Цветан Цветанов: Има голям пробив в националната ни сигурност

"Огромно е количеството на тези, които минават безпроблемно през територията на страната", алармира бившият вътрешен министър

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: Има голям пробив в националната ни сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Физкултурника - крадец, скрий се в апартамента с асансьора и не се показвай от там!

Гусин министър, напиши ми факс.. Миришеш ми на стария ми Air Max....

Скрийте я тая подлога вече, не върши работа! Американска подлога ще ми говори за национална сигурнсот!

Цветанов спечели скъп апартамент, но изгуби доброто си име в обществото. Сега го канят само в разни треторазрядни канали. Апропо, той с какво се прехранва в момента?

Преминаващите през границата не са количество, а бройки. Съществителни бройни имена.

Има пробив в яйцевидната ти продажническа и крадлива физкултурна кратуна!

Ами щом си избръснал то беше ясно, че ще ома пробив! Виж преди отва нямаше докато беше полубръснат!

"Имат информация и сигнали, но няма оперативен анализ, който да даде правилната посока..." Г-н Гуменка, то твоя анализ го видяхме, резултата също... България беше неколкократно осъдена в съда по правата на човека, доста бизнеси се зтриха или смениха притежателя си, резултатите в борбата с престъпността равни на НУЛА... е, някои хора "понатрупаха" апартаменти, но това е друга тема...

Дават ти за малко да послушаш в слушалката и от шофьор ставаш експерт. За какво са ни школи, университети?

Този сега на какъв се прави? След като кариерата му в политиката приключи след като на два пъти напускаше един и същи министерски пост заради един и същи тип скандал! "Той отбеляза, че искаме да влезем в Шенген, но в същото време не въвеждаме нови системи и не Той отбеляза, че искаме да влезем в Шенген, но в същото време не въвеждаме нови системи и не надграждаме направеното през годините. "Той отбеляза, че искаме да влезем в Шенген, но в същото време не въвеждаме нови системи и не надграждаме направеното през годините." Какви нови системи и какво надграждаме? В какво се изразява това? Камери и сензори за движение по границата ли? Отделно проблеми с това и онова ама за евентуално решение на тези въпроси нищо не се казва защото няма нищо зад тези приказки! Само празни думи с неопределено значение. Нови системи?! ааххахха А като бате ти Бойко направи оградата защо не му се сопна, че още има какво да се прави? То така и с камерите. О ще сложим камери навсякъде и ще се реши проблема с произшествията и нарушителите на пътия. Е според извадка от миналата година за срока от януари до август месец имало над 500 хиляди невръчени глоби на нарушители. И над 10 хиляди невръчени призовки за досъдебни производства свързани със заснети нарушители на пътя. И отговора на въпроса защо се допусна това беше мълчание. И никой за нищо не се сезира след това разкритие. Така де за какво? Въпреки че се похарчиха не малко пари за тези камери и все още ще се харчат ама без резултат от тях.

Този е пример как безнаказанноста влияе на простият човек! Простиха му и го оставиха да си се вози в асансьора въпреки,че се ведя какъв крадец е! Но то си мисли,че е хитрец и иска още да лапа...

Най-голямата заплаха за физкултурниците, милиционерите и почти пандизчиите, които предадоха хората, дето ги измъкнаха от дрънголника за един апартамент.

Цецо, обичам те, още от Вършец.

Не пробив, а черна дупка вече е националната ни сигурност. Разни гуменки, корумпирани политичета, продажни атлантичета и слугуващи медии и журналистчета продадоха България. Измислени военни експертчета скачащи от една в друга неофашистка медия, досъсипват и малкото останало от армия, национална чест и независимост.

тоа нема ли да го проверят за нелегален трафик.... с асенсйору....

Когато имахме гранични войски и на границата се стреляше на месо никой не смееше да премине.Сега граничните мърди са първи дружки с трафикантите и заедно действат.А нашето псевдо правосъдие ги гледа благосклонно защото и то цица от тях.Хващат ги ,строяват ги , ликвидират ги и мършата изчезва-това е решението и за мигранти и за трафиканти.

ПОВЕРВАЛ СИ Е ЧЕ Е ХИТЪР АМЪЪЪ НЕ Е ПЕТЪР .

Като ЦРУ ,МИ6 , Мосад и разни други служби.А да не говорим за политиците които почти спят пред Козяк за да не пропуснат да оближат нечий задник.

Цецо, можеш да приютиш мигрантите Имаш един блок с апартаменти из София

АКО СИ ВЯЛВАШ ЗНАЧИ СИ МИНДИЛ . ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА ТОЗИ ДЕБИЛ КАКВО СТОРИ СЪС СЛУЖБИТЕ ?

О, Цецо Пъпеша, експерт по овча мисъл.

Как един не го попита този от какво точно получава доходи и какво точно прави, за да издържа семейството си и поддържа имотите си, за които осъдиха тъста му, че доходите му декларирани не стигат.

Има разбира се. Вместо да си при бай Ставри още се возиш на асансьора.

на този въобще му се дава думата?! Напоследък доста често го забелязвам да присъства в Дир.бг, изразяващ абсолютно ненужни мнения! Защо?! Заместник на лаладжията Плевнелиев ли е този?!

Цвъки долен предател проклет да си

"Талантливият" физкултурник, който без да се образова изведнъж поучва и консултира за национална сигурност и политики в областта на сигурността. И не това е най-страшното, а че на книга се намират "донори", "спонсори" и "клиенти" , които да му плащат за "консултантски" услуги. Предполагам и онази прословута строителна фирма, която му "продаде" имоти на пъти занижена цена от сделките с другите си имоти в същите сгради и те са му "клиенти".

Цветанка ти като агент на ЦРУ си също доста голям пробив в националната ни сигурност, но те търпим.

Еле па тия язовци, дето се крият по хотелите на Слънчака!

Ма карай :)

Здрав и бодър организъм :)

С бившия ти шеф пробихте цялата държава

Някакъв си физкултурник говори за НС ! Гледай си там физкултурата !

Баси пъпеша…

Акъл от празна чутура.

А молитвената закуска какво беше във Вашингтон?!

Вместо да кротува че е на свобода Нахален

Трябва да се забрани америка за България, нпо то което те финансира, престъпник си!

явно страда от Анонизъм.

Тоя откри Америка !

Някой е казал, че МВР са Господ и си правят каквото си искат тоест нищо не правят, за капак полицаи убиват Българи в град Бобов дол и никой не им държи сметка! България се превърна в ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА!

Абе може да е всякакъв, но в случая е абсолютно прав. То и не остана област, в която радевото правителство да не се е оакало!

По ръкавелите ще го познаете , по закуските и курдисването ще ги надушите ! А кои са виновни за това ???

И тоз, горкия, се мъчи там нещо да мисли.

Моля, моля, дори кучето ми не оставям да слуша Цецо Пъпеша. Това е нечовешко, как може така да се самоизтезавате?

dran

Чудно каква българка ражда такива мекерета като шаламандурата,натагарчения,комбайнера и тн

Тези времена няма как да се върнат, господарите еврогейци няма да ни го позволят!

Този какъв е лижеше задника на Борисов и му казваше това което харесва а сега голямата работа

Националната сигурност не съществува от няколко десетилетия. Въобще сектор сигурност е мъртъв и погребан отдавна.

Има голям пробив във главата ти. Американци ти плащат да говориш до ри думи за тях.

Така е защото главнокомандващия е агент на Путин