Цял затънтен район във Виетнам потъна в скръб след трагедията с 39-те жертви в камиона

Самоличността на жертвите засега не може да бъде потвърдена. Възможно е жертвите да са пътували с фалшиви китайски паспорти

Обратно в новината

Коментари - Цял затънтен район във Виетнам потъна в скръб след трагедията с 39-те жертви в камиона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тоя тръгнал от някаква виетнамска дупка и гледай кво става. Не му стигнала Русия, хайде Украйна я мани, ама не му стигнала нито Германия, нито Франция. Ако беше се добрал до Англия, след това сигурно щеше да иска да мине Атлантика скрит в някой трюм на кораб. И тогава щеше да разбере, че нищо не го устройва. Те местните граждани с образование и работа са зле, та кво остава за пришълците идващи с камиони.

Моля Ви, прочетете статията в "Sky news" : "Container deaths: 'Convoy of three lorries was heading to UK'' и ще се поразмислите доста върху ползите и минусите на имиграцията !! Трагедия с млади, прилични хора...R.I.P.

Странно е, че трафикантите уж им били върнали парите. Смятам, че ако са толкова "съзнателни" не биха определили такива цени на "услугата" си. Сметнете 40 човека по "тарифа" 30 000 евро на човек, за какви пари идва реч ?! 1,2 млн. евро ?! Така трафикантите на МИГРАНТИ се нареждат "дистойно" до колегите си трафиканти на наркотици, проститутки и оръжие. ИСКАМ СПЕЦИАЛНО ДА НАПИША ЗА БЪЛГАРИТЕ, ТЪРСЕЩИ РАБОТА В ЕС : ВНИМАВАЙТЕ У НАС С ФИРМИТЕ, КОИТО ВИ ПОДВЕЖДАТ СЪС "ЗЛАТНИ" ОФЕРТИ ЗА ХИЛЯДИ ЕВРО НА МЕСЕЦ КЪДЕ ЛИ НЕ ПО ЕС !! ЛЪЖАТ ВИ !! БОРСИТЕ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА СА ДРУГАТА НАПАСТ У НАС СПЕЦИАЛНО !! ГОВОРЯ ВИ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ !! МИНАЛ СЪМ ПРЕЗ ТАКИВА ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ, ВИДЯЛ СЪМ КАКВО ЛИ НЕ В ЧУЖБИНА, А И В БЪЛГАРИЯ !!

Пояснявам, че става въпрос за уж върнатите пари от трафикантите на близките на виетнамските мигранти, загинали в камиона - ковчег...(поне такава е статията). Мен не ми се вярва да са толкова "състрадателни" ?!

https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/container-deaths-convoy-of-three-lorries-was-heading-to-uk/ar-AAJnRPA?ocid=spartanntp Container deaths: 'Convoy of three lorries was heading to UK' НА ТИ ДА ВИДИШ КАК ИЗГЛЕЖДЪТ, ПРАВА БЕХ - ТИЙНЕЙДЖЪРИ . ПРЕСНА МРЪФКА ЗА ПЕДОФИЛИ. ЗАТОВА СА ТАКИВА ВИСОКИ ПАРИТЕ.

Пропагандата си е свършила добре работата. Не знаят горките че тези $38000 и за 5 години скотски живот и бачкане няма да ги спестят в UK.

семето. А почвата и водата са в главите на моалоумниците... Имаше една песен навремето: "Чико от Порто-Рико"

От "затънтени" джурналисти какво да очакваме ?! Ооо извинете , имах предвид "журналисти".

този "затънтен" район? Пак някой си е пропуснал образованието...

Интересно защо виетнамеца не стои във Франция а иска в Англия, при условие че наближава брекзит . Кое ги привлича в Англия че толкова много мигранти чакат на Кале да се прехвърлят в Англия?

На острова белите са малцинство. Пришълците са от Далечния изток. Във Франция има по-малко гювеч. Половината селени и останалите негри и алжирци.

Цитат: "Някои от почернените семейства твърдят, че след трагичната вест от Великобритания трафикантите са им върнали парите за проваления нелегален трафик на близките им. Едно семейство съобщи, че става дума за 38 000 долара."? Беден край бил, бедна провинция, но броили 38 000 $ на трафикантите. Както и да е, всеки сaм си носи кръста...И ние сме се разпиляли по целия свят...

А бе другари русофилистици, можете ли да ми обясните разумно и без емоции защо виетнамците бягат към америка, англия и къде ли не САМО ... И подминават големите си помощници и любители като АЛКАШИЯ, БУЛГАРИСТАН и други подобни местенца-държади де,които алкашите заставяха да им помагат срещу САЩ????? Защо и аега стотици хиляди искат да идат в САЩ, а никой го не влече у РУСПИЯ?????

А беше време когато американци, французи и англичани бягаха ебани и посрани от Виетнам!!! Ех, спомени :)!!!

И за мои спомени. От 1982 год. - 4 години след края на войната САЩ и Виетнам . Имаше още полицейски вечерен час. Само рикши и колела сновяха като основен транспорт. Тук таме някоя кола, на някое представителство. Хората, намерили празна кутийка от Кока Кола я кътаха като фетиш. В Сайгон не чухме някой да каже или реагира лошо за американци. Мразеха децата, родени от връзка на виетнамки с американци. И ги тормозеха. Но по-късно много от тези деца американците си ги прибраха. Мразеха руснаците, които се появяваха от разни товарни кораби и буквално грабеха най-вече злато, златна бужутерия, корабите им изнасяха каучук и всичко, което им се виждаше стойностно. И много случаи е имало по това време руснаци да изчезват безследно. Налагаше се да бързаш да обясниш, че ти си бял, да, но не си руснак защото межеше за 3-4 минути да те обгради една внушителна тълпа. Случи ни се веднъж и на нас като излизахме от един техен храм, отвън ни чакаше такава тълпа и започнаха да хвърлят камъни по нас. Спасихме се с бягство. Сега Виетнам е съвсем различна страна, едно чудесно приключение да я посетиш и се докоснеш до културата й, един приказен рай за мечтана почивка. И за мен ще остане завинаги в сърцето ми като едно невероятно пътуване с най-хубавите ми спомени от онова далечно време.

Отиват там където могат да работят нелегално... защото легално никой не ги ще, или не помниш какви войни бяха у нас докато ги изгоним обратно във Виетнам.

Само дето ние не ги искахме, но и те нас. Затова единици се върнаха във Виетнам, останалите се пръснаха по Западна Европа.

Им обещават "неограничени възможности", т.е. имат право да са или роби или престъпници по избор.

Защото повечето ресурси, природни и финансови са завлечени там. Затова хората бягат, принудени да от условията. И сега колониалните държави и САЩ товарят и отнасят всичко, което им се види стойностно. С увеличаващ се хищнически глад. А хората, мислиш ли че не биха си живяли щастливо във Виетнам или България, ако ресурсите не течаха на запад?

Извинявайте , ама това наистина ли го мислите за “новина “? То бива тъпотии да публикуваме, ама Айде с мярка, а? Бягам в по смислен сайт.

Как събират тези виетнамци по 38 хил. долара на човек за нелегален превоз? Аз не мога с 5 години бачкане да заделя и 5 хил.? Всичко ми отива за сметки, храна и лекарства ако се налага.

От команизката мафия бе. Требет ти пари. Банката не дава, щото си беден, отиваш при мафията и казвъш, ето ти дъщеря ми, сина ми, племенника ми. Парите престигът. Тийнейджъра бива отведен и почва да бачка. Ти харчиш/или ти се ''опрощава'' нещо. Толкова познато, близко и мило, родна картинка просто, типична команиЗка мутренска история, 1:1.

Във всеки случай заплатите във виетнам са доста по добри, но ако наистина бачкаш, отколкото у нас. Апропо ако си майстор или не те мързи и у нас се правят пари в момента правя ремонт, парите които давам на майсторите наистина впечатляват. Поспестяваш ти и брат ти например, ти отиваш, после идва родата...мадова практика е. В сащ един взема зелената карта и после след него...манифестация ор американци със звучното име нгуен!

Някой трябва да смени българи и румънци след като Англия излезе от гей съюза

Ах нещатни заблудни хорица, тръгнали да гонят михаля. Дали по 30к лири на калпак. Ми аз ако имам 30к бритиш лири ще емигрирам във Виетнам бре. Барем 10 години ще щракам с пръти без да пипна работа там. Баси. И кой ги е налъгал за острова? Как се спестяват 30К лири с черен нископлатен труд в ЮК?! 10 години робски труд и скотски живот. Може пък смърта да ги е отървала от по-големи мъки!

Са престъпно платени в Британия. Досега се мълчи за пола на пътуващите....

Не се мълчи, още в хептен първата статия беше казано, че са 31 от мъжки пол, и 8 жени. И това беше повторено н-пъти у сека следваща статия. Както казъх веки, момченцата са оценени доста по-скъпо от момиченцата. Басирам се, че нема ни един от тех да е над 25.

https://www.msn.com/en-gb/news/uknews/container-deaths-convoy-of-three-lorries-was-heading-to-uk/ar-AAJnRPA?ocid=spartanntp Container deaths: 'Convoy of three lorries was heading to UK' НА ТИ ДА ВИДИШ КАК ИЗГЛЕЖДЪТ, ПРАВА БЕХ - ТИЙНЕЙДЖЪРИ . ПРЕСНА МРЪФКА ЗА ПЕДОФИЛИ. ЗАТОВА СА ТАКИВА ВИСОКИ ПАРИТЕ.

Тези имат много кинти. Толкова хиляди да отидеш в Англия . От къде толкова много пари. В такъв случай в бг сме бедни като църковни мишки. Всички да се махаме и да оставим само чиновниците да работят

В България също е така с.....Психоложките на частна практика. Ако пък са и триполови.....

И за какв отрихте линковете, които щедро ви дадах, пърделниците гнусни и лайняни? Точно сте превели с гуглето транслашиън точно линка от статията, дето точно ас ви я дадах вчера. Мръсни пидерази долни лайняни.

интересното е друго... как бедните емигранти са броили по 30к.еврака за "транспорта".... А???

Смятате, какви са неЗАТЪНТЕНИТЕ райони във Виетнам. 30000 в брой за бордови билет, плюс джобни разходи, плюс телефон с международно покритие от който всекидневно звънят. Реално днес Виетнам е китайската Белорусия. Многобожие, Ти което седиш....на седалките в Нар. Събрание пред градинката с компютърно поливане, дай и на българите такава ЗАТЪНТЕНОСТ.

Събират по 30 000 евро като взимат заеми от цялото село и после емигранта като се устрои на запад ги връща!

Пробвай в Българско село: 1. Да вземеш на заем от съседи 30000 лири британски(не турски или рубли). 2. Пробвай да емигрираш с такива задължения....

Е те тфа казвъ сичкуту: https://www.msn.com/en-gb/news/indepth/trafficked-vietnamese-and-the-lure-of-uk-nail-bars-and-cannabis-farms/ar-AAJmU9P?ocid=spartanntp - Boys are usually sent to work in cannabis farms, locked inside converted houses and forced to tend the plants day and night, while the girls and young women are dispatched to work in nail bars. Both sexes are also frequently forced into prostitution. За парлама, и за да нема провaла, и за да има регистриран бизнес, за хората дето се вика, работела в т.нр. ноктопластики бар - демек на витрината усмихната да превлича клиенти. А реално, проституция, наркомании, и други съмнителни бизнеси. Самите им семейства ги продавът, за да плащът дългове или по други пречини, просто понекога родителите не искът момиче в семейството, развалело им пейзажа. В Ази е нормално момиче да се абортира Увреме ако се разбере некакси, че ше е момиче. Искът момчета, традиция е. Затова цела Азия има сексиЗка дискриминация и дисбаланс на половете, като момчетата са в повече с едно 15-20% от момичетата, което пък после прави един нормален избор за брак почти невъзможен. В миналото не е имало индустрия за аборти, та щът не щът са раждале дори и момичетата. Но ако нещо се изпуснът сега да родът момиче, то просто я продавът ....за пари. Това го има дори в Япония, гейщите традиционно са продавани от семействата си, факти просто. За да спре да работи момичето като гейша (проститутка) тя требало да бъде откупена от клиент. Колкото по-хубава и способна, толкова по-голем откупа. Сички сте чели Тай-Пан? надевъм се де, на днешно време кой чете япоснак култура. Вас ви дебилизираха организирано команягите и четете само Марко Семов (и той е команяга). Та, да си додем на думата, ето обеснението как за нула време момичето изплаща парите, и то точно у Британцията, и не другаде. Точно тука, момичето ке събере тея пари буквално за 3 месеца. Момчетата проститутки са дори още по-добре платени. Некой да се чуди защо проституцията е толкова доходна и покрита от легалната Комунистическа партия в Британия? еврейската връзка г-да аналитици, обеснева сичкото. Според еврейскио команиЗам, проституцията е основно средство за развращаване и поквара на младите, и най-директнио път към команиЗЪма. Жените требе да са оПщи, а мъжете да са пролетариат, и сички требе да плащът на еврейските централни банки, и да работът за оПщото и единствено централно команиЗко правителство, което обслужва Новия Еврейски световен РеТ наречен ЗионизАм - в който евреите ке са господарската класа, а гоите ке са робите и пролетариата.....

Да не би в България по-засуканите другарки (както казваше Тато) стават шивачки и доячки? До 1 стават Психоложки на частна практика.

Неграмотен си. Много коментираш, но по-добре иди да се научиш да пишеш, говориш, чети и се пообразовай

Този свят се обърка напълно. Колко хора напуснаха домовете си, големи къщи за да отидат в прехваления запад. Там е препълнено с всякаква паплач, хората плюят на морала си и отиват да проституират, да мият чинии, берат плодове. По-хубаво от къщи няма никъде, малцина са тези, които са преуспели. Отиват да търсят щастието.....но какво всъщност е щастие.....

Това може да го напише само човек, който никога не е пътувал и не е рискувал. По-хубаво от къщи е навсякъде, където човек се чувства свободен, оценен и полезен. Големите къщи не са предпоставка за щастие.

Така са хората над 50 години промили им главите през соца.

Нищо не си схванал.

Камиона разбрахме , че е с бг регистрация, а ремаркето с каква е ?

Борисов се извини на Борис за расизма на българите. По принцип такива заявления се дават при капитулация във война.....

е собственост на ирландска компания, от която е наето на 15 октомври. От компанията са се свързари с полицията и са предали необходимата информация за движението му, но разследващите имат някакви съображения все още да не оповестяват тази информация.

Превозното средство регистирано в България, сложен маршрут за влизане във Великобритания, шофьори от трето място, фалшиви паспорти, очевиден опит да се купи мълчанието на семействата на жертвите... Какво ли още от тази конспирация ще излезе? Това е извън нашите възможности без съмнение! Никой не слуша хубавата българска поговорка - Магарето го канят на сватба за да носи товара. Бих добавил - И за да обира пешкира в ЕС.

Ако Меркел не беше казала на цял свят да заповяда в Европа без да пита европейските страни и да има някаква яснота как точно ще става това, много хора все още щяха да са живи.

Гледах интервю на немска телевизия, правено в Италия миналата седмица. Трима ганайци. Искат в Германия - да се изучели, да работели и да живеели по-добре. Документи естествено нямат. Но и тримата имат смартфони и показаха на журналистите записа, на който Меркел казва сакралните думи "Всички са добре дошли!" И Казват - искаме в Германия, защото там ни обичат. Меркел е истиска майка на цяла Африка. Не ми се пише, какви бяха коментарите на немците под видеото, но общо взето - 1/3 - Добре дошли (Вилкомен), 1/3 - стига толкова, не ги искме, а 1/3 - направо стил Хайл...

Досега!!! да има немци, които пишат “вилкомен”.... тия си я заслужават и Меркелица и Съдбата

Имиграция без интеграция е инвазия.

Много честни били тези трафиканти. Връщат парите на някои от мигрантите, значи знаят кои са, както и семействата им. След като задържаха трима трафиканти, могат по списъка да определят и кои са мигрантите. Нещо не е наред в информацията.

Само си помислете, колко от нас могат да се бръкнат за толкова пари? И какво трябсва да е обещано на хора, разполагащи с толкова пари за да рискуват живота си?

Дават по 38 000 долара защото са от затънтен район във Виетнам, но не им харесват Германия, Франция и Белгия, а искат само във Великобритания.... Нещо не се връзва...

може да са се объркали, да са искали в бегето и затова да са се качили на беге камион, обаче той шафьора ирландец и е станало големо объркване...

Абе във Виетна не управляваше ли комунистическа партия.

Затътен район във Виетнам, а плащат по 38 000 долара! А бащата на едно от момчетата му казал да не се притеснява за пари! Браво, само че нещо не се връзва с определението Затътен район, където се препитавали единствено от подгизналите оризища.

Стотици милиони по света живеят с паничка ориз или само сух хлебец . Други плащат по милион за чорапите или шапката на някой си починал рок певец. Несправедлив свят, капитализъм в действие, с империи на злото, пращащи смърт и мизерия на всеки, който не им дава доброволно богатствата си. Милиардите за оръжия за убиване, ако се дават за подобряване на човешкия живот, ех....

като не можеш да си богат, живей си беден

Комунизмът пък така разпределяше средствата, че само Сталин е избил милиони...от своите. И става дума за десетки милиони, по мирно време

Как така канали от нелегални имигранти от други континенти с фалшиви паспорти успяват да се устроят в Англия? Що за закони и управия има в "добрата" стара Англия? Та това се случва в 21 век и все още е ЕС?

Е те тфа казвъ сичкуту: https://www.msn.com/en-gb/news/indepth/trafficked-vietnamese-and-the-lure-of-uk-nail-bars-and-cannabis-farms/ar-AAJmU9P?ocid=spartanntp - Boys are usually sent to work in cannabis farms, locked inside converted houses and forced to tend the plants day and night, while the girls and young women are dispatched to work in nail bars. Both sexes are also frequently forced into prostitution. За парлама, и за да нема провaла, и за да има регистриран бизнес, за хората дето се вика, работела в т.нр. ноктопластики бар - демек на витрината усмихната да превлича клиенти. А реално, проституция, наркомании, и други съмнителни бизнеси. Самите им семейства ги продавът, за да плащът дългове или по други пречини, просто понекога родителите не искът момиче в семейството, развалело им пейзажа. В Ази е нормално момиче да се абортира Увреме ако се разбере некакси, че ше е момиче. Искът момчета, традиция е. Затова цела Азия има сексиЗка дискриминация и дисбаланс на половете, като момчетата са в повече с едно 15-20% от момичетата, което пък после прави един нормален избор за брак почти невъзможен. В миналото не е имало индустрия за аборти, та щът не щът са раждале дори и момичетата. Но ако нещо се изпуснът сега да родът момиче, то просто я продавът ....за пари. Това го има дори в Япония, гейщите традиционно са продавани от семействата си, факти просто. За да спре да работи момичето като гейша (проститутка) тя требало да бъде откупена от клиент. Колкото по-хубава и способна, толкова по-голем откупа. Сички сте чели Тай-Пан? надевъм се де, на днешно време кой чете япоснак култура. Вас ви дебилизираха организирано команягите и четете само Марко Семов (и той е команяга). Та, да си додем на думата, ето обеснението как за нула време момичето изплаща парите, и то точно у Британцията, и не другаде. Точно тука, момичето ке събере тея пари буквално за 3 месеца. Момчетата проститутки са дори още по-добре платени. Некой да се чуди защо проституцията е толкова доходна и покрита от легалната Комунистическа партия в Британия? еврейската връзка г-да аналитици, обеснева сичкото. Според еврейскио команиЗам, проституцията е основно средство за развращаване и поквара на младите, и най-директнио път към команиЗЪма. Жените требе да са оПщи, а мъжете да са пролетариат, и сички требе да плащът на еврейските централни банки, и да работът за оПщото и единствено централно команиЗко правителство, което обслужва Новия Еврейски световен РеТ наречен ЗионизАм - в който евреите ке са господарската класа, а гоите ке са робите и пролетариата.....

Великобритания е толкова затънала в кръвта на невинни хора, че нямам никакво желание да имам нещо общо с тази страна.

Добре, ще го имаме предвид.

Що за обидно и гнусно заглавие?? "Затънтен район"?!?! Откога т.нар. журналисти в dir.bg започнаха да определят кой е задръстен, отврен или друго. Пълна простотия, неграмотност и липса на журналистическа етика. Тук не става въпрос за напиване на Криско в селска кръчма или за з@дник# на Кардашян. Пълна нула сте !

Спокойно до скоро заради "коректната" информция от медиите, бях с убеждението, че във Виетнам са само с колиби, докато нбямаше репортаж от столицата. Тогава си дадох сметка, че ние сме в колиби!

Аз съм сигурен, че и в най-"затънтената" виетнамска джунгла или край да попаднеш, ще си в Рая в сравнение с "джунглата" на Софето ,Филибето, Варна или Слънчака...

Каква мъка, каква тревога! Та как е възможно във Виетнам да има Затънтен район?! А в България поне 3/4 от държавата са Затънтени райони. И какво общо има Журналистическата етика?

А точно вчера четох злоради анализи тип бясна Гьобелскова пропаганда колко е добре на запад, - защо бягали хората от втората икономика в света ала бала. Ама се оказа че не се от втората икономиа в света, а виетнамци. До кога ще има хора, които да си натрисат мнението без да бъдат питани?

Затънтен? Глупаци...

А защо са избягали от русия?

Да кажем че в Русия не могат да си намерят работа... ама защо са избягали и от обгрижваната от цяла Европа и САЩ Украйна;)

Горките хора ! Живяли по Германия,Франция ,Белгия .. ..и си рискували живота да минат във Великобритания !? Дали не ни лъжат че в ЕС е супер а във Великобритания е зле ? Май ЕС си заслужава Брекзита !?

Отличен коментар, изкара двойно, т.е. 20 копейки,

"Британската полиция първоначално обяви, че загиналите вероятно са китайци, но призна, че "нещата са в развитие"." Не е трудно да направиш разлика между китаец и виетнамец. Особено ако попиташ някой жител от района, които в Лондон са в изобилие.

Как може някой да плати 38000 $ само за да влезе в UK. Надали някога може пак да ги спести тия пари. Нещо информацията куца.

Тяхната информация за това колко могат да изкарат във Великобритания и колко струва там тяхното препитание нещо не е вярна но това е работа на трафикантите и те трябва да бъдат спрени, хората нямат вина, незаконния трафик е виновен и който го допуска.

Айде стига слупости. Невинните хорица - решили да попресекат незаконно някоя и друга граница, за да могат да стигнат някъде си, където да работят на черно (т.е. пак незаконно) и за капак част от тях после да го играят алаху акбар. Нещо тезата за невинността леки издиша. И трафикантите и въпроснит невинни хорица извършват престъпление.

А някои български журналисти в на4алото побързаха да говорят за ,,българска ''следа!!!

те много обичат това да хулят нашата страна в името на демокрадията

Където се лее английска реч, на виетнамците не им понася.

Света си има подредба по божия воля и историята показва че всяка промяна завършва зле. Явно не са бедни щом имат трийсе бона иначе това е ужасно което ги сполетя, но то е като катастрофа...

Аз пък се чудя уж са бедни а имат по 30000 паунда да си платят екскурзията...колко българи имат толкова заделени пари? Наистина сме големи цървули..

Тестван е новият супер-дупер кралско подобррен "Новичок", та ся да търсим виновни, то англо-сексонците (хаха) дай им да търсят и догатват улики.....и да обвиняват Мир на неуспелите! Се ла ви както казват французите....

Въпиющ пример за каскада от фалшиви новини, при това по една болезнена тема... А нашата Мария Габриел все още изпълнява функциите на комисарката дето требе да се бори с журналистическите фантазии, пък от нея ни вопъл ни стон;)

Този виетнамеца защо е избягал от рая на земята - Рашата ?? Че даже избягал в Украйна , а после в "гнилия Запад" !

Трол такъв виж колко американски фирми имат производства там и колко руски и след това пиши глупости по форумите.

Къде във Виетнам ли !? Че то в Ханой да беше стоял , пак щеше да е в пъти по-добре от страната на Бояршник !

Хахаха само това ли ти измисли кратуната пробвай с нещо по-добро троле

Не е избягала, експулсирана е като нелегална емигрантка, в това отношение руснаците не си поплюват като някои други-)

Къде па видя че е експулсиран !? И ако е бил експулсиран - щяха да го качат на самолета за Ханой , а не в Украйна ! Издишаш !!!

В снощното издание на Да Телеграф-)

Както винаги бъркате, нелегалните емигранти ги връщат там от където се опитват да влязат в страната а не където са родени, защото първото веднага става ясно а второто в повечето случаи е трудно откриваемо. Затова и румънците връщат у нас афганистанците които хващат на Дунав мост а не ги транспортират до Афганистан, давам за пример афганистанците защоно Евросъюза още от 2014 година има споразумение с Афганистан за репатриране на нелегалните емигранти от Афганистан.

Защо Китайци и Виетнамци идват в Европа ? Всички знаем че продават дрехи и електроника втора употреба , . Мюсюлманите идват с Бомби и Ножове .

Либерална Европа е разграден двор, а който посмее да им се противопостави го свалят от коалицията и от властта както съвсем скоро се видя.