Цветан Василев давал по 10 млн. лева месечно на ТВ7

Не мога да отговарям като някакъв ром по някаква дедесарска тема, каза основният свидетел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на мен ми звучи несериозно, сумите давани от една банка на една телевизия да се изясняват по спомени на свидетели, при това в компютърната ера.

Според кого?

Имал бол пари на вложителите, плащал за каквото си искал.

Стига с това "основен свидетел"! Това е банка и действието се развива в продължение на години. Има хиляди и хиляди документи. Не може всичко да се основава на думите на един човек...

А милионите, десетките милиони, които Василев е дал на Пеевски и майка му (вкл. за да закупят медиите си), за тях защо никой бе повдига въпроса в съда?!? Дори и след това някои да твърдят, че били върнати (кога, от кого, с какви пари (защото е отлично известно, че те са губещи....)...?

Проблемът с кошареевските свидетели е, че винаги затъват в детайлите и конкретните факти! Добре, ясно е, че мустакът Цветан Василев е регистрирал фирми - пощенски кутии чрез подставени лица, и трябва да си отговаря за това! НО...! Винаги, когато става въпрос за пари, особено за много пари, за десетки и стотици хиляди, милиони и десетки и стотици милиони, за милиарди..., особено при разследване от прокуратурата, особено в съда СА ОСОБЕНО ВАЖНИ ТОЧНИТЕ СУМИ, ТОЧНИТЕ РЕЦИПИЕНТИ, ТОЧНИТЕ и конкретни ФАКТИ в точното време! Така че отговорите при въпроси за прецизиране от съда и адвокатите на Лазов са несериозни и абсолютно неприемливи, особено когато става дума не за свидетел, а за ключов свидетел, за основния свидетел по делото!!!

За това ли е цялата сага??? Щото не ги е давал на Боко , да му пълни джобчето като много други ами отгоре на всичко иска и да го сваля?? И 'независимият" Цацко веднага е вкаран в употреба - осигурява 'надежден свидетел" на който може да се "вярва" и няма да подведе следствието. Така се прави демокрация

Как искате да е конкретен човека като и той самия се е изгубил из дебрите на ''показанията'' си дето ги чете ама писа под прокурорска диктовка... Предизборно започнаха поредния циркаджалък за да отвличат вниманието от гешефтите си гешефтарите..

Язе се чудих едно време бате Цецко дава 10% лихва за депозит.....И язе сметнах да изтегля КРЕДИТ на 5-6% от друга банка -я потребителски, я с обезпечение на апартамента и да ги внеса при бате ЦЕЦКО,,,,,,,депозит....Чудих се как!!!!как е възможно,,,,неправили впечатление на умните хорица от бнб, данс,гдбоп, парламента....Язели откривах толата вода....Язе селтака си казах помни 1995г. това е пирамида....и ги внесох на 5% у ЦКБ

Ако питат и най-слабия адвокат ще каже ,че пари със свидетели не се доказват....трябват документи ама там да си говорят нещо за пред хората театър да става.

Барека за това ли избяга в ТВ7?

Лазо, внимавай какво "свидетелстваш" ! Не звучиш убедително и според уговорката. И аз го имах тоя проблем!!

Ааа, "бележки" значи... А ти ли си ги писа или ти помагаха?;)) Абе, Лазов, злите езици говорят, че говорният ти дефект се проявявал особено осезателно, когато те питали за едно конкретно корпулентно лице - тогава нямало сила на земята, която да изтръгне ни слово, ни спомен, ни мисъл даже от теб;)

Банкерът Цветан Василев давал по 10 млн. лева месечно на ТВ 7, като парите били осигурявани от кредити, отпускани на близки до него фирми. Това стана ясно по време на заседанието по делото за фалита на КТБ... Голямо откритие,голяма новина,няма що.А Пеевски и Доган колко откраднаха,този поне е давал.

А и Барека ,яко се облажи,а ония го смачкаха,за да не лае

къде си ма майче че тия ни надушиха гуменките дето ги продадохме на елена и сега си еба майката преди изборите

Вари го ,печи го,българина защитава партията която го е направила.А че този крадец му е измъкнал парите от банката него не го интересува.Важното е да се защитава Партията.

Да правят както прави вятъра бедните !

Защо сега правят така ? Видно е , че тепърва ще изплуват още неща и за Бареков и за ленчето , оттам и Майчето може да цъфне а тя няма имунитет в момента .... Някак си странно се навързват като свински черва ищасите на Цецо В. с тези на пеевски а оттам покрай роднини и партийни чадъри от орешара .... Лоши разследващи , лоши !

Ама не само за тях, ще излезнат и за Боко, и за Доган...... и Мая може да цъфне, и то много удобно, точно сега. Да видим!

за варницата, в която се удави дете, и за която е имал предписание от общината да я обезопаси?

Хайде най-накрая докарайте Цветан Василев да отговаря по делото. Не смеете май, защото ще злепостави известни политици и прокурори. Не знам за каква дедесарска система говори Петното, но дано прокуратурата и съда си свършат работата както трябва, защото всички платихме за фалита на КТБ, а едни хора рязко забогатяха.

Не могат да го докарат защото сърбите по нареждане от Кремъл не го пускат. Той пък от своя страна работи за техните интереси в България.

Нямат интерес. Всичко могат! Настояват ли достатъчно, сърбите ще им го дадат. Просто Василев и показанията му не са им удобни. Между другото, близки до семейството са и разказвали, как около дома им в Белград редовно се навъртали мутри, пратени от Пеевски....

как ще го докарат,като ги е шубе, че ще ги изговори ВСИЧКИТЕ!Искат го тук,на наша територия , ЗА ДА ГО ГРЪМНАТ!При сърбите не смеят,щото Кремъл ще ги дави в собствените им телесни течности!

му е хрумнало това сравнени? Дори за него ли е очевидно вече?

Ще дава! Елена Йончева не е евтина журналистка! Нито пък Бареков - съдружникът на Манолова в аферата Костинброд.

Дебелият Делян нямаше ли нещо общо с ограбването на тази банка?

в България - не, разбира се, но в САЩ - да, разбира се :)

А нещо там дали не се свързва със следването на Рафаелчо и едни такси ?

Тия си имат един "кошаревски" свидетел и сценарий и изобщо не ги интересува никаква истина !

А Йончева кога ще бъде на подсъдимата скамейка.

Сред подсъдимите, дали е и подуправителят на БНБ, който е отговарял за банковия надзор ? Или, поне някоя по- дребна риба от БНБ, която е правила проверка на тази банка и е констатирала цветущо й състояние.

Даже надзорника го ,,наказаха,,подариха му държ.банка да управлява,за перфектната му работа.Така наказват у нас,повишават го ксто фалира,а клетият народ плаща ли плаща,милиярди и за кеш плащане за най скъпите щайги и модел от миналият век.Престъпници в изобилие ,но нито един наказан.Що за шизофреници досега,Бог да ви накаже

Дирници, защо не ме отразявате. Имате партийно поръчение ли. Тогава как си позволявате да коментирате други медии?

до инфо Ти май си ром на социални.

хайде сега питаш къде са парите. Ами ти посочи част от авантажийките ограбили КТБ, ТВ 7 на Василев, Бареков и други тарикати до мустакатия тарикат. Такава лакомия чупи рекорди. Забравят че това което са прилапали, сега ще им излезе през гъза.

че тарикатите са станали евродепутати

"Не мога да отговарям като някакъв ром по някаква дедесарска тема", отговори Лазов в своя защита." Ромите имат по-голямо достойнство от тебе, другарю Лазов...

кавал бареков и мая кстинбродска ведно със евродепутата елена йончева да кажат къде са парите от ктб