Тунизиец се готвел да "взриви" биологична бомба в Кьолн

29-годишният северноафриканец е замислял атентат с едно от най-отровните вещества - рицин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и баба ми на село е насадила рицин, срещу сляпото куче и къртиците, и дали и нея ще я приберат за подготовка на терористичен акт! Ей, тъй да знам! Да и кажа да бърза да ми припише къщата, преди да я конфискуват после!

Практически цялата миграция от Африка минава през Либия. Либия, която беше цветуща държава, унищожена от американците с помощта на няколко от европейските "демократични" държави.

Извинявам се за повторението, но първоначално сайта показа предната ми реплика като цензурирана.

Миграция от предишните френски и италиански колонии е имало и преди, но поне някаква организация и правила е имало. Голямата, хаотична и базконтролна миграция от Африка започна след като дебилните европейски политици под натиска на америкаснките си господари убиха Кадафи и на практика унищожиха Либия, която преди това беше цветуща вържава и непреодолима преграда пред тълпите скакалци. Другите основни места от които идват бежанци са косово, Ирак, Афганистан, Сирия - все държави съсипани от американските изроди под измисления прдлог, че носят "демокрация".

Да прегледат селфитата на Меркел, за още такива "сладури" с рицин ...

В Германия има над 100 хиляди фжихадисти готови да громят. Нито полиция, нито армия може да ги спре. Процесът е необратим.

не биологическо ами ботаническо ще да е било.... а е можело просто да ги поотрови с малко Чалга....

Спомням си, че Кралството искаха задействане на чл. 5 от НАТО, щото имало нападение с химическо оръжие на страна-членка... Дали НАТО ще се задейства и ще нанесе демократични удари по Тунис?

Аз

1. Това не е биологична, а химическа атака. За биологична атака на амуджата му е достатъчно да се самозарази със спин и сифилис и да изнасили 10-на Бригитета... а може и няколко Ханса. 2. Георги Марков не е отровен с рицин, нито с каквото и да било. Одрал се е на нещо и е умрял от сепсис, поради скофтена имунна система. Имал е такива проблеми още от Блгария.

Казвам им Хайл Хитлер, а те ньЕЕЕЕЕЕЕ!!! Ще видим как върви интеграцията!!!

Ура!Перестройка побеждает!

Биологично или химическо на авторът май му е все тая... или изобщо си няма понятие за какво иде реч.

Германците почват да получават това което баба Изперкала им сътвори.И ще става още по интересно защото те пак я избраха.Това,което човек сам си причини никой не може да го предотврати.

Ето до това води либералната политика на Анджи ! Тя и кметицата на Кьолн е от същата порода - сакън да не нарушим правата на терористите , а гражданите - те само задължения имат ! Елате да видите - U бан 5 / до Икея - където е бежанския лагер/ го направиха на клоака ! Вечер не смееш да ходиш сам по улиците , а преди 5 години беше идилия ! Либерастите не носят нищо добро на Европа !

Най-известната жертва на нападение с рицин е българският журналист и писател Георги Марков, нападнат през 1978 г. в Лондон от мъж с чадър .. ОБАЧЕ ЧАДЪРЪТ МАЙ Е АНГЛИЙСКИ ... също както нападението с "новичок", който пак е английски (на Ми-5 или Ми-6)! Стар и изтъркан британски/англосаксонски номер, да обвинят друг са своите убийства! Същото беше и с папата, за което пак обвиниха нас/Антонов!

познайте от къде идва рицина, пак от империята на злото

Фращ, нали?!

Нищо бе, карай... баба меркел ще се снима с него и ще го пуснат. После може да му дадат и социална помощ като мигрант!

КАМИЛАТА МУ УМРЯЛА И ИНДИВИДЪТ СЕ Е РАДИКАЛИЗИРАЛ - ЩЕ УБИВА ! А И СОРОС ДОСТАВЯ РИЦИН !

След като се разбра, че английският новичок пет пари не чини ...

това са гостите, дето бабата луда покани...

След поемането на рицин -ово масло, се получава взрив на страшна биологична бомба!

Готино име. Казва всичко!