Цветан Цветанов: За разлика от БСП чухме призива на Европа за единство

С Воля говорихме за повишените пенсии, за добавките за пенсионерите, за увеличените заплати, за повишените доходи на учителите, обяви зам.-председателят на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, бв Цеко-Кауня, да не е станал ляв и либерал?

Той отдавна си е материал , лошокачествен.

Цветан Цървула ЧУЛ ГЛАСА НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ за единение :) Цветан Цървула, ОСЪДЕНИЯТ НА 2 ИНСТАНЦИИ, коментира повдигнати обвинения по доноси на Шайкаджията, Биковчето и Делян Кумеца :))) НО! Цветан Цървула МЪЛЧИ за ОСЪДЕНИЯ НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ПРЕМИЕР...

Срам ме е от тях.Тези богаташи политици и мошеници Цветанов,Цачева и Веждито заслужават само едно -затвор и бой по гол гъз.Шайката се разраства .....

Изключителен мерзавец е тоя Цветанов , но нали е намерил стадо без кучета влачи , краде , дърпа неуморно и как се ухилил като разпрана гуменка!малииии

Маса апартаменти чуха и пожелаха единство в твое каунско лице.

Тоя с ''енергината защита'' няма ли да спре да разнася воня и отрова като си отвори устата??? Абе цвъки ще си ''изхабиш'' тази защити и после пак трябва да сменяш жилището си ама май май в раирана ризка ще си тогава за по голяма ''защита''...

Абе цвъки до кога непрестанно ще обсъждаш БСП вярвайки си че гешефтите ви за се заличат като ги обсъждате непрестанно сякаш си нямате шайка с която да се занимавате и величаете..

Цяла България ти видя наглостта и те плюят и анатемосват отвсякъде. Ако имаше грам мозък, щеше да млъкнеш и да престанеш да ръсиш глупотевини.

Скрийте го завинаги тоя цървул! Обидно ни е да ни поучава отвсякъде и в същото време да е един негодник крадлив. Не показвайте никого от гробарската партия на Боко!

Цветанов, това за единението със СДС си е ваша работа – двете партии очевидно си приличате по много неща. Но вие като богаташи що не помислите за единение с народа, който много дълго време е от другата страна – страната на бедните. Нали утре ще чакате бюлетини от този същия народ. Освен ако „технически“ сте толкова напред, че вече и бюлетини не са ви нужни по време на избори.

За какво единство ми говори Цв.Цв.-то? Само му виждте далаверите, апартаментите, постоянните пътувания до САЩ за сметка на данъкоплатеца, защото уреди голямата си щерка чрез Сталинка във вашингтон! нали все се говори за сива икономика, криене на данъци и т.н. Ами той е измислил всичко това, само като му погледнете частните сделки от последните 5-6 години? А НАП, и прокурата кротко спи..АБСОЛЮТНО разделение на народа: власт и богат и все по-богат, а обикновенния човечец беден и все по-беден...И при тоя пример икономика сива и все по-сива..

Абе мишка,ти нямаш право въобще да се показваш пред народа! Толкова абсурден и нагъл политик в близките 30 години не помня.Дори Иван Костов беше по интилигентен и хубав мъж.Но от един тъп милиционер ,който вероятно държи доста хора вкл.Борисов с мръсни тайни и компромати,които си е картотекиран докато е бил полицай. Вероятно това е и причината Борисов да не може и с пръст да го пипне,но за народа това не се отнася.Не мисля ,че вътрешните асансьори ще го спасят от "любовта" на хората!

Клоунът на политиката на Деня!

Освен СДС трябва да се комбинирате и с рома дано спечелите. ЦЦ не се занимавай с БСП те и така са се объркали или ги объркват, но къде е истината?.... навярно в кокала...

Радвай се ,народе, пак имаме Партия ,,на целия народ,,! А открити партийни събрания ще прави ли?

Не плюйте човечеца, бе! А като дойдат ония от Америка, от Молитветите закуски - къде да ги посрещне? В 60 квадрата апартамент ли...Друго си е 200-300 квадрата, по-близо до Бога на шестия етаж.

Защо казваш на лъскава тиква човечец?

Малко ми е странно как вместо да се радвате, че има разцепление в БСП, съжалявате! Истината е, че много ви се искаше купения от ГЕРБ Станишко (който българския народ силно ненавижда) да е водач на листата, обаче опитите ви за вътрешен преврат на БСП бяха неуспешни,и сега правите ОТЧАЯНИ ходове- като например смешната "коалиция" със СДС........

Друг изход няма, освен ЕС, и дай Боже да не се разпадне. Както казва господин Борисов, а все пак му вярваме, той е в кухнята--негови думи--не съм оптимист,, но не каза, защо е на това мнение. Чао и хубав ден и на цц

си падате по имотите. Това е общото.

Нещо е объркано , молитвена закуска в САЩ, единство с Европа! Последно къде или най-сигурното апаратемент 240 кв.м. в кв. Изток?

Кажете ми, МОЖЕ ЛИ ЗА 10 ГОДИНИ В ПОЛИТИКАТА ЕДИН БИВШ УЧИТЕЛ ПО ФИЗКУЛТУРА ("ЦВЪКИ") ДА ДОСТИГНЕ БОГАТСТВОТО НА ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК ?! НЕГО КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ?! НАДАЛИ - НАЛИ ?! ЗАЩОТО "НАРЦИСА" ББ (НЕГОВИЯ ПОКРОВИТЕЛ) НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ТОВА !! БОЖЕ, ГОГА ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ ЦИРК У НАС, КОГА БЕШЕ 1989-та - КЪДЕ СМЕ СЕГА ?!

Нас ни управляват ОРГАНИЗИРАНИ МАФИИ ,които си слагат етикети на политически партии.И затова резултата за страната ни е плачевен. Трябва да се смени системата.

Прави впечатление, че БСП е спомената в статията повече пъти от ГЕРБ, ЕНП и СДС, взети заедно.

Цвъки да говори за фалшифицирани избори и за морал - безценно!!!

На старобългарски се нарича "гьонсуратлък".

е мошенник. Техноимпексаджия

Господин Цветанов, напълно съм съгласен за единството. В тази връзка най-искрено Ви моля да ме уредите да си купя в блока на "Латинка 80 квадрата апартамент по 600 евро на квадрат. По този начин ще бъдем единни по комшийски.

Какъв мил човек, разбира и от самолети и от луксозни апартаменти , сега се загрижил за пенсиите на народа

От апартаменти не разбира! Каза, че не е наясно с пазарните цени на имотите!

Вече да си симпатизанат на шайката ГЕРБ е гнусно и отвратително. Оглозгаха България до кокал. За какво е тази алчност?! Сринаха държавността, ликвидираха здравеопазването, културата и образованието и обезлюдиха България. Такъв цининизъм, алчност и безочие не е имало никога. Дори и при управлението на бай Тошо.

Ти кажи за апартамента Каун, не за извънпарламентарното лизане и миене с ибрика........!

Слушайте г-жа Офшоркова и г-жа Лъжа - там е истината.

какво единство с убитаци? Тоя кви дрънка? Ония немат и 0.2%

О, добрутро ценителю на мощни енергийни внушения, излъчвани от луксозни сгради;)) Добре си чул призива на Европа. Очаквай скоро и нашите отзиви за "цялостно творчество"- на 26.05.;)))

Той откак се премести на "Латинка" и поумня! Реди ги по килифарски, като пролетарски кадър на събрание.

Мислиш ли, че е възможно? Това с поумняването?;)))

Жалко за момчетата от СДС . Имаше и свестни хора между тях. Най важното бяха специалисти . Поне не бяха като сегашните . Но щом се съюзят с Герб и Марешки защото той е следващия Герги Марков/ненаяло се пичлеме/ сърсем ще изчезнат от картата на РБългария. Жалко , много жалко колко хора им повярваха в миналото- не можаха да изтръгнат ДС кадрите и от там се обърка всичко. А като си помисля само какви професионалисти бяха събрали- изключвам кариеристите като Евгени Бъкарджиев и някой други. Но сега тия трохички които АПАРТАМЕНТНИЯ Цв.Цв. им предлага съвсем ще ги довършат.

ПИПОНь !!!!!

Абе, Цвъки, какво единство, какви пет лева?! И Европа няма да те отърве! Я се обади на Цацаров, че се интересувал от тебе. А, обадили са се и от ЕК, да питат дали и те могат да си купят апартамент на "Латинка" за 600 евро за йвадрат.

Във връзка с апартаментите по 600 евро на квадрат от ЕК били звъняли и на някои други видни функционери на ГЕРБ, под псевдонимите "Ламята Спаска" и "Настрадин Водкаджията". Контактът не се получил, понеже Ламята Спаска не знаела езици, а Водкаджията му била минала воТка път.

Какви европейски ценности? За вдигане на стандарта на живот - ДА, за гей-ценностите - НЕ! Нацията загива - правете нещо срещу демографския срив - икономика, здравеопазване, образование, съкратете чиновниците със 75% за да дадат място на информационните системи, и се намали корупцията

Цецо вие сте история, ако изборите се провеждат честно. Ама като знам колко лъжете, вероятно ще трябва да ви гоним с тоягите

"... силен и обединен Европейски съюз, който да работи за ограничаването на влиянието на Русия и фалшивите новини ..." Сега ми става ясно защо новината за новия мега апартамент на Цецо бе на руски език...

Ползата за ГЕРБ изобщо не е за евроизборите. Когато хвърлиш едно-две места на 5-6 субекта ясно е, че ще се изпокарат и ще се цакат с преференции. ГЕРБ имат достатъчно гласове така да ги разпределят с преференции, че кандидатите на СДС да не се класират.По-важното е, че за пореден път се разбива десницата и обединението става все по-трудно постижимо за местните и парламентарните избори.

Кратко описание на двуличноста на комунистическите боклуци! Но пък за сметка на това адски точно и обективно.

Тоз пък седнал да говори за европейски ценности, като в същото време целува задниците от Вашингтон и си пазарува имоти без пари срещу корупционни сделки. Ай сиктир.

Управленческата ПАСМИНА започва да чупи ГЛУПОМЕРА, както винаги преди избори!

А псалмове 'ПЕЕШ ЛИ'???

Под мърша да се разбират и всички зомбита пишещи минуси!

Само Псалм 91. Цяла сграда ми построиха, че да го науча!

ЗА ТЕБЕ ТЕ СЕ ЕДИНИХА !! НЕ МИСЛЕХ ЧЕ ИМА НЕЩО ПО-ГАДНО ОТ МЪРШАТА !!:(

ИМАА, ИМАА, т.н. БЪЛГАРСКИ УПРАВЛЕНЧЕСКИ ЕЛИТ!

ГЕРБ не схващат,че основен противник не им е БСП , а нормалните хора за които единственото дясно в новото обединение /със СДС/ е джоба в който отиват благинките на властта.

НА ТИЯ СМЕШНИЦИ ОТ СДС, ЗА ДА ГИ ЕДИНИТЕ ;)) ИЛИ СИ ЗАМЕНИЛ ДРУГ АПАРТАМЕНТ - ЗА КАУЗАТА :))

Какви са тези европейски ценности, които обслужват шепа хора да живеят охолно? А другите- кучетат ги яли - по улиците, гладни и обезверени? Марш, Цецо, марш, ГЕРБ!

... ЕВРОГЕЙСКИ .....

Управлява ни проста. алчна и нагла сган. Този поне да престане да се изхожда всеки ден по медиите. Вони ужасни!

Морално нечистоплътният гербераст се вживява нагло в морален стожер на обществото. Този доказан лъжец, мошеник,крадец и измамник да се скрие някъде и да не дразни повече народа, но на галфона явно не му е ясно какво го очаква в близко бъдеще.

Вие не чувате призивите на българския народ ! Изключвам обслужващата Ви клика. Вие чувате само призива на ЕС с цел угодничене. Не се ли страхувате от омразата на българите ? Тя е много силна и опасна за Вас.