Цветанов: Професионалната работа на МВР върна в затвора беглеца

Когато държавата и гражданите работят заедно, резултатите идват, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво ще каже Цвъко за другите техни хора, които са допуснали такъв рецидивист да е на режим, все едно въобще не е в затвора.

Смешнико, да не бяхте го пускали, нямаше да го гоните, ама за това не се сещаш, нали трябва да се направите на герои. Или си мислите, че ние не сещаме...

Еваала, туй просто изпэлнение вероятно е дело на яйцеглавия. По-търо не може да се измисли с това потвърждава почерка си.

"Професионалната им работа успя да върне в затвора беглеца и ДА ПРЕДОТВАРАТИ ЕВЕНТУАЛНО негово СЛЕДВАЩО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ..." Цецко Мозъка изръсил днес и друг бисер: "Вотът на недоверие е част от парламентарната практика. Надявам се дебатът в парламента да бъде много по-аргументиран, защото сега се отправят повече ВНУШЕНИЯ ЧРЕЗ КОНСТАТАЦИИ." :((( Колкото и натрапчиво да навира прилепналите върхове на пръстите си, Цвъки няма да ме убеди, че е самоуверен... Физкултурника е кълбо от нерви и комплекси...Речта му го доказва...Речта му изпреварва с няколко обиколки мисленето... Съкровищницата от цецовизми веки ден се обогатява.

Цецо , за теб съм сигурен , като те вкарат в затвора , че ще надбягаш МВР-то , защото се професионален бегач. Готов съм за залози.

Евалата моди , първо ме обяви за спам , а после размисли и призна , че Цецо е за затвора.

че при комунетата магистралните кражби бяха ежедневие и отвличанията - национален и много доходен спорт, който по негово време беше прекъсна Но сега, сега защо се обажда - мисля че това залаване стана въпреки милиционерите. Браво на бабата и на физиологичните ѝ нужди. Няма ли да наградите полицая който въпреки тъпотата си все пак е разбрал знакът на жената.

Дайте на баба този ,,престъпник,, ! Баба гарантира, че не ще може да избяга и ..,,ще работи,, ..,,ще работи,,..! Накрая ще поиска в карцера, ..да съ скрие от баба.

..............................

Но както и предполагах, моята мечта се оказа извън темата или съдържаше спам. Някои мечти по правило са извън темата или съдържат спам и не им се полага публичност. Моите извинения към менталната охрана на Дир за безпокойството!

Сълзи или...полюция?

Тъпа гуменка, добре че хората ви под казаха къде е беглеца, а некадърната ви полиция е гола вода, начело с кретена министър.

Май само Пинокио ти вярва.

Много ми е чудно защо досега МВР И ПРОКУРАТУРАТА не са си свършили работата след като той Цветанов има осъдзителна присъда и не е в затвора До кога ще се разхожда на свобода и манипулира обществеността .

Смешен си !!!

Ако този се води за авторитет в ГЕРП, предствям си останалите... Жална и майка на България!

Каквато "позицията" (герП), такава и "опозицията". Все малоумни и неграмотни...

Анти

Цвък Цвък умря циганката дето ви хвалеше и почнахте сами и то некадърно и глупаво да се самохвалите. Я шебек попитай народа дали работата на МВР е на ниво.

Сега Веско Маринов трябва да изпее химн"Забегнал и върнат-родната Полиция ни пази". МВР е изключително професионално.То работи,бди и ни пази 25ч.от 24 възможни. Министерството на Правосъдието ги пуска-ние,от МВР,ги хващаме. Благодарни сме на Министър Радев,както и на шефа на Вътрешната комисия в НС,др.Цветанов.

Когато ако не ви вкарат в затвора поне ви свалят от власт и тогава целия народ ще празнува целия народ без тези на заплата от ваще

А непрофесионалната му даде възможност да избяга.

Пропусна само да ги нахокаш, че не вдигнаха във въздуха и авиацията....

Голяма конкуренция

Бай Ганьо прави сериала Prison brake. Евалла!Машалла.

Добрата работа на тези които са гО видели и се обадили на непрофесионалната ни полиция/начело с министъра на вътрешните работи/ беглеца им се предаде.

Уникално си тъп Цецо...

Много обичам да изтъквам тъпотията си

Професионалната работа на МВР позволи на поредния беглец да избяга, Цветанов! Само общественият натиск принуди властта да се залови по-сериозно със залавянето му, при това с цената на огромни средства. Иначе пари за заплати и за нормални чепици на полицайчетата няма, но за подобни рекламни акции винаги се намират. Да не говорим колко време беше нужно за мобилизация и провеждане на самата операция, което показва истинското състояние на прехваленото МВР!!!

О каква идилия е на село.Бабата свива цигари на бандита,няма пари в протмонето .Шише с вода и хляб с това е побягнал към слънчогледите бандита

Не може да се разбере, защо се хвали Цецо. Стотици полицаи и жандармеристи с голям зор хванаха един избягал циганин от затвора. В една гора, с техника, коли, даже хеликоптер ... Добре, че бабата се събуди през нощта, с физиологична нужда и видя беглеца през прозорчето. Иначе ченгетата още щяха да го търсят

"Цветанов: Професионалната работа на МВР върна в затвора беглеца..." Щом Ц.Ц. го казва, значи трябва да е точно обратното. Вероятно беглецът се е препънал върху спящ на земята полицай и се е проснал върху него. А полицаят мислено се поздравил, че този път случайно е взел и белезници.

се излива от един добруджанец от...Франция.Високопарни приказки от глава,пълнена със добруджанска слама.

LeGrandTulup

А ти предполагам си охранена калинка? Или охранен калинко? Все тая.

Професионална работа друг път, не ми излизайте с такива евтини чикиджийски фокуси за заловени престъпници, в това няма смисъл,- ако бяхте съобщили къде са и парите на България, кога ще има работа за всички тогава щеше да има смисъл новината. Сега е бош лав,- прзани думи, звуци без смисъл.

Най ми хареса,че са го преследвали и хфанали,като бягъл от гората към слънчогледите.

Ако не беше бабата сигурно и изтребители щяхте да вдигнете. Незнам дали само на мене ми се струва така, но виждам огромна прилика между висшият герберец и отклонилият се затворник / визуална/

Е, изтребители (и хеликоптери) не мой...Ми немаме, бе!

Ми дайте да организираме всенародни тържества по този повод! МВР си свършиха работата ВЕДНЪЖ! А да споменаваме ли, че издирваните за влезли в сила присъди са къде 900 особи, а някои от тях се "издирват" с години...Или пък оня, дето го утрепаха в Ботевград, бил си два месеца почти в къщи, а те го издирвали "под дърво и камък"...За авера му, незаловения, да не говорим...

И твоята ''професионална'' работа я знаем , затова плащаме сега осъдителни присъди.

Скромността краси човека , Цецо за това е толкова грозен.

колко ли са платили на оня нещастник за да лъска имиджа на МВР-то на ГЕРБ?

Е.а си и професионалистите! Чистачки им гонят затворниците. Възрастни жени им показват престъпниците. Крайно време е МВР, да се закрие и да се създаде една група от чистачки и пенсионерки, която да се бори с престъпниците. Сигурно ефективността ще е по-голяма.

ПАК ЩЕ ИМА НАКАЗАНИЯ В МВР .ПО СЦЕНАРИЙ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ХВАНАТ В ПОНЕДЕЛНИК КЪМ 17.45

Колко МВР-та ''професионално'' го гониха тоя циган и го фанаха случайно този път без да е самоубит ? А за теб знаем , че компенсираш акъла с наглост.

Що така това просто момче говори глупости ?

Щото си е просто.

Неуважаеми ц.ц., професионалните ръководства не допускат бягства! Некадърници!

а на женицата - дет ви го е обадило, едно БЛАГОДАРЯ нема ли да ти са откъсне да кажеш? Щото тя 99,5% от профАНализма ви свърши..

Нагласена работа от полицията за имидж

Навремето като се запали последния етаж на сградата с киното зад опашката на Коня, Борисов беше главен секретар на МВР. Като му звъннаха, за да му съобщят за пожара, той заповяда: "Викнете медиите и изчакайте с гасенето, докато дойда !" Емблематичната му снимка с черния шлифер и шапка, на която прилича на мафиот е точно от този случай !

Ееее голяма работа са свършили от полицията. Хванали един престъпник и вече благодарности им се изказват. Благодарности за това, че са свършили нещо от задълженията си, за което всички ние им плащаме заплати. Между другото, аз изказвам благодарност към жена ми, че е направила закуска на детето. Смешници!!! Стига сте разигравали циркове!

Цвъки, мани МВР-то ! Физкултурник разбира от сигурност толкова, колкото свиня от кладенчова вода. Кажи нещо за физкултурата. Коремно можеш ли да правиш ? Щото Президента може !

Ма недей обижда чиляка, бе! Найш ли колко ПУЦ-а е завършил и половината у щатско? Той е специалист, има експертиза за всичко, най-вече за избори...

Тоя ще си протрие пръстите от говорене.

Цецо все още се изживява като вътрешен министър. А всъщност е един пудел на пожарникаря.

На лошото да отвръщаме с добро, тогава на доброто - как ? Търпим този неадекватен човек да се хвали с неща, които са професионалните задължения на МВР.

А Колко от управляващите у нас източват пари в оШфорни сметки извън българия!? Дали да не изпратим едно писмо до ЦРУ , те със сигурност им знаят парите до стотинка колко са и къде са и от каква дейност са натрупани!???

Язък. Пропадна вотът на недоверие. А така се бяхме наточили.

По принцип работата на МВР е да преследва престъпниците и за тази работа им плащаме заплати. И ако за всяка тяхна свършена работа трябва да им изказваме благодарности, какво трябва да правим при несвършена работа ? А тя е преобладаваща !