Полицаи се включиха в протестите в Тунис

Стотици демонстранти, сред които много полицаи, се събраха днес на протестно шествие в центъра на Тунис и поискаха оставката на правителството, в което преобладават бивши величия от режима на сваления президент Зин ал Абидин Бен Али.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи се включиха в протестите в Тунис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес се очаква да манифестират 30 000 белгиици пред министерството. Ще обявят недоволството си против бавните решения на правителството. А ние КОГА??? При нас правителството отчита акции без реален резултат. До кога???

Dано няма повече жертви! Dано народа си каже думата и никой да не манипулира изборите!!!Dано има храна и с в о б о д а за всички! D а н о! GOD HELP TUNIS!!!

Къде изчезнаха всички пишещи? Изгледа не са от народа...хахаха. Ето какво ви чака и вас ,мишоци!!! Не си мислете, че народа спи! Лъжете се!!! Има провидение! Браво тунизиици!!! Вие сте за пример!!! Вие сте свободен народ и има смисъл вашият живот! Не можаха да ви затворят устата с траура. Този траур е за тези които си отиват, грабили народа повече от 20 години. А вие, вие тунизиици, победихте! Революцията е ваша! Ние се радваме за вас! Вие сте пример за нас. То се вижда , че и при нас няма да отхапат кокъла на властта. Властта ги опиянява и не виждат, нито чуват , че народа страда. Да излезем всички на площада и да изкрещим нашето недоволство! Иначе, кога ли ще ни чуят?! Да бъдем сплотени както тунизииците, които отговориха на отчаянието на един от техните. Нищо не ни остава друго!!!

Желая успех на революцията в Тунис и здравите демократични сили у нас дето няма да позволят на Бойко да окопира всички власти за да се увери сам накрая, че е прост и за управленец не става, а хората му са просто гладни плъхоци, които не са с него, а просто около него , защото им ръси трохи, а може би не само трохи.

Така, така! Учете се от нас, как НЕ трябва да правите в Тунис.

Дано излязат по умни от нас и да не позволят да ги манипулират.