17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо този тип е с противогаз на снимката?

Неприятен човек. Подлога на тулупа

Кой беше тоя? чАо

Дори и Неговият спонсор Павел Вълнев го напусна.

по делата ще ги познаете

Търсиш защита от съдебно преследване в парламента? Ти нямаш НИКАКЪВ шанс!

се е размечтал до размекване. Нищо, скоро паричките ще свъвршат, а свършат ли парите - свършва любовта...

Имам чувството, че Цветанов ще гледа парламата по телевизията. На Кошлуков по телевизията.

И този боклук е същия ненормалник като Боко Тъпото. Ти го гониш през вратата, той се намъква през прозореца и започва да се прави на три и половина. Мястото на тези два боклука е в затвора/защото за съжаление няма гилотина/.

Важното е че се оттървахме не само от тебе цецко, а и от тоя дето му лижеше гъза,спящия с кюлчета и милиони рушвети толуп, и заедно мачкахте хората с цецомобили и какви ли не глупости.

Цветанов е обединител няма спорнвсички го мразят.

Цветанов, Включвате се в кампанията за да разедените обществото! Това е ясно на всички! А къде е Плевналиев? Вие нали сте заедно в пакет?

Моля Ви наложете цензура на Хаспела, защото много хора няма да гласуват, заради този пример за БГ политик.

Щом няма да гласуват, нямат право на молби/мнение.

що да нямат? Всеки може да изразява мислите си устно и писмено и да ги разпространява законосъобразно. Който иска - протестира, който не иска - стои в къщи. Все пак подаване на глас за 10 минути има силата на 100 дена протести... само казвам.

И 4-5 национални Революции годишно...

Главен конструктор на системата организации на ГЕРБ в страната ... Втори човек в ГЕРБ -години наред .... Дясна ръка на Б.Борисов .... Нищо не е забравено и никой не е забравен! "No passaran" !!!

направи си партия и не взе и 1%. Що така ве Миме?

Купуването и продаването на гласове е престъпление! А гласуването за този дребен мошеник и нагъл гьонсурат неописуема глупост. Гласувайте!! С главата си. За да не гласуват децата ви. С краката си.

Дай идеи за кого да гласуваме, защото като гледам и упраеляващите и опозицията миришат на мафия и ДС.

Тоя от много пътуване нагоре-надолу с асанасьори съвсем си е изпарил акъла.

ЦиЦи къде е дибелия бизнесмйне уе? Защо ги изгуби ръка?

Малките партии нямат за цел да спечелят изборите. Поставена им е задачата максимално да разводнят вота и да отнемат гласове от ГЕРБ, за да не може да състави правителство. Олигархията няма интерес от стабилност в държавата. Народа? Кучета го яли.

Така Слави се оля в лъжите и обещанията си, и като се видя че спечели, сам се изненада колко прост народ е гласувал за него и се скри. Обешанията не са като даването.

От партия, за която гласуват 12% от хората имащи право на глас, включая платени цигани и администрация. Доообре, сам не си вярваш. 2009-та беше преди 12 години само да ти напомня, явно още си живееш там.

явно си запознат. Я разкажи за 2009та

2009-та бях от тези, които гласуваха за ГЕРБ. С единствената идея да се отървем от БСП и ДПС. 12 години по-късно Пеевски и Доган въртят държава на малкия си пръст. 2009-та масово народа гласува за ГЕРБ, защото видя в тях шанс за промяна. А се оказа от трън та на глог. Затова и 12 години по-късно изчезват както изчезнаха и НДСВ. На следващите избори помен от ГЕРБ няма да има.

Нещо паметта ти изневерява. Не се нерви. От възрастта е.

Вземи и се аргументирай. На 33 години баш ми изневерява паметта. Ти обаче явно си 18 годишен пишлегар, дето се интересува от политика от вчера. Наивен при това. Аргументи чакам. Още има записи на Борисов от трибуната на НС как се пенеше, че Доган го е поръчал. След това му подари Българско овчарско куче, а след това и микроскоп. Новините още си стоят в нета. Със снимки. А след сигнал за поръчково убийство на Борисов от Доган какво стана? 2009-та хората го избраха, защото каза че ще вакара Доган в затова. 12 години по-късно се излежава в палата си в Росенец, а довереното му кученце Пеевски е по-богат от всякога. Аргументи!

Не знам кой се плюнчи, но тогава на балотажа избора бе "Великия Порционер на Републиката" с ДПС, или ГЕРБ. Останалото какво да ти вярвам?

Гад до гада, идиот до идиота, изрод до изрода, "се включват", в "българската" политика, мила моя, майнольо.

Изпята песен си,с тия апартаменти и боко издъни и себе си.Едва ли ще влезеш.Разбихте се ,сега чалгара ще ви свири на ухото,или порцийте,или дъто с гумената лодка,но юмруков пет години работи и слугува на рублевци и ще ни унищожат от предатели като няКОЙ

ахахахахахаааааррррргггггхххххх смешник

Цецо Физическото пак е на линия....НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....В други страни тоя да е продавач в Била.Ама пак не е сигурно дали ще го вземат.

Склададжия ще му заспи. В Билата на Вършец.

Калина Петрова, заглавието!!! ....включва ме се!!!! Наистина ли сте редактор с тази граматика??? ...ме... - има ли такава дума в българския език? включваме се - 1 лице, множествено число....

В заглавието и подзаглавието има цели три грешки. Ужас!

Явно Цецо ЦРУ-то е получил паричен превод.

цветанов, лекувам маниакални състояния като твойте с уринотерапия. Обади ми се, курса е безплатен.

Скрий се и не мърси политическото пространство. Не отнемай гласове от Герб.

Кой идиот стои зад него и се опитва да го лансира. Който и да е, идея си няма каква е обществената нагласа спрямо него. Дори след резултатите на последните избори. Възраждане, Българско лято взеха 2 пъти повече гласове от него, но за тях не можеш да чуеш нещо в медиите. А за този поръбен асансьор слушаме и четем навсякъде. Колко пари на вятъра за реклама дават - не е истина.

Един локум, моля!

Не знам колко нагъл трябва да си и да търсиш единение точно ти . Ти съсипа хиляди човешки съдби - съсипа хиляди малки бизнеси - отне хляба на стотици семейства . Как не те е срам - как малтретира хората в Разлог - в Петрич - в Сандански - в Благоевград - за да спечелите изборите впрегна цялата държавна машина включително и жандармерията - искаш единение - никога с теб.

................... убеден, че разумните хора не искат бъдещето на държавата да зависи от политици с неясни приоритети, с непредвидими реакции и непрогнозируеми действия........

На българина явно можеш да му се изс.ереш на главата, а после да му подадеш кърпичка, да се забърше, като му внушаваш, че без теб, той /избирателят българин/, е загубен!

Здравей те!

Егати пердето !!! Цялата страна знае какво струва този, а той иска пак да е на държавната софра !!!