Туитър отрязва Тръмп за ”омраза и расизъм”

Туитър обяви, че ще премахне акаунта на новия американски президент Доналд Тръмп в следващите 48 часа заради "пропаганда на омраза и расизъм".

Обратно в новината

Коментари - Туитър отрязва Тръмп за ”омраза и расизъм” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Тръмп после да не отреже Туитър!

Соросоидите отвръщат на удара... Инетересно кое съобщение е расистко за което искат да го отрежат ... или пак няма причина ? Хибридна война хахаха...

Баси тъпата ситуация! И ако Тръмп врътне кранчето на чуруликащите!? Ко шъ праим без клюкарника???

Колко много лицемерие и притворство има в това ви изявление. Кой ви суфлира и вдъхновява? Запазете си негодуванието за по-уместни поводи, които удобно подминавате.

Вдъхновяват ги парите на демократите, които са им били платени като на оная английска фирма, основана от ченгета на МИ6, за да измислят доклади от името на американското разузнаване за зависимостта на Тръмп от Русия. Голяма излагация!

Следващият път когато джихадистите си пишат по туитър, Тръмп да ги затвори за подпомагане на терористи. Според патриотичния закон даже няма да им обяснява защо са в Гуантанамо.

Вай аллах, не щем в Гуантанамо! Там много боли!

Тия синигери ако изтрият всеки, който "проповядва" расизъм и омраза, рискуват да останат без потребители..

дето дращи че тръмп бил против статуквото и никой не стоял зад него, да земат да се ограмотят малко. тръмп е марионетка на петролните компании и по-точно ексон мобайл, на които Президентът Обама спря със санкциите срещу путлеристан огромните им договори с роснефт.

Новината е фалшива!! ДИР явно спи.

Тиутър обяви, че закрива акаунта на Тръмп. В отговор Тръмп обяви, че закрива Туитър. Действай Тръмп, ние сме с теб !!

... някой ден Путин ще реши да закрие Америка..

Пука му на Туитър за Тръмп! Има много други методи за комуникация, да се насочи към тях!! Туитър не е да си публикува тъпотиите!! Те са частна компания и могат да правят каквото си искат!! Ще покажат среден пръст на Тръмп.

Лошото е, когато им го върне.

Тръмп е приел условията на Туитър!! Щом ги нарушава ще бъде изтрит!!

Какъв Фейсбук, какъв Туитър.....веднага да се закрият!

Браво Тръмп, 90% от българите сме с теб, дерзай в същия дух!

Тия в туитър мно'о яка лютеница си мажат. Евалата- добра е!

ДОСТАТЪЧНО Е САМО ТРЪМП ДА ПРИЗОВЕ СВОИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ДА НЕ ПОЛЗВАТ ТАЗИ СОЦИАЛНА МРЕЖА И ЩЕ РАЗБЕРАТ ДАЛИ МОГАТ ДА ОГРАНИЧЪТ ПРАВОТО МУ НА СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!

И кой ще му се върже? Никой!!

"Туитър обяви, че ще премахне акаунта на новия американски президент Доналд Тръмп...." "Новия американски президент Доналд Тръмп обяви, че ще премахне Туитър"

То и без това, от тоя съвременен селски стенвестник, наречен соцмрежа, няма никакъв келепир. Само се излагат хората и създават паника у службите. Нека ги закриват!

най-малкото, което може да направим, е да му се противопоставим в името на американския народ === браво само така противопоставете му се в името на тези които го избраха === я тука логиката нещо куца === да куца но да се шуми нещо

Твитър цензурира Тръмп, Тръмпи цензурира Твитър, хахахаха, голям смях! Кога ще закриват и Фъкбука, че да спрем да хейтимо по чуждите стени?

В последните години се скъсаха да ни обяснявт,че американците са "добрите". От месец насам ни снасят и кои точно. Напук на пропагандата, почвам да харесвам Тръмп, нищо че е американец.

що ли ни мое се отвори за коментар под темата за "мирната" конференция в Париж за мир между юдей и араби американците май не дават :)

на отвратителната пропаганда от слугите на статуквото срещу Тръмп . Проблема е че Тръмп не е зависим нито от републиканци нито от демократи и истерията е огромна . Всичко преди беше гладко когато си прехвърляха властта помежду си демократи публиканци но сега са в паника

чета коментарите, и си мисля.доналд тръмп би бил перфектен за българия.откровен циник,антифеминист и сексуален хищник, продиктаторски настроен,отмъстителен,авторитарен и тоталитарен. и да не забравя едно от най- важните му качества - расист. за америка от друга страна той е и ще остане в историята и като първия президент избран с помощта на русия, и пълен и абсолютен национален срам.ето затова куп звезди отказаха да се представят на инагурацията му, ето затова се очаква това събитие да бъде с най-ниска сравнителна гледаемост, откакто съществува телевизията, ето затова много важни личности, сенатори, и конгресмени заявиха, че няма да уважат официалното му встъпване в длъжност.и което е най- впечатляващо и безпрецедентно-голяма част от американските граждани открито заявяват, че той никога няма да бъде техния президент.едно списание го нарече "президент на разединените американски щати", защото америка е по-разеидинена, и по-разделена отвсякога, благодарение именно на този индивид, и много американци нокога няма да нарекат "президент", когато споменават името му.

в голяма грешка си - американците правилно си избраха Тръмп, а не Хилари - представителка на най-войнстващите олигархически кръгове, международна престъпничка, съпруга на човека с най-известна свирка в света, отговорна за стотици хиляди жертви по света, маниакална, истерична, неуравновесена - а според някои и сатанистка

Що мислиш, че мнението ти има значение, а на всичкото отгоре и го натрапваш, позволявайки си да говориш от името на ам. народ. Ами разходи се из ютюб и виж коментарите!

Туитур да бърза да се продаде, че ще стане само на подсвирквания на толеранси. А Тръмп ако е хитър ще зареже туитър и ще си хване двама студенти да напишат един туирър за него. Пари има предостатъчно. Като инфраструктура и ноухау Туитър не струва и 100000. А като стане президент спокойно може да му го нацепи на чуроликащия по антитръстовите закони и да им спре помощите. Дай тогава да видим колко стува туитър.

Проверявайте си източниците. Вече стана ясно, че това е фалшива новина, създадена от копие на сайта на CNN, само тук още не сте го разбрали. Както е казал Айнщайн: "Не вярвайте на всичко написано в интернет". ;)

Расизмът е измислен от прозорливи бели хора, които са усетили накъде духа вятъра и колко е важно навреме да си извоюваме равенство, преди напълно да са ни превзели и победили чернокожите.

Пол Хорнър не е говорител на Туитър, а известен автор на fake news. Новината е фалшива, а псевдожурналята в "Нова телевизия" и "24 часа" са тъпи лапнишарани.

А ТЕ ДИРА КВИ СА !? ПО УМНИ ...РЕДАКТОРИТЕ ИМ СА УЧИЛИ АНГЛИИ С ДУДУК БАРЕКОВ И ИЦО СТОИЧКОВ

https://link/wiki/Paul_Horner

Виж редактора, досети се за новината!

Брей , колко любители на Тръмп са се събрали на седянка тук. Някои дори го изкарват бъдещ месия. Не разбрахте ли , че Тръмп освен за бизнеса си не мисли за нищо друго. Палячо, мегаломан, лъжец и расист, ще има да гледаме сеира му . Освен ако републиканците не го изритат, за да запазят поне малко от имиджа си. Как можаха американците да допуснат този невежа до властта ? Всички ще му търпим глупостите и изцепките.

ТРЪМП ОЩЕ НЕ Е ПРИЕЛ ЕЗИДЕНТСТВОТО А СЛУГИТЕ НА СТАТУКВОТО ГО РУГАЯТ ЕЖЕДНЕВНО .....Палячо, мегаломан, лъжец и расист НИТО ЕДНО НЕ Е ВЯРНО А Е ПРОДУКТ НА ОТВРАТИТЕЛНА ПРОПАГАНДА ... ТРЪМП ИМА ЗЛАТНА КАРМА ЗА РАЗЛИКА ОТ КИЛЪРИ КОЯТО Е С ЧЕРНА ОТВРАТИТЕЛНА МАНИПУЛАТОРКА И ЛЪЖКИНЯ

"Туитър" няма да дочака пролетта...

Аз не мога да разбера как е възможно да се преструваме, че може някак си да бъде замазан и неутрализиран расизма. Не става дума само за различен цвят кожа, а за коренно различни НРАВИ и ОБНОСКИ. По никой начин хората не могат да бъдат третирани еднакво, понеже цели общности не са в състояние да се съобразят с някои универсални норми. Дори със закон няма да станем еднакви, най-малкото, защото тъмничките надделяват и имат винаги повече права!

Медиите в САЩ са съсредоточени в 6 големи холдинга.В Западна Европа редактора на една немска медия публикувал книга ,в която казва,че по вечето журналисти получавали заплати от ЦРУ.Книгата "Продажни журналисти"-от Удо Улфкоте.

sawo

Почва да си проличава кои социални мрежи от кого се контролират :)

Браво на Туитър ! Има демокрация в тази страна !

и какво му е демократичното при въвеждането на цензура?

ами не мисля че е цензура :) ... има условия за ползване , спазваш ги - ползваш . не спазваш - ами изтриват ти акаунта . навсякъде е така , имам впредвид белия свят , не у нас :)

Демокрация е обратното - пълна свобода за всеки :) Тя е по-меката дума за анархизъм.

Туитър няма да посмеят. Твърде много хора ще се ядосат и не се знае какво ще стане с акциите

Тръмп, като един истински борец срещу статуквото се е изправил срещу монополите в името на обикновения американец. За това тези монополи и слугинажа им/които са на тяхната софра/ ще го разкъсат. То не беше Мерил Стрийп, то не бяха медии. Холивудските пудели няма да простят на Тръмп, че не ги покани на официалния си прием с думите, че кани обикновени американци, които са му донесли победа а не холивудски знаменитости, които бяха купени от Клинтън и активно работеха срещу него

Тръмп малко го е грижа точно за обикновенния американец. Това ще си проличи след година, максимум две.

Килърито я е грижа, нали? Да не говорим, че като нищо ще прати екзекутори в която си страна поиска.

кво ще им направи на туитър като са такива диксриминатори? Да не реват после ,че имал некво отношение към тях...

Нова телевизия и "24 часа" официално се присъединиха към източниците на фалшиви новини. Ако наистина са съобщили това за Тръмп (не съм проверявал).

Фалшива новина, fake news.

Лъжа и измама! Няма такова нещо!

ТАКАВА НОВИНА В ОФИЦИЯЛНИТЕ САЙТОВЕ ...И ТОВА БИЛО ПРЕДИ 4 ДЕНА А ДНЕС ТРЪМП ПАК Е В ТВИТЪР !? НАЛИ СИ ПРЕДСТАВЯТЕ КАКВИ КОМЕНТАРИ И ПАНАИРИ ЩЯХА ДА СА ПОМЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН АКО ИМАШЕ ТАКАВА НОВИНА

дир вземете да си уволните малоумните новинари И некадърните модератори които са на ниво Бареков с английския и не правят разлика от НОВИНА и майтап

всъщност новината днес е че използваха негъра Джон Луис да коментира как не можел да си представи Тръмп като президент ...нали е Мартин Лутър Кинг ден и не пропуснаха да използват слугите си за да атакуват президента Тръмп

Между другото гледах миналата седмица блога на Тръмп в Туитър и ми направи впчатление, че соросоидите обилно го поливаха с помия и ругатни, но това очевидно не правеше впечателние на говорителя на Туитър. Когато обаче им отговори подобаващо се развоняха моментално. Гнусна сган, плачат за данъци върху грантовете си. Без Тръмп туитър губи много повече.

новината е, че нео-болшевиките са коментирали, че Тръмп трябвало сам да си изтрие акаунта, заради изказванията му за мерил стриип и други подобни, които нямат нищо общо с расизъм, или друга измислица. Но аз не се безпокоя за Тръмп, понеже той все ще може да отдели някой и друг долар за да си направи страница с rss или друг вид абонамент. Все пак Тръмп е президент, а не соросов-клинтънски трол и него все ще има кой да го чете и следи за мненията му

трябва само да добавя, че фацебука щял да се заеме сериозно с разпространението на фалшиви новини, което си е чиста проба въвеждане на цензура. те ще ти изтрият профила, а ти после доказвай, че си цитирал официалните медии на нео-болшевиките :-))) сякаш ние не знаем, че най-големите разпространители на фалшиви новини са казионните медии на правителствата, които продават народите си за жълти стинки. сякаш вече не помним процентите, които медиите разпространяваха за брекзит и за клинтън. ето ви и една новина: Ерика Щайнбах напуска партията на меркел от протест. Една достойна постъпка, на един достоен човек. Браво!

Тръмп да им отреже квитанциите на тези