Зов за помощ: €50 000 трябват за живота на 18-годишния Сами

18-годишният Самуил Владимиров се нуждае от животоспасяваща операция, а необходимите 50 000 евро трябва да бъдат събрани за две седмици.

Обратно в новината

Коментари - Зов за помощ: €50 000 трябват за живота на 18-годишния Сами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре го пращате унас, но има подробности които не знаете. Аз съм опериран в Хановер и в Пиронков и знам разликата. Да и Габровски е много добър но от към оборудване и условия разликата е потресаваща. Медицина без пари няма как да има. Синът ми живее в Мюнхен и здравните му осигуровки са 350 Евро. А ТУК са 20-30 лева. Е няма безплатен обяд.

Вместо да се правите на интересни пратете колкото можете.Аз ще го направя още утре

Ей сега! Само да отскоча до банката.

За това че момчето е Болно, са виновни мобалните оператори- Емтел, Вииваком, Тееленор. Ако запалят и отрежат всички Облъчващи радиоактивни антени до мястото където живее, в радиус 500 метра, момчето и близките му може да оздравеят. Иначе, дори и да му направят операция, пак може да се разболее.

Моля те самоубий се

Дядото

Ма не така с лошо де! Ми човекът си е просто тъп. Той не е виновен, както и всички отзовали се по темата.

Успех и късмет ти пожелавам!

Парите ще ги съберем Не го мисли това а как ще продължиш напред и как и ти ще помагаш на хора и приятели в беда Животът е низ от всякакви събития важно е да сме хора и да пазим винаги човещината в нас

Ох, божичко, просълзих се на стари години. Бе, така и така ще събираш, събери и за мен трийсетина хиляди, че нещо ме алармира простатата. Пък аз обещавам после да помагам на хората. Да си приберат въглищата, да пресекат улицата... такива неща.

Сладур за теб надежда няма Вегитирай си на воля но не ни занимавай с прокажените си мисли Нещастник...

Готово. Късмет на момчето ! Дано се размине без трайни последици. Помагайте хора, само това ни остава!

И аз се присединавам. Към лозунга "Помагайте хора!". Аз ще съдействам като следя как върви помагането. Ей, ти там, пенсионера, не се ошумолясвай ами фърляй пакета с парите все едно са ти ги поискали полицаи за залавяне на измамник.

Странно, но не успях да намеря FACEBOOK страницата на майка му. Моля ако я намирате дайте линк . И аз искам да даря за момчето

Кураж, момче! И ние имаме " светила": проф. Бусарски и д- р Филипов от " Александровска"- и на тях също се " дарява". Но момчето има шанс, за това родителите разчитат на лечение в Германия!!!

И аз преведох 100 лв! Апелирам към всички да дарят кой колкото може. Надявам се да се оправи момчето!!

Пратих 100лв. Дано се оправи

+70лв.

Жив да си! Не бери грижа, още утре ще е кукуряк и ще млъска топката цял живот.

Бог да помага на момчето. Само да кажа ,че такива тумори се оперират и в България, аз самата имам такава операция и е по здравна каса.

Чшшш, тихо! Кво искаш сега, да вземем на готиния чичо доктор хляба? Щом са казали 50% хилки в евро, значи толкоз трябват. Ако трябва и 100 ще съберем. Ей сега взимам лопатата и тръгвам.

5000 човека от цялата държава да дарим по 10 евро и ще съберем сумата. Аз вече го направих... Бог да му е на помощ и да се оправи!

Скромно, но от сърце! Кураж момчето ми, спортист си, ще се справиш!

Когато прокуждаха лекарите преди 15 години казвах, че ще дойде време да събирме СМС-чета да се лекувме при български лекари в чужбина. Тогава остроумно ми отговаряха, че българските лекари на запад работели като санитари и си докарвали отгоре като вечер миели чинии в ресторанти.

Много пъти съм казвала, че ако нашите лекари имаха условията и оборудването за диагностика и лечение на западните им колеги, то чужденци щяха да се лекуват у нас и да се внасят пари, а не да се изнасят

Дядото

Тц. Не е достатъчно. Трябва и заплатите им да са като на европейските, и апартаменти да им дадат и последен модел коли да им купят и тогава вече, може и да станат доктори. Щях да забравя - и да не искат по-малко от 50-100 хилки за операция на пъпка на носа, щото така се подбива качеството на услугата.

Успех, момче, и Бог да помага! Родителите да се укрепят и възложат надеждата си на Господа.

Бързо и пълно оздравяване на детето! И Бог да му помага!!!

Успех, Самуил ! Сред всичката паплач в родината са останали и добри хора, които ще помогнат. Сигурна съм.

отворете сметка с sms!

Готово! Късмет детенце! хора, вместо да коментирате, помогнете кой с каквото може и нещата ще се получат. Дир е благонадежден източник и аз вярвам, че това дете ще получи помощтта ни, от която се нуждае. поне веднъж да помогнем като Българи!

Никой друг няма да му помогне ... само истинските българи!!!!

Запитайте се имаме ли държава и институции които да се грижат на подобни деца, възрастни и българи, въобще в трагични за тях моменти !! НАМАМЕ, имаме АЛЧНИ държавни служители и управляващи, създали безброй държавни и общински "синекурни" длъжности, агенции, министерства със БЮДЖЕТНИ заплати от 2-3 пъти до 10-20 пъти по високи от СРЗ в страната !! Нека Гуверньорът на БНБ, който си драпа топките по цял ден за 50000 лева заплата , да отдели 2 заплати за това бедно дете !!! Изедници смотани , унищожавате и пряко и косвено този беден и нещастен народец !!

Не е добре ,когато това се случва.Българската здравна каса може да го изпрати за операция и лечение с формуляр "S2",ако не са се оцапали с отложени плащания,немската клиника няма да откаже.За 2 седмици това е най -прекия път

"...навършил 18 години едва преди 15 дена. " Боже! Най-хубавият период в живота му тъкмо е започнал. Ще му съберем пари на момчето!

Хайде, хора. 5,10, 20 лв за какви ли не глупости не ги даваме. Да покажем, че сме хубав народ...въпреки държавата!

Пратих пари по Пейпал. ПС: Надявам се родителите му да го наричат с истинското му име, което е много по-хубаво от 'Сами'.

Къде са фирмите предоставящи талони на българите да трият къде ?Защо не се включат в подобни каузи не съм чул да го правят.Ето тотото и там има талони за триене но поне хората знаят 10% отиват за спорта а тия за кой "спорт" отиват печалбите им и те могат ли едни 5-10 % да дадат и те за благотворителни каузи или за спорта М ?

А кога държавата ще поеме своите задължения за такива случаи?

Отворете сметка за SMS набиране за средства - става най - бързо.

Моя близка си прави спешно такава операция в Болница Свети Иван Рилски и с Божията помощ беше успешна. Едно момче ми сподели, че в голяма турска болница са му препоръчали българските неврохирурзи от Рилски и той се е върнал и също е много доволен. Операцията възлиза няколко хиляди, защото се поема от здравната каса. Там имат много опит с подобни случаи и са професионалисти.

Близка съм на семейството и знам, че известни бълг. неврохирурзи са го насочили за Германия.

Близка съм на семейството и знам, че известни бълг. неврохирурзи са го насочили за Германия.

Тази операция може да се направи и в България и то от много добри специалисти- например д-р Румен Филипов. Лесно може да намерите телефона му в мрежата. НЗОК поема този вид операции.

Българи лекуват българи, ама в чужбина! Пък вий продължавайте да плюете

като му гледам името и ми става ясно родителите му какви са,от ония крайно дясни националисти,шовинисти и най-вече безмозъчни,дето твърдят,че само те заслужават да живеят на тази земя и как,ако зависи от тях ще избият целият свят,явно има и друг господ над българския и им го е върнал,така им се пада

Ти си голям тъпанар бе.

Тук става въпрос за живота на едно българче, не за името му!!! А ти ако щеш си кръсти детето Роналдиньо .... та да не е нито българско нито шовинистично.

дкми

Моят коментар, в който псувам този малоимник "само" го изтрихте... а неговият седи?

Какво му е на името "Самуил"? Или пък съкратената му форма? 90% от имената, които ги наричаме български, нямат такъв произход. Но това не означава, че тези, които ги носят, не са българи. Аман от пишман патриоти!

Продължавам да недоумявам защо подобни операции са на космически цени?! Какво пропускам? Иначе, дано се оправи момчето.

Щото нашите лекари са търгаши, пък чужбинските - най-хуманни. .....Ако се вярва на медиите.

Не е добре ,когато това се случва.Българската здравна каса може да го изпрати за операция и лечение с формуляр "S2",ако не са се осрали с отложени плащания,немската клиника няма да откаже.За 2 седмици това е най -прекия път

късмет !!

Няма ли фонд за лечение на български граждани в чужбина с бюджет от 12 милиона? А тази операция дали не може да бъде осъществена у нас? Имаме 24 големи болници с клиники по неврохирургия, където ежедневно се правят такива операции. Неврохирирзите ни имат достатъчно опит и са признати в цял свят!

Който не храни своите лекари храни чуждите. Сега е много модно.

Близка съм на семейството и знам, че известни бълг. неврохирурзи са го насочили за Германия.