Герджиков за ”Ечемишка”: За 5 дни работа като за 5 години

Възстановено е движението през тунел "Ечемишка" и по участъка от пътен възел "Витинска река" до пътен възел "Правец" на АМ "Хемус", съобщиха от АПИ.

Обратно в новината

Коментари - Герджиков за ”Ечемишка”: За 5 дни работа като за 5 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето на това изказване на Герджиков се казва "голяма ИЗЦЕПКА"! Нищо ново под слънцето на БСП/БКП - във времето на социализЪма мотото бе "Петилетката за три години!". Днес Професора живее в 21 век и това не е достатъчно! Той изпълнява "Петилетката за пет дни!". Браво!!! До края на мандата му ще влезем в комунизЪма!!! Страхотна пропаганда, но PR-ите на Герджиков направиха грешка - трябваше да подготвят 156 лентички за рязане - на всяка лампа по една!!! Що се отнася до цената на тези 5 дни и на лампите - добре са намазали!!! Подобно на подготвяния договор от Царя с португалската фирма за магистрала Тракия - цената беше 6 милиарда, а реалния строеж излезе около 2 милиарда. Кой ли щеше да вземе 4 милиарда??? Вервайте им!!!

я платените драскачи на цецо отчаяно и яростно викат на бялото черно...24 милиарда заеми...краденето от евро фондове...схемите със санирането...с КТБ и безброй други не ги броим...нанесли сте вмеда за над 40 милиарда,за убийствата,униженията,срама заради простащината ви,предателствата...те не се измерват с пари....и вие имате наглостта да плюете...да ни обиждате...да се държите с хората като с неандерталци,няма начин да ви го позволим,отивате си безславно и никакви пари и драсканици на платени плювачи няма да ви отърват този път

Тоя вундеркинд до изборите ще направи магистрала Хемус ?! От къде го намери бе Станишев? Такива "работници" трябват, малииии

"За изключително кратко време този ремонт"Найстина ли?За пет дни?И след още пет дни лампите ще паднат?!!!Само този "убиец" участък ли е проверен и ремонтиран?Какво се случва с останалата част от тунела???Както всичко се случва,немарливостта е най-постоянно явление,а не ремонтите!?Welcome to BG!!!

Ееее , другарю Герджиков , то не е популизъм , то не е нахалство , то не е дебелоочие !!!!!!!! Като онези 800 дни с , които коалицията ви така ДОБРЕ се справи ------НЯМАМ ДУМИ !!!!

За последният четвърт век съм останал с впечатление, че работят само служебните правителства.

И този не е в ред.

5 дена за 5 години. Леле майко..... Колко полулизъм.. Както 800 те дни. Трагедия българска.

Злобата на гражданина Борисов е безкрайна,а дебелашкото и арогантно държание като публично лице ,днес пролича с отношението му към с.м-р председател Герджиков пред актива от старци в един от софйските райони.Най-млада на седянката на гражданина Борисов не кметицата на София Фандъкова.Гражданина Борисов тържествена обяви ,че ГЕРБ -Бойко1иБойко2 не са виновни за Тунела.Вината е на Тройната коалиция,но Л.Павлова и от АПИ казаха съвсем др.неща за трагедията и състоянието на тунела и тунелите в България.Тройната коалиция сигурно е виновна,че това необработено захарче гражданина Борисов се е пръкнало ,после завършило школата Симеоново като изряден партиен член на БКП.Да не говорим ,че известно време е бил и член на БСП докато не бе получил съвета да основе партията ,,ГЕРБ".Експеримента с гражданина Борисов и ,,ГЕРБ" е в стадий приключване.Следват опитите с аптекаря бинзинджия Марешки и ОПФ.

Бива те за политкомисар давай дерзай все някой наивник ще ти се хване на лъжите!

Петилетката за 5 дни. Браво другари! Сменихте няколко хиляди крушки за 5 дни, които през комунизма щяхте да сменяте 5 години. Ех, ние сме малък, но много прост народ и си заслужаваме всички управляващи!

Абе тиква ли е или не факта че 11 пъти печели избори и сега е на път пак да ги спечели , май ще се окажат тиквите други!

да де, и като стане напечено сваля гащите и бяга. Голяма стратегия, няма що...Ама народът е казал един път стомна за вода, втори път и на третия се чупи. Не знам дали и тоя път ще го изтърпим да фалшифицира и купи изборите и въобще докога ще го търпим

И каква се оказва истината за управлението у нас другарки и другари от Герб ( тесни комунисти ) и БСП ( широки социалисти ) ? Служебни кабинети през всеки 3 месеца. Сега остава на същия принцип да премине и Прокуратурата и Съда. На ход е Президента Радев. Сменяйте ги преди да им изтече 3-ри месечния срок г-н Президент - хахахахахаха

Голяма глупост си написал! Ха ха ха

Днес служебният министър-председател Герджиков настъпа подалият оставка министър-председател Борисов по най-милото. После се разбра, че Борисов събрал актива на ГЕРБ, за да им обясни колко го е заболяло.

Дали няма да се появи в сутрешния блок и да обясни, че когато са говорили за тунела, той е бил при Меркел и затова не е в час - хахахахаха

Значи можело... Защо трябваше да умира невинен човек? Не мога да си представя каква трагедия щеше да е, ако това желязо беше паднало върху джипа на горските, управляван от тиквата и тиквата беше вече при Свети Петър?

А, не. Без Бащицата, ако обичате колега. Немой да оставаме сираци 2 млн. мангасари + ДОСТ.

Нима най-голямата тиква в България е безсмъртен?

Така се работи, а не да се протака да се убиват хора, докато се крадат милиони. Браво, можело и у нас да се работи бързо и качествено!

Боко открива каквото и да е никога не е пропускал да "натърти" как предните нищо не са направили, а ТОЙ за няколко дни (седмици, месеци) е свършил цялата работа...Сега Герджиков му го начука с неговия кол! Не съм убеден, обаче, дали трябва да пада до неговото ниво!

ниво. Герджиков просто нареди да се реши незабавно проблемът и свърши работа.

Професоре, ако беше строителен специалист нямаше да говориш 5 дни-5 години и т.н. Даже да "инспектираш" и да откриваш осветление на тунел нямаше да допуснеш. Гледай си търговското право и не се вземай толкова насериозно, независимо какво са ти обещали.

Герджиков е поредната партенка. Поредната гола вода дето ни сервират. Акъл море, глава кофа. Глупост след глупост и чирпански кюфтета. И той нищо няма да оправи/направи. Само уреди на интересни постове свои хора, за да подсигури изборите. Това е и абсолютното доказателство, че честни и неманипулирани избори у нас няма, щом гаранцията за провеждането на честни избори, включва подмяна на ключови фигури по общини, министерства и ведомства.

ако ключовите фигури са поставени от предния там за подсигуряване на изборите, аут....!

май някой не е наясно каква е ролята на служебното правителство като цяло?Ама нали настъпа царя ви по магистралите и всички гербери квичите...

единственият строителен специалист е г-жа Свинетка, а топ специалистът по всичко, особено по кражбите е Боко Тиквата.

Пари за ремонта на тунела са дадени авансово над два милиона още при управлението на царя и бсп в което участваше и герджика.Защо тогава не е направен ремонта и не споменава тези години а прехвърля вината на тези през последните 5 години.Може би през тези години не е имало за него аванта.

Младежкото герб в атака. Ами визираш минало време - преди 8 години бре пъпчо. Какво е било състоянието през тези години 2007-2009 ? Какво е сега след този срок ? И ти тогава си бил ... май както и сега - хахах

А бе пубер.Парите са взети защото е трябвало да се прави ремонт още тогава.Според тебе не трябва да се търси отговорност от минало време защото "НАШИ" крадоха а нищо не направиха.

Парите са отпуснати в края на 2007 г. Направи справка за времето на управление на тройната коалиция, а после виж откога управляват герберастите.

НЕ СИ ЧУЛ И ВИДЯЛVЯ СЕ ПОРАЗРОВИ И ВИЖ КОГА ФИРМИТЕ СВЪРЗАНИ С ДАНЧО МЕНТАТА СА ВЗЕЛИ ПАРИТЕ.НЕ ЧЕТИ ТОВА КОЕТО СА ТИ НАПИСАЛИ ГОСПОДАРИТЕ ТИ!

герП строй,дпс руши,бсп поправя.но,тя Земята се върти-после бсп строи,герП руши,дпс поправя,а абъвъ,и ръбъ се бият в гърдите.ала ,тя Земята е кръгла,и видиш ли,пак се извъртяла ,сега пък депесето крало, гербът си криел очите, бесепето мазало ,а останалите алтернативни,реформиращи "патриоти " им бърсали дупето.на 26 мартЗемята пак ще извърти оста си,но за съжаление ,на нас пак ще ни се върти ниско под гърба

тия пет дена са най вероятно от 800тедни на дедо цар

Браво и все така да продължават! Има страшно много неща за оправяне.

Герджик, я слез на земята, бе.

КОгато един юрист започне да се изказва като строителен техник, а един строителен техник да говори като юрист, всеки един от нас трябва да стъпва по- здраво на земята и да се разграничава от тях, защото некомпетентните са опасни за живота. Проф. Герфжиков е добър юрист, а Росен Плевнелиев е добръ строителен техник, но и двамата не разбират от работата на другия. Плевнелиев ни весели няколко години, сега Герджиков. Не е редно да правят това, което гледахме, но очевидно обществото търси и показва това. В тези случаи трябва да се пазим от техните изявления, защото са рязко неадекватни.

един пожарникар започне да се изказва като строителен техник, като икономист, като доктор и като учител , става още по-весело....!

От начало симпатизирах на Герджиков, обаче от ден на ден с тая рода изказвания се срива в очите ми и все по-натрапчиво изгражда образ на лъжлив политик. А, присътвието му на награждаването на София Опън беше абсолютно неуместно (както и всеки друг политик, ако беше на негово място) и с право беше освиркан от публиката. Спортът не е приоритет на родната политика и своего рода прояви са чиста проба лицемерие.

на мачовете на националния по футбол, защо и Боко и Плевнята се бяха курдисали на трибуните?

5 дена да се сменят едни лампи - срамота! 5 години им трябвали да сменят лампите - хахахаххаха - смешници!

Не си разбрал ! Герджиков казва, че на някои не са достатъчни 5 години за да разберат, че трябва да се сменят едни лампи.

В България тунелите са 34 , а в Гърция по магистрала "Егнатия Одос" , само в отсечката от Солун до Игуменица са 55 и всичките са в добро състояние , а повечето в отлично! Като там повечето тунели са от километър и нагоре до 5 км мисля че имаше 1 или 2! Значи там може тук не може! Е как така!!!

Там червените не са толку крадливе

Много просто ! Вероятно на гърците като дългогодишни членове на ЕС са им дали право да крадат не само от програми за строителство на магистрали, но и от програми за тяхната поддръжка.

се налага изводът, че за да излезе от батака, в който я натикаха крадците с разноцветна партийна принадлежност, на тази държава и трябва управление твърда ръка и диктатура на законите, а не свободията на "парламентарната демокрация"!

Казал бил Бойко Борисов,че Герджиков се държи нагло. Кое е наглост? Това,че жената загина нелепо! Това ли? Точно Борисов притежава короната за наглост! Недостижим е! За толкова години защо не ги оправихте тези тунели? Оказва се,че не е само този.Още има. Един даже прави калкулация колко скъп бил ремонта. Човешкия живот няма цена. Прави калкулация колко струва ремонта на тунела,а не казва защо аджеба трябва да се дадат 30 милиона лева за машинки за избори. При това под наем! Като след изборите пак няма да имаме въпросните машинки. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ХОЛАНДЦИТЕ СЛЕД 10 ГОДИШЕН ОПИТ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ТИЯ МАШИНКИ И МИНАВАТ НА РЪЧНО ГЛАСУВАНЕ! Тая кретения кой ни я натресе? Не са ли "баш демократите" Мартин Димитров и Радан Кънев? Тая сметка кой я прави?

Не знам сметката кой я прави, ама всички ние я плащаме.

Бай Ставри, добре е да се информираш, преди да плюеш. Бойко Борисов не ремонтира лампи, а фирмата, която подържа тунела. И ако някой е подписал договор с нея, така, че да не може да я задължи да ги смени... какво правим. Дела протакване и падащи лампи.

Да не влизаме в спирали. Има убит човек. Има фирма поддържаща и отговорна за състоянието на тунела. Има министър, има и Премиер. Ако никой не е виновен, защо загина жената - мир на праха и. Трябва съд по бързата процедура. Трябва да има и морални оставки, ако герберите имат морал де !!!!!!

Бай Маноле, всички знаем, че Бойко Борисов не сменя лампи, а само реже лентички. Та , ако и тук беше срязал една лентичка, един човешки живот щеше да бъде спасен.

ТОЙ и магистрали не строи лично, но казва:"Аз построих магистралата София -Бургас...!

Е направихте едно осветление на един тунел и се похвалихте като за 5! Чакайте малко народа да ви похвали , нещо много бързо започнахте с изхвълянето!

Инфраструктурните балони гърмят за...пет дни-смях...Заглушете информационния трафик,че ще ни се смеят и от Мозамбик:) А "тесния специалист" и преди него пухкавото бейби се сцепиха от реклами на провали!:)))

Некадърниците от Герб питат кое колко струва сега. Защо не го направихме за 7-ем години бре счетоводителите ми - хахахахахха

...За 5 дни работа като за 5 години... ---- за 27 години затриха държава на 1300 години! (ако сме били държва, де). За да няма подобни инциденти влиянето на Европата трябва да се ограничи максимум до 13-тия меридиан, въпреки че и това им е много!! Най-добре е .... Да си ходят в Атлантидата и в Атлантика! Там ги чакат!

В новините в 19.00часа в новината за подмененото осветление обявиха че е струвало 390 000 лв !?!?!?!?! Вие си сметнете грабежа ..... Лед прожектор от 400 Вата за влажен и външен монтаж, на едро може да се купи за около 35 лв. за брой. Да допуснем че има "специални" изисквания за вида бяло, за ъгъла на осветление и т.н. и един струва 5 пъти по-скъпо или 175лв за брой. Слагаме 50лв. монтаж, 50лв, проектиране, 20 лв. за кабел на брой лампа и СТАВА ОБЩО: 300 лв. за 1 едно осветително тяло. Сега нека някой да обясни за какво са платени 3611лв. за 1 прожектор ???? Честито!

И защо не попиташ АПИ, Павлова, БХ защо не го направиха през годините ? Чувал ли си за форс-мажьор ??

Пич, моя коментар очевидно НЕ ТЕ КАСАЕ. Не е добре, лица зациклили на тема "партийна пропаганда" да люпят мозък върху елементарни сметки и бруталните изводи от тях... Дреме им на хората за партии и политици, когато грабежа е с такива мащаби.

Евала ... Нинова не може да изчака и още от сега граби като побъркана.

Защо не попиташ шофьорите които обикалят какво мислят ? Не е трудно, но гледай да не си в близост до тях !

Стройко ,демонтаж и танспорт на 100 т. или Л.Лазаров да ти обясни как даде 64 милиона за 3 км.от околовръсното!

gonzales

бърза поръчка и изпълнение х 3 , експресна каквато е тази - х 10

Има поне 20-30 фирми със възможности в София, които щяха и са в състояние да извършат този невероятен "подвиг" с монтажа на цена да речем : 400лв на лампа. за същото време. Говорим пак за супер бърза поръчка.... така че....

Мутрьо пази си парите за пандиза,не ги давай на простите си клакьори ТЪПИ ГЕРБАДЖИИ!

"Тъпи" ама все печелят изборите , а другарите все у ляво!

Оставете работата, (точно колко и колко качествено сте свършили става ясно след време ) ,ами я кажете колко откраднахте за 5 дни , че там конкуренция нямате!

За 5 дена сваршиха работа за 5 години ами да го оставим човека гержиков сигорно за 50 дена ште сварши работа за 25 години няма смисал от избори

Съгласен!

Абе мой човек много неграмотно бе :(. В две изречения 5 грешки :(

За 5 дена 400 000 и половин тунел. За 50 дена, 20 милиарда. Верно за 50 дена ще окрадат колкото ББ за 7 години. Евала! Най-добрите са.

Браво, Герджиков, сега за два месеца ако можете да оправите всички тунели, цена няма да имате. И после всички сегашни министри да си направите една партия, че хората да има за кого да гласуват. Иначе като дойде пак Лилянка да приказва празни приказки, ужас. Да си министър не е като да си на модно ревю и всеки ден с нови прически. Иска се много работа и правилно да ръководиш много хора.

Абе Герджиков, още преди много месеци, когато Кунева се самоназначи в МОН и "седна" на крановете на еврофондовете, ние, ГРАЖДАНИТЕ казвахме, абе, ей, не му мяза. Тя, розавата Кунева, сипеше едни розави песнички, как проблемите трябвало . . да се огледат, . . да се разгледат . . . да се обмислят добре . . и т.н, (че ми писна) . . . а през цялото време "Америка за България" редатираше, сиреч пренаписваше българските учебници за първи клас, по български език, по история . . . Кунева само утвърджаваше и . . . . дойде . . .та османско управление . . . , та осмаско владичество . . . та априлското въстание не било въстание а кръводаряване и т.н И сега, тя, Кунева, като магаре на лед, като Баш-реформатор . . .вълната и е виновна . . . . . но признавам си, има връзки "дебели" като корабни въжета, няма значение кой е на власт, но тя или ще е зам, или еврокомисар . . . . . и сега, ако някой пак я пробута . . . . о о о о о о о

ко речи??

Тук има четирима платени комунистически олигофрена, които пишат постове с различни имена. Колко сте жалки за някой лев да се правите на маймуни без да знаете какво значи БСП.

Маймунарник значи , ето това значи!

А какво значи Герб ? Цъфнали пролетни магистрали в началото на февруари при -10 градуса ли ?

В Америка, язовирна стена е пред срутване заради лошото време. И там ли ГЕРБ и Бойко имат пръст. Ако разберат американците, че заради Бойко ще се евакуират десетки хиляди, то ще ни линчуват.

комунистически олигофрена Борисов,Цветанов,Цачева,Сталинка.....

Значи 5 са олигофрените

станаха 6 изродите

На този изглежда не му пречи запека ,за да се хвали глупаво.

Тия недоразумения-нашите политици я докарват само на кражби и показност!

Да се разследва защо тунелът не беше отворен вчера след като е бил готов!! Заради Герждика, който искаше да гледа тенис турнири и да връчва купи ли?? Ако е така да си понесе отговорността!!!

А шефката на ДНСК къде е спала толкова години подред, ако беше ги затворила щяха да ги оправят!

Коя, гербераската Гечевица ли!

Дълги години не се е правило нищо по този тунел и трябваше да стане този инцидент със загиналата жена за да се вземат мерки! За много неща в България се чака до последно и все няма пари !!! Със сигурност за да падне това осветително тяло причините не са от вчера!

Това е led осветление и няма крушки

Ааааа,не може така откриването на ремонтирани тунели,пътища и т.н. са запазени за селянина пожарникар от Банкя.САМО ТОЙ може да ремонтира и открива.Факт е че смъртта на жената в тунела ще тежи на съвестта на селянина от Банкя.Близките на загиналата жена трябва да осъдят държавата в Европейският съд и всички да платим това от нашите данъци та това да ни е за урок кого си избираме. Нека цъкането на минуси от цървулите симпатизанти на ГЕРБ започне сега.

Ще тежи на такива като теб които освен червената бюлетина с друго не знаят да гласуват на избори!

Аман от такива пръдльовци като теб където освен глупости нищо друго не може да пишете! Поне да сте в час ами то сами си пишете небивалици за наивници!

Това е нивото на червената дървена кратуна. То повече и да иска не може :(

Не е важно,какво си свършил,а как са го отразили медиите.Днес минах през тунела и освен,че са сменени лампите и е махната старата конструкция,нищо друго не е променено.По медиите и по интернет го отразиха,че за пет дена са свършили работа за пет годиниДемек са оправили хидроизолацията и т.н.Ами тогава да си остане така и си пътувайте през него безопасно.Повечето от тук пишещите или не пътуват или са с магаретата на БСП,дето асфалт не ядат...

Може ли, това гадно име "Ечемишка" да се смени с името на загиналата жена. Така тунела ще носи името на жертвата и в нейна памет.

И би било правилно за да стряска управляващите, защото тази трагедия може и да не е последна.

Браво! Интересно при кой ( къде) отиват парите от старото желязо което е около 100 тона?

С тях ще обзаведат килея за крадливата ТИКВА,да пукне дано!

който кълне, му се връща тъпкано

Боби, каза ли, че е пожарникар и дори Доктор по противопожарните услуги ? Каза и това е факт. Боби, каза ли, че е член на БКП и не иска да се деполитизира ? Каза и това е факт. Боби, каза ли, че не става за Главен Секретар на МВР ? Не каза, ама си го мислеше, щото си имаше една на наум за миналото си в СИК. Боби, каза ли, че не става за кмет на София ? А, не. Не може да е толкова самокритичен, щото пусна метрото строено още по времето на бай Тошо плюс някои разклонения , които ни излязоха финансово солени. Боби, каза ли, че не става за Премиер ? Каза, че да си Премиер е много лесно. Вдига телефона и министрите рапортуват. Само дето не каза, че да се пишат доноси, чрез калинките против България , е много по-лесно. Боби, каза ли, че втория мандат е още по-лесен ? Не, каза, защото увяхна след боя от генерал Радев, като препикано мушкато. И, какво очаквате от Боби 3-ти ? Спряха ни фондовете за образованието, до края на март ще спрат и другите парички по другите управляеми от неговите магарета. Какво не каза Боби за седем години ? Не каза, че и чеп за каца за зеле не става не само той, а и цялата шайка , около него - хахахахаха