Цветанов решава за нова партия до 2-3 месеца: Недоверието към властта е огромно

Политиката не е за огорчени или за обидени, а за хора, които имат хоризонт, заяви бившият втори в ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов решава за нова партия до 2-3 месеца: Недоверието към властта е огромно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато беше във властта, когато го оправдаха за апартаменти, когато като пръв подмазвач пригласяше на вожда в грачене срещу Радев, тогава за него бе чест да е в герб. Що за мало.умник е. Кой ще му повярва, че сега е честен и морален.

Цветанов със тия апартаменти в е цвете сравнение със Али Боко Баба еничеря,Дубайският блогър и останалите партийнофирмено мутроолигархични "величия" приватизатори,разликата за сравнение , гладен циганин откраднал кокошка и банда люлински банкови обирджии овършали банките и трезорите у Сфийско и Пловдив

Айде, прави партия че се затъжих за Веско Маринов.Да знаеш,без него си загубен, възрастните дами го обожават.

България има нужда от партия с ясно и категорично изявени проевропейски и проатлантически позиции, като контрапункт на повсеместната русофилщина, ширеща се във всичките ни парламентарни и извънпарламентарни партии. Няма управляващи, няма опозиция - всички заедно подлизват руските чизми. Тази партия също така трябва ясно и недвусмислено да се разграничи от каквито и да било следи от руско влияние, което е голямо бреме за България както в международен, така и във вътрешнополитически план. Тази задкулисна зависимост от Русия ни дърпа назад и надолу във всяко едно отношение! В момента няма такава партия!

Цв. Цветанов, защото лично негова е заслугата за организирането и поддържане на организацията в партия ГРЕБ! Без него това щеше да бъде поредната партия-еднодневка или просто партия на маргинали, от политическата периферия, патерица на някой от едрите играчи. Цветанов съумя да я организира и да я превърне в най-голямата и влиятелна политическа сила. Това са фактите. Да, Б. Борисов също си има своите заслуги, но без умел и упорит организатор, като Цв. Цветанов, нямаше да има шанс. Отделен е въпросът, че шансовете за силно влияние на Цветанов ще са силно намалени от герберското му минало. едва ли ще успее да се наложи, като влиятелна политическа сила.

Видният пъпешовиден пъпеш решил да прави партия. Предлагам му да я нарече "ПЪПЕШ'. Така ще спечели симпатиите на всички себеподобни, които хич не са малко и ще гарантира политическия си профил, разпознаваема идентичност и неподражаема съдържателноист.

Е как да няма хоризонт човека. Като се качи на частния асансьор и стъпи на терасата какъв хоризонт му се открива.

Така е на 5ет в кв. ИЗГРЕВ вижда Руското посолство, Германското посолство,2 блока на ДСслужителите парк хотел Москва, улЛатинка, спортен к-с Дианабад

Ще се завихри новата парламентарна сила "Цецо Черепа". Оспех!

Само дето Черепа не е толкова глупав да залага на губеща карта.

Добре де, как можа да напишеш Успех с такава груба грешка?! Иначе недоверието към властта не просто е огромно, огромно е недоверието към всички тези гниди като Пъпеша и доскорошния му шеф, които оглозгаха държавата, за има няма няколко години. Ако тези хора работеха за България, то щяхме да сме като Швейцария, но уви... крадец до крадеца...

Забравил шута ранга свой... решил да прави политика.

само такава измет ли ще прави политиката на България. Щом и този има наглостта да става отново "политик", значи че всички сме измет! Повече от това не може да деградира един народ - да слугува на слугите! Осъзнайте се хора!

От парламент излизам, от апартамент не излизам

ЦВЕТАНОВ, АКО ИМАТ АМЕРИКАНЦИТЕ ПАРИ ЗА ТРОШЕНЕ, ДА ТИ ПРАВЯТ ПРОЕКТА! НО ОТСЕГА ДА СИ ЗНАЕТЕ, ЗАНИКЪДЕ СТЕ! ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ, ЗАЩОТО И НА ТЕБ НИКОЙ ТИ НЯМА ДОВЕРИЕ! АМА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЩОУ ЗА ВАША СМЕТКА!

Айде на новия месия. Ще сме големи идиоти ако се вържем на хоризонтите на един милиционер с капацитет за разнасяне на папки. Хаирлия да е, както казват от едни сараи.

Крумови закони трябват. Крумови......................................

Борисов се усети, че направи голяма грешка с махането на Цветанов. Без него не се печелят избори.

Да видим как ще оправдаят пиарката с ипотека за един милион.

Опасявам се да не стане същото, както се разпадна НДСВ.

В моменти когато кораба започне да потъва.

Гршиш много ,Цветанов и Пеевски са най мразени от българите

бърка "хоризонт" с 'апартамент".

Недоверието към властта е огромно и заради него самия. Тоя си мисли, че като е оправдан от корумпирания роден съд, и вече е чист като сълза.

Осъдиха му спонсора за апартаментите - неговия тъст. А този "милеещ" за хората с везаните ризи с инициалите му дори от съседите си страни, че не са достойни да ползват един и същи асансьор.

Цвъко пак заговори за евроатлантическите цености ясно е каква ще бъде тази партия на крадците.

Те хора не останаха в България ,прогонихте ги всичките ,гадове мръсни

ах ти червей мръсен

Дрън Дрън за глупаци са на Цвъки лакърдиите. Услади.му се властта и сега драпа пак за нея. Малко му било асансьора. Сега иска апартамент с площадка на покрива за въртолет.

А мислиш че ние ти имаме доверие,боже опази от такива като тебе,хване малко мотиката да видиш как се вади хляба!!!

Тия ни взеха съвсем за амеби - първо правителството се опитва да ни убеди, че сграда на плажа е подпорна стена, после Цвъки излиза и се предлага като алтернатива. Явно ще трябват големите шутове

бах маама му. че те партиите станаха повече от гласуващите ве?

Ей мухъл скапан. Да ти еба майката скапана!

ще постоя 5-6 годинки в партията му може и нещо друго освен апартамент да дадат за вярна служба. И Тулупа ще му помона да изрита - стигат му толкова комисионки.

МИШОК ЦВЕТКО ЧЕ ТИ СИ БИЛ МИРИЗЛИВ ОТ РАДОФ.НИНОВА МАНОЛОВА.ВЗЕТИ ЗАЕДНО ОТ ТЕБ ОСВЕН ГРОЗЕН ГЕЙ НИЩО НЕ СТАВА

Явно Цв Цв е способен ученик навреме скочи от потъващата гемия. И си строи нова по-хубава - за сметка на бившия шеф

Ужас, на този мястото му е в затвора!

Простият вифаджия е недоучил и го движи болезнена амбиция и грандоманство!

Спрете да ходите на избори!

Не гласувайки, помагате на ГЕРБ да печели всякакви избори, защото служебно задължените да гласуват за ГЕРБ са много! А, всяка година се откриват нови държавни учреждения и фирми!

И ако спреме да ходиме на избори да не останеме неприятно изненадани, че някоя етническа партия е станала първа политическа сила с 80% от вота например. Още повече че при ниска избирателна активност купеният вот има много по голяма тежест! Да не искаме две махали да определят бъдещето на държавата ни! Стига с тази пасивност и летаргия на принципа "Всички са хаймани"! Крайно време е да сме единни и активно да се борим за правата си във всяка една сфера, в това число и за адекватно политическо представителство! Но това не става с пасивност по време на избори! Иначе само улесняваме кукловодите!

Аха, ето з какво се разделиха. Недоверието било огромно, идва "спасителя" Цвъки и спасява . реално неговите ортаци пак са на власт. Само, че куклата е различна!

Бойко , внимавай ! Тоя ще се пробва да те сготви ! Пращай го за Дубай или Фолклендските острови ! Или го подплаши, и той сам ще издуха !

Който не се учи от грешките в миналото, няма бъдеще. Надявахме се, че Цветанов е преосмислил възгледите си след като беше изгонен от ГЕРБ. Това му изказване обаче показва, че нищо подобно не се е случило и в главата му продължава да е мъгляво. Кухи фрази са тези за евроатлантическите ценности – то ако имаше нещо рационално в това отношение, Паси да го беше отдавна реализирал. Лишени от смисъл са и приказките за „Трите морета“ - да не би сега да липсват изброяваните от Цветанов свързаности. Но като дефинира целта на тези свързаности – да станат „ефективен инструмент за противодействие на руското и китайското влияние“ веднага става пределно ясно, че на човека въобще не му е ясно. Точно поради тази причина Борисов го приема на майтап.

Човека е много наясно с нещата и не иска да е далеч от софрата, за това си създава възможност пак да се върне на нея. Кухите фрази са за нас, лапнишараните. Когато съм му засичал интервюта по телевизията говори така, все едно сме олигофрени, малоумници или деца в детската градина. Направо ми не повдига и то не само от него.

Па ще се покриат

Цецоооу

Так че мисли си му, народе!

То всичко си е казано вече, ама айде да попривършим с малко Ицо Хазарта - 'Имаш нов проект, демек си архитект, респект'

Е това е вече прекалено! 6 или там колкото апартамента, са му малко явно!

Време е за промяна на избирателния закон! Не ви ли омръзна, мутри да ви управляват?

Гадина няма друга като теб гнусен си на целия народ

Прав е огвартени сме. Ама и госпони Апартамент гейге който не може да се докаже парите с какво лице излиза партия да прави. Е в него ли да вярваме, нещо като подпорната стена.

Умира, от страх и знае, че ако не се включи по някакъв начи във властта ще е в затвора, а пък и "Трактора".. го чака.... има да му връща Mного!!;)) За това квичи, и се "върти.. като Обран евреин"... защото му е ясно какво го чака!...!;))"

Абе този плужек, дето направи негласния достлук с ДПС и чиято основна заслуга е ГЕРБ да се напълни с калинки и да отблъсне много читави хора, сега откъде изпълзя? Да си направи партия, че да му гледаме и на него сеира по изборите. Щом е толкова тъп.

Е чак пък да е виновник Герб да отблъсне читави хора е малко множко. Читави хора с политика не се занимават, особено в Бг.

Ако липсата на морал, чест и съвест и наличие на наглост и продажност са необходими за успешен български политик, то ЦЦ ги притежава в изобилие.

Едно и също. Всеки компрометиран рано или късно партия прави. Нагледахме се на насрани. То не беше Румен Петков , Георги Първанов, Местан, разни други , сега и този.

Тръпнем от нетърпение! Колко трябва да си нагъл, че да разчиташ, че някой ще гласува за теб. Едва ли има по-мразен политик от всички хора и от всички партии! 0.5% максимум на изборите! Нo знае ли човек, Цвъки е майстор на фалшификациите, а и очевидно е мултимилионер!

то истинските комунистите поостаряха доста, сигур спретват партия за внучетата си