Цветанов напусна ГЕРБ: Не e гордост да си в партия, в която има страх, подмазвачество и итригантство

Оттук-нататък предателство от моя страна би било само едно - ако остана, заяви бившият вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато напускат партия, тогава е налице РАЗДЕЛЕНИЕ в партията...

Е, това е класически пример за гьонсурат. Завършен манипулатор.

...га яди кифтетата, ни рива....

Вече е подготвил атака !!! Предателски сдружения!, първо бих погледнал към Пловдив и Разни като ТОтев в тези корежи

Лицемерно.

Има един класически филм - Крамър срещу Крамър. Много е поучителен. Гледайте го, за да сте наясно какво ще стане след като ГЕРБ срещу ГЕРБ стартира.

Той кифтета ни яди, той само по апартаментчета си падЪ...

като не му позволяват да краде, не му харесва

ГЕРБ пое по следите на СДС и БКП ......

Хммм, става интересно. Заформя се нещо, но какво предстои да разберем. Твърде интересна хронология на събитията от началото на 2020, а се и Цветанов напуска...

Ти да видиш! А как беше докато беше там, гуменко тъпа? Ето на това му се вика да хапеш ръката, която те е хранила. Струва ми се че си до тук в политиката, което е възможно най-доброто.

Вярваме ти

тц! тук разпада е понеже не им се позволява да крадат....при онези беше защото се надпреварваха да крадат. в смисъл ,че разпад няма има филтриране на мръстоията и мръсотията е отнася течението на времето , като един Ц.Цветнаов

Чакаме и Бойко да напусне ..

Добре е когато политическите фигури коментират открито техните позиции.Не съм фен на ЦЦ или която и да е партия , но му прави чест че открито заявява позицията си.Не сън маясно и дали има корисни цели...Пожелавам на всички политици крепко здраве и да изградим заедно едно по-добро място за живеене.Лек ден.

Но г-н Цветанов това е делото на живота ви.Плода на ВАШИЯ труд ум и разбирания.

Цървулът: "Не искам да гледам как ГЕРБ вече не води онзи вътрешен живот, който дълги години осигуряваше"... масови грабежи на ГЕРБавите фашисти, сега само фюрера Бойко Бойко Методиев Борисов краде, а останалите му нюхат пръдните в ЖИПА!!!!

Надай се... на пияна Севда!!!

Помним МВР пикчърс как обвиняваше "абсолютни престъпници" - платихме ние за това. Помним го когато раздаваше присъди от трибуната на парламента! Ще го помним докато справедлив народен съд не го осъди тоя!

Га яде салама не викаше против сега ти идва кураж. Ти си бита карта. Поне спаси апартаме та.

Леле мале тоя се стопил, дали не е от страх.

давай Цецко разбий ги ..............заради това ще те подкрепя за нов апартамент

Цветанов доста смъкваше рейтинга на ГЕРБ още докато беше голямата личност там , чудя се дали още от тогава не играеше з анякой друг , така че сега поне открито ще играе преди играеше прекрито ....а и правеше глупави коментари....

поредния ветропоказател! Ще е,ного готино като се захапят и запсуват бившите любовници цв и б

"Работи се на ремонтен график, на парче, на приливи и отливи", нагоре-надолу, като асансьор...

Ти взе предостатъчно докато беше в тая крадлива партия, сега спокойно ще си живееш до края на живота си с откраднатото. Скрий се и не се показвай защото дразниш!

Може просто някой друг да прави по-хубави банкети.

Пусне комикси,ще стане интересно.Подслушвсл е всички в ГЕРБ.

Още щеше да си там, ако не сгафи и другите гербаджии не са там за добруването на България, а заради задоволяване на егото си и материалното състояние. Стига лакардии . Не вярваме на думи.

ПИПО

Истината няма да я разберем никога.

Поредната отцепка. Съвсем скоро ще създаде още една партийка в стил "алтернатива". Тоест Волен2, Копейкин2 и тн. Просто опити за разделяне на хората, а след избори изведнъж ще стане бързо коалиция със "старите врагове". ДПС, Атака, Копейкин, БСП - това е като "нов бардak със стари kyрви". Хора, разберете че трябва да се гласува за хора, които поне са завършили някакво нормално образование, а не поредните мутри с кипени дипломи за средно.

Цветанов напусна ГЕРБ: Не e гордост да си в партия, в която има страх, подмазвачество и итригантство - явно до вчера всичко беше идеално !!!

То бива ,бива наглост, но този се забрави...

Ей, за малко да се разплача, настръхнах, докосна ме отвътре.....:)

Не се знае.

То общественото недоволство спрямо ГЕРБ се дължи в значителна степен на теб, забрави ли? Подслушването с Крайслерът - Цецомобил Пребиването на хората на орлов мост; 6-тте апартамента; Сделката с небостъргача в Лозенец; Сготвянето на Иванчева; Сделката с F16; Мезонетът със собствен апартамент; и сигурно това е само малка част от реалността ...... която е достигнала до медиите. Но за твое успокоение - не си само ти, в кюпа са и Борисов, и Горанов, и Гешев, и Цацаров, и Московски, и Порожанов, и Деси Танева, и Банов, и Шехерезада и всичките 40 разбойници от една известна Шайка. Хайде идете си със здраве и да идва следващата Шайка. То е ясно, че оправия няма да има;

Цвъки си е пуснал брада, а зад всяка брада се крие по един подлец, както находчиво е забелязал Богомил Райнов ("Умирай само в краен случай").

До тук добре!Това изявление дава път на ново политическо амплоа на Цветанов..Живота продължава, а Цветанов иска. пак да се качи на гребена на вълната.Не е до морал и ценности. а до пари и апартаменти.

И той има принос за това състояние на партията СИ. И то не малък - далаверките с Аpтekc са видни, ма други няма - ей там мина един голяяям кораб, вие сте гевреци.

точно навреме. Сега ще прави нова партия и ще иска от Чичо Сам да стане премиер на мястото на ББ, който ще падне след разкритията на Божков.

Има една приказка - Тарикат мъж не писка. Както и друга - Не плюй, където си лизал.

Цецо апартамента...

Едър ПЛЪХ напуска потъващия Пиратски кораб ! дали смята да създаде политически проект и да Основе Собствена ШАЙКА ??

нека реват н аунрпло всики фенки на политичекия боклук бойко. Някой трябва да го изрине и съм сигурен,че ти си способен на 100% да свършиш тази мръсна работа! Съвсем се самозабрави банскянсия простак! Той си поверва,че е дори над ЕС и е резил за цялата нация!

Агента на ЦРУ ще се пробва да стане следващия премиер.

Цеко се дистанцира от Боко, както едновремешните лизачи на бай Тошо го направиха. Мат'ряла има къса памет, но да видим дали ще мине номера. Допускам и вариант Мишо Бирата.

Е това е класика в жанра - уреждаш се в някоя партия, гушиш каквото можеш и после като си се облажил няколко години, казваш " е ми аз напускам, щото има подмазвачество, лицемерие и така нататък...

Цветан Цветанов бе принуден да напусне ръководните постове в ГЕРБ и парламента след скандала "Апартаментгейт", по който наскоро бе оневинен от прокуратурата. Явно Цветанов има раздвоение на личността,като е забравил това ,което вършеше ,като втори човек в ГЕРБ и че в друга нормална държава ,щеше вече да е в затвора за корупция в особено големи размери. Как пък нямаше страх , подмазвачество и интриганство по негово време,а всичко това се е случило след като той е напуснал.

А преди беше ок да си в нея, даже ти беше добре!

Помня една година тоя дойде на празника на Копрен. Така го освиркаха тогава, че повече не се е вясвал по нашия край.