА ИВАН КОСТОВ : ГЛАСУВАЙ ЗА ДСБ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ТЕН БЕЗ ДОРИ ДА ХОДИТЕ НА МОРЕ СЪС СПЕЦИАЛНИЯ СПРЕЙ КОСТОВ БЕЗПЛАТНО !! НА КЛУБОВЕ НА РЗС : С ПАРИТЕ НА АЛ. ПЕТРОВ И ХР. КОВАШКИ ЩЕ ОПРАВИМ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗПЛАТНО !! НА КЛУБОВЕ НА ДПС : ГЛАСУВАЙ ЗА ДПС И ЩЕ ОПРАВИМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ БЕЗПЛАТНО ,ДОРИ ОБЕЩАВАМЕ ЧЕ ЩЕ ОТСТРАНИМ ВСИЧКИТЕ Й БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМИ ЗАВИНАГИ !!

Delta, направи си поне труда да провериш критериите за нация и държава и тогава давай мъдри съвети. За разлика от България споменатите от теб Швейцария и Канада са изкуствени държави без нация-основател. Нищо общо няма. Една що-годе нация -държава, Англия, позволи там да се првиложат твоите неолиберални рецепти и ето какво става напоследък. И по-лошо ще става. Извод: всяка истинска нация трябва да пази цялостта на държавата, която е основала. А такива като теб да не ни пробутват юдеомасонско-атлантически глупотевини.

Ти за себе си си прав, защото си останал на онова ниво от 18-ти век на което са почти всичките ти сънародници- работещи за 300 лв. и два и половина пенсионери със 150-200 лв пенсии. Огледайте се малко наоколо, вече и в Африка повечето държави са по богати, перспективни и по развити от вас. Такава мрачна картина с демографския срив като в България няма никъде, всички приемат риданията ви като предсмъртен стон.

Има един период, в който България за нула време дръпва силно напред и се нарежда по темпове на икономически растеж сред първите места в Европа. Това става, когато през 1934 г. цар Борис суспендира партиите, разгонва парламента и назнаачава правителство от интелектуалци. Сега това не може да се случи за съжаление, защото авторите на програмата Ран-Ът тутакси ще довтасат да ни направят серия демократични бомбардировки. Още повече, че мнозинството от хората, начело на държавата в момента, са техни хора.

..."по развити от вас..."??? за много развити ли се имате, вие, които продулжвате да третирате жените и дъщерите си като робини...аи сиктир в анадола да си правите ваша демокрация...!

нагул, арогантен, воинствен резак...и тои за "развит" се има...хахаха защото бил турчин ...пфууу! за онези 5 века робство да бяха привнесли нещо цивилизовано на Bалканите, а те, диваците, са ограбвали нациите само и са ни оставили в наследство " турския" si манталитет да будат бити и малтретирани жените и дущерите...пфуууу...!!!

Ето защо сме били векове на опашката и пак сме последни, защото силно ограниченото съзнание на нашия сънародник българин знае само да забранява и потъпква елементарни права, докато в развити държави като Швейцария и Канада всеки свободно се чувства какъвто е и си говори на своя език, който е официален наред с всички други езици и държавите се развиват ускорено и културно и икономически. Едва ли отстояването на българския като единствен официален език в България ще съхрани българското до края на века. В този сложен период е оправдана борбата единствено срещу демографския срив, който ежеминутно и безпощадно погубва България.

Не е вярно, че "сме били векове на опашката"! По-толерантен и добродушен от вашият сънародник българин, няма да намерите! Нито в Швейцария, нито в Канада! Няма държава, в която да са официални всички езици на този свят! Когато турчин с фес, по долни гащи, изопачаващ литературен класик, без да разбира официалния език се кандидатира за президент в Канада и Швейцария, обади се пак в този форум!

Прав си Алфа, България е била на водещи позиции в света от 14-ти плътно до края на 19-ти век в състава на Отоманския съюз, след което почва ускорено да запада, та до днешното окаяно безизходно състояние, ограбвана безпощадно от СССР и сега експлоатирана безскрупулно от ЕС.

Държавата мълчи.Новината стои вече повече от денонощие и никаква реакция.Значи няма власт.Няма никой.Тази държава няма президент,премиер,главен прокурор.Няма политици националисти,няма министър на вътрешните" органи" коъто да проведе операция"ФЕС" или операция "Долни гащи".Няма никой.Власта е свободна.Отивам да я взема.

Великобритания преживя една от "най-унизителните си" седмици в следвоенния период. "Дейли мейл" обвинява политиците, че не са успели да "защитят традиционното семейство и неговите ценности". Според вестника "мултикултурализмът, в който етническите групи са насърчавани да отхвърлят британските ценности, доведе до създаването на гета". Предполагам, че либерализмът в ЕС пречи на операция "фес" и на който и да е президент и правителство да имат национално отговорна политика. Корупцията е отделен въпрос. На фона на националистичните настроения в Европа, евробюрократите няма как да вкарат Турция (нейната икономика и пазар) в ЕС. Изглежда, искат да я прекарат през София (без да се интересуват, дали това не е унизително за българите). Затова държавата ни мълчи повече от 24 часа.

След унищожителните дългове на Гърция към ЕС и различни финансови институции, аналогичната ситуация в Португалия, Ирландия и дори Испания и Италия, както и беднотията в България охладиха желанието на Турция да влезе в ЕС повтаряйки грешките на съседите си. Сега започва обратният процес, ЕС започва да се надупва на Турция за да помогне при преодоляването на дълбоката финансова криза. Турция ще изчака стабилизирането в ЕС, и ще стане член през 2020 година, по време на Олимпийските игри в Истанбул 2020.

Кратко,ясно,точно и.......вярно!Браво!

нито е точно, нито му е ясно ... голем мерак го гони:-)

с голямо вълнение очаквам следващия сериал от турската сапунка.тези вече са ми по интересни от господари на ефира.трябва и по често да ги показват по бнт-тр

Какво толкова е казал човека, просто казва - аз съм Турчин, искам да говоря турски и искам защита на моите суверенни права-като : етническо самоопределение,религия,език и др. То е все едно един Българин да казва аз съм Българин, а небългарите да му казват ти не си българин. А иначе сме много големи защитници на Българите в съседни нам държави- на това му се казва двоен аршин.

Съветвам те в гърция, сърбия или Германия да идеш по долни гащи в ЦИК и да рецитираш "аз съм турчин" ... да видим ...

Те в Европа ходеха като топки плат, забулени от горе до долу че и още веднъж, даже и очите не им се виждаха, а ти на нашите турци ли си тръгнал да вдигаш гири?!? Я по-спокойно и у лево.

Човекът съвсен нормално и възползвайки се от демократичните принципи на Българскат държава иска права, които смята че са ограничени. Задълженията се спазват. Правата се дават,ако не ти ги дават, си длъжен да ги поискаш и все пак след това ако все още не са дадени, правиш постъпки да си извоюваш и вземеш- по демократичен начин.

погледнете гъон сурата на този турчин на снимката - самодоволен резняк...защо не отиде в турция да се бори за демокрация и да дири права в турския парламент гол по гащи...да го видим колко е отворен(отzад)...:-)

ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ ЧЕТЕ ЛИ НОВИНИ В ИНТЕРНЕТ? А КОНСТИТУЦИЯТА ПОЗНАВА ЛИ? А има ли основания за ОТНЕМАНЕ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО?

ВСИЧКИ ПОДОБНИ ИНДИВИДИ ДА СЕ ОБЯВЯТ ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА В БГ И ДА СЕ ИЗВЕДЪТ НАСИЛА, КАКТО ФРАНЦИЯ НИ ВЪРНА ЦИГАНИТЕ...!!!

Ние и турците сме по-страхливи даже от българите. Да му мисли оня, който измисли "Възродителния процес" и даде огромните правомощия в ръцете на Доган, за да обслужва олигархията! А вие тук спорете за глупости!

Само дет не е тъй. Този, дето измисли възродителния процес, не е дал никакви правомощия на никого. А беше набутал Доган на правилното място - в пандиза, вместо да го разстреля. И това му е била грешката.

Няма в света поданик,който да не спазва законите в държавата,в която живее!Както и няма държава,в която националната телевизия да излъчва на чужд език!!!Всеки може да се самоопределя спря спрямо вътрешното си АЗ,но ако уважава поне малко себе си и има достойнство,да бъде благодарен на страната,която му е дала дом,препитание и просвета!

Какво му е дала, можеш ли да повториш?

м., а турция какво ти е дала, че още стоиш в българия и четеш българските форуми?

Атакисти, това е тест за вас пичове. Най-нагла провокация която е фокусирана върху вашата партия. Измислете как да отреагирате интелигентно на нея, за да не стане като предишните избори. Тогава Доган ви провокира, вие клъвнахте, направихте няколко шумни и непотребни акции и резултатът беше на лице: голяма част от турците, които бяха решили въобще да не гласуват за ДПС се уплашиха и гласуваха !!! ... иначе ДПС щеше да има доста по-малко гласове. Мисляте ги тия работи и внимавайте да не нападнете някоя джамия точно преди изборите ...ДПС само това и чака.

Разбира се, НЕ ТРЯБВА да има изстъпления, даже не и намеци, защото резултатите ще са противоположни. Колкото и да ги сърби национализма, насилието не е решение, точно обратното.

Убеден антикомунист съм. Но този път призовавам Държавата да реагира по комунистически на провокацията. С техните камъни, по техните глави. Тази акция е сътворена в централата на "Позитано" 20 и надлежно съгласувана с клонинга им на адрес бул. Ал. Стамболийски 45 А.

Най-добре е да се гръмнеш, вместо да зяеш тук!

Да се кандидатира за президент на Република Турция. Тук е България и ще бъде.

Тия мутирали комедианти, съвсем се разпасаха. Ходят без гащи, искат преводачи в страната си... ай сектир в Анадола.

Да, но Турция няма да го вземе! Има си достатъчно подобни отрепки!

Никой ли не се досети че тоя налива вода само в мелницата на псевдо-националистите? Щото българските турци (те са именно такива, не са българо-мохамоедани защото си говорят турски и много от тях наистина не разбират български) няма да тръгнат след тоя овчар, но виж, българските "националисти" направо полудяха! И така, колко още роднини ще изпрати Болен сидеров на заплата в ЕП след тоя цирк малоумен? Не се ли усещате как това е зарибявка за плиткоумни ?!?!?

отнемане на гражданството и депортация в турция моментално!!!!

абе тоя какъв български гражданин е като незнае български?тоя знае ли че като български гражданин требва да е дал клетва че ще бъде верен на страната дваща му гражданство и ще даде дори и живота си за тази страна ?тоя в затвора доживот!къде е "смелчагата"борисов да каже че му се обръща много внимание на тоя?

Аз съм българин и български гражданин и не съм давал клетва.

не знам къв си и не ме интересува ,ако идеш да кандидацтваш за американско гражданство ще говориш англииски и ще се кълнеш във верност на америка и че в случаи ще дадеш и живота си за америка иска преводач,като незнае български тоя неможе да бъде български гражданин!

Какво им се чудят на такива? Да им взимат българския паспорт и да ги ескортират еднопосочно до турската граница! Повече не е нужно - само да му отнемат гражданството..щом не е българин да заминава в анадола!

Този направи за посмешище цяла държава и показа офчо-апатичния характер на народонаселението... продължавайте драги ми сънародници в същия дух и със същите изменници на власт ... да ви е сладко !!!

Не мога да разбера като се чувства турчин защо не ходи в неговата си страна да работи за нейното развитие и просперитет.

2011 "Станишев: БСП вече обсъжда вота на недоверие с >ДПС< и Синята коалиция" 2010 "Първият вот на недоверие срещу кабинета на Борисов... Водеща тема за >ДПС< е тази за провала на политиката в духовната сфера - в образованието, науката, културата и вероизповеданията, посочи заместник-председателят на ДПС Лютви Местан.

Този като е турчин и е роден като турчин и ще умре като турчин ,що не вземе да си ходи в Турция ,че там да си живее като турчин и да си говори на турски ,а не да се меси в държава с която той явно няма нищо общо

Да си ходи в Турция,като се чуства турчин.

Това внимание което му отделяте , ще задържи темата като водеща, атой точно това цели. Игнорирайте тези новини (особенно журналистите) и целия труд който си прави, ще отиде на вятъра.

Махнете веднага тъпата новина. Не наливайте вода в мелницата на този подставен идиот. Нормално е да се гневим, но той и поръчителите гонят точно този ефект.

ако не се вземат мерки турците пак ЩЕ НИ ЕБАТ А НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ

Откъде изпълзя тази гад?Нека си цитира стохотворението в Турция-там ще му ръкопляскат!Освен това е и криминал...Има български граждани с турско съзнание или етнос (както искйте ги наречете) но те те са достойни хора,които не желаят война,насилие,убииства а на този на челото му е написано какво иска да направи в Родината ни!Кой ли му плаща?И кой му е господаря?

Аз плащам, к'во се бъркаш?

не четеш ли форума.Сидеров сплотява редици,след нелепи изцепки и поувяхнал рейтинг.

Не е все едно да се прави аналогия между творбата на Иван Вазов и нескопосани компилации. По времето на Иван Вазов утвърждаването на патриотизма на българите е справедлив епилог на борбата на българите за независимост. А сега ни се демонстрира друга форма на "патриотизъм" Е навремето ние ви излъгахме , кротувахме си в България, а тракийските българи ги изклахме и нека сега си търсят 10 милиарда долара компенсации, но сега ние трябва да върнем статуквото от преди 130 години. Та ако някой откаже да говори на български в съда, трябва да се мотивира защо. Възможно е да не знае добре български , защото е етнически турчин, както декламира и в този случай има нужда наистина от преводач. А възможно е да прави политическа демонстрация и не иска да говори български , защото смята че трябва да се върне статуквото от преди 130 години . В този случай би трябвало да декларира , че се отказва от българско гражданство и ако никой не му даде друго да получи зелена карта за да пребивава в България и да му се осигури преводач.

нагла муцуна!

Hе е балама които лапа зелника, а каото му го дава (народна мадрост).