Цветан Цветанов: ГЕРБ въздействаше на изборния процес под всякаква форма, сплашваха хора

Призовавам честните в ГЕРБ да направят своя информиран избор, което ще се отрази и на Републиканци за България

Обратно в новината

Коментари - Цветан Цветанов: ГЕРБ въздействаше на изборния процес под всякаква форма, сплашваха хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам дали има по-голям наглец от този....

Тоз по-долен и от жена. Циганите имат повече достойнство. Пууууу

Има една такава поговорка. В кладенец, от който си пил вода не се плюе. Така, че г-н Цветанов, оттеглете се, за да Ви остане поне малко достойнство

Кво достойнство кви народни мъдрости. Цецо е готов да целуне на най по друго място само и само да се нареди пак на софрата. Тоз асансьор харчи ток. Някой тряба да го плаща.

Цв Цв ти къде бе до оня ден,биха ти шута сега мъдруваш!?За това на 11.07 на море оправяйте се ..

нищо общо с ГЕРБ, нито някога нито сега. Аз съм от честните. Никога не съм бил сивият кардинал на ГЕРБ в печеленето на избори над 10 години...:((( Итн., итн, думи за глупаци. Боже, Боже, за толкова глупави ли ни смятат ? Ако, да, то са прави, над 10 г. избирателите глупаци ги предпочитаха !

Цеко, Цеко. Ти какъв боклук си. Нали ако някой е действал така това си бил ти! Вече те няма, сиреч няма от какво да се притесняваме!

Не призовавай, а разкажи как действа мафията - ти поне знаеш подробности.

Тоя дали се е променил...

Не те ли е срам бе боклук. Заради твоята лакомия малко остан да падне правителсъвото и още имаш очи да плямпаш Мръсен боклук госчод гледа и ще те накаже за наглпста ти във собственият ти асансйор. Най долните хора са тези които хапят ръката която ги храни

Боклука си остава боклук...

Цвъки, пипон такъв, а за парите на бабалък си и как се купуват... шест апартамента със спестените от него пари ще ни разкажеш ли бре, муцуно нагла:)))???

Този е изключително неприятен човек, да си бил годин близък д някой и да си се облагадетелствал и сега да плюеш по този ръководител и организация в която си бил .наистина голямо леке

Тоя става жалко смешен.

Някои боклуци вместо да са при Ставри,се увъртат около софрата,но няма да ги огрее

Сменей бельото педал

Много лъжеш бе, Цвъки! Мислех те само за крадец на апартаментчета, ама ти и лъжец голям се оказа. Отвратителен си!

И преди този мърсолен педераст си беше долник във всяко едно положение но сега вече достигна до дъното което дори комунетата не са достигали Хомосексуални предатели никой не иска да ги клати Бъди проклет педал долен

нога зА нога и беж да те няма от политиката , паляк недоизкусурен .

Отпадък

Този Цветанов не беше ли комбина с някой от САЩ, какво стана ,и там ли не се разбрахте?Ами сега......ако си и без заплата от САЩ, без парламент, всички виновни,само ти -не.....

Цветанов, казвал ли ти е някой ,че си завършен идиот!!! Как е се срамуваш от това,което казваш, значи и ти си го правил, защото винаги си печелил, а и е сигурно, че пак ще го правиш! Помним как уважително се обръщаше към ББ,а сега си чист като сълза ,а другите виновни! Всички бяхте на софрата ,имахте прекрасната възможност да направите нещо, но все някой ви пречи,Мая, Татяна ,БСП ,и разни други боклуци?! Сега оставете някой друг да бъде в парламента, нови лица,но не да правят шоу,това сме го гледали, шоу след 22ч.

БЕЗСРАМНИК!!!! АЛЧЕН ЗА ИМОТИ...ПОЧТИ КОЛКОТО БОЙКО РАШКОВ. И КАК ИМА ОЧИ ДА ИЗЛИЗА ПРЕД ХОРАТА?!?

гледай си партията и си задай въпроса, защо имаш 0,5% . това ще те сложи на място! просто си изтърканана карта и изчезвай като дим, бъдеще минус 100%.

ПРОБЛЕМА на всички пишман политици в България е, че правят негативна предизборна кампания! Не изтъкват собствените си качества (понеже нямат такива), а разчитат на очерняне и омаскаряване на конкуренцията! Както мутрите през 90-те взривяваха конкурентните барове и кръчми, така и политическите мутри взривяват политически конкуренцията! ПРОБЛЕМА им на всички пишман политици в България е че не разбрха вече 30 години, че предизборната кампания е ИНТЕРВЮ за работа! Кандитата трябва да се представи блестящо, да направи благоприятно първо впечатление, да представи способностите си, потенциала си, да минимизира потенциалните негативни впечатления! Вместо това политикантите в България провеждат интервюто си за работа, като казват, вземете мене, може да съм некадърник, ама вижте конкурента колко е лош и зъл!

Да ти сера у асансьоро!

Напълни вярно, докато Цвъ отговаряше за изборите :)

Цецо асансьора знае всичко за изборните далавери на ГЕРБ. Той ги е създал. Ако в асансьора му има огледало сигурно е с чистачка.

Явно тези схеми не са му помогнали на последните избори. Чак се зачудих дали изобщо е участвал.

г-н Вълнев що избяга от тебе ? Още ли си му консултант ?

Га въртя свирки на баце не рива? А?

Ако е прав, по правилното е "СплашвахМЕ хора". Иначе си е обикновен лъжец.

Наглостта няма граници

Не ти прави чест да злословиш срещу Борисов. Може всякакъв да е, ама когато те подгониха за апартаментите, ти защити задника. А ти там се беше оплескал, ама до ушите. Въпреки, че всичко замина, още смарди около теб. После, едно от първите неща, които един политик трябва да научи е, че с негативна кампания НЯМА ЧОВЕК ДЕТО ДА Е УСПЯЛ. Това, че плюеш без спир по човека, дето си знаете всички дупки, НЯМА ДА ТИ СЪБЕРЕ НОВИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ. Ами това е, брат. Физкултурник си беше, физкултурник си остана. Вероятно, единствената грешка на Борисов към теб беше, че те накара да си мислиш, че си някой, който не си. Ако ме разбираш, де. Сложничко е малко, с твоя умствен багаж нищо чудно да те затруднят, тия мисли. Айде със здраве.

С хора с подобно мислене, България все още има шанс.

Щото е лайнар, и такива хора ще управляват и ще мислят за хората , майко мила. Такива на бесилото но до тези бесила започва да наближава времето.

И с какво ще си по-различен от Хитлер?

- Ако убием всички крадци, само най-добрите хора ли ще останем? - Не сине... ще останем само убийците...

Е нЕма такава гнус!!! Бивша, настояща, бъдеща!!!

Тоя Цветанов да вземе да се гръмне!

Войната на герберастите. Мухахахахахахаха....

И после 20 години сълзи.

Започва се! Цветанов ще издаде уидурмите на Бокича. Бокича ще си го върне на Цветанов и така до визитата при бай Ставри.

Цветанов ги раздува тези хуморески от повече от половин година. Пресъхна му кранчето и сега се чуди как да си прави самореклама.

Кранчето на партията ти пресъхна, сега накъде ???

Аааа, не бе. Те ГРОБ са светци . Един от друг по-големи. Котило на такива "светци" като Влади Горанов, Цеца, ПКП, отличничката Лилето, Еврокюлчев Бибитко и ти Цецо Лъжицо....ама давай , разказвай какви ги вършеше като шеф на предизборните щабове на гербопитеците.

"Цветан Цветанов: ГЕРБ въздействаше на изборния процес под всякаква форма, сплашваха хора" Те от ГЕРБ "сплашваха хора"? ТИ не беше ли тогава част от същия този ГЕРБ бе му.льо жалък? Те от ГЕРБ били "сплашвли" хората, а Той миличкия само бил заместник-председател на политическа партия ГЕРБ? Със всяко изказване се забваш още по-дълбоко в ГОВН.та бе му.ло!

На Боко дясната ръка и шеф на предизборните щабове.

Така му е казал кукловода, и той изпълнява.

тука на всички им е в кръвта да сплашват. Описано е в "Бай Ганьо прави избори"

Не САЩ, а България е страната на неограничените възможности. Тук човек произхождащ от обикновено семейство и винаги бил общински и държавен служител, може да придобие жилище с личен асансьор за 1.6 мил. лева в престижен квартал на столицата.

Теглил е 300 годишен кредит

Ще добавя...от консултации....и Влади Горанов и той от същото за една година събра пари да купи офиси за 750 хиляди . Явно част от парите на Черепа предназначени за шефа му.

Узунов му е дал назаем, с малка лихва ...

Цецо и Бою почват да си вадят кирливите ризи. Чудничко!

Борисов не е казал думичка за Цветанов. Под достойнството му е, да пада толкова ниЗко.

Добре,да видим сега колко ще гласуват за теб- 200 човека.

Цецо-апартамента ако си мисли, че така става по-симпатичен се лъже жестоко! Напротив! Става още по-противен и отблъскващ!

Цецо като си знаел какво е ГЕПБ що участва като "честен" чавек

сега малко послъгва. иначе пак половин процент

Кога ще разберете, че ГЕРБ е единствената българска партия в България? Единствено ГЕРБ отлюспва на момента всеки един свой член, когато го хване в издънка. Борисов не пожали дори и дясната си ръка. Слепи ли сте бе хора?

Отлюспва 12 години и все пак на такива попада, а? А вожда на партията отлюспи ли го някой или и той като "Путин лайт" както го нарекоха в Европа се гласи да управлява цял живот? Е, от Живков се е учил, не се учудвам.

ГЕРБ е еднолична партия, като много други в българското политическо пространство. В тях Председателя на партията е и собственик и ГОСПОД. Каквото каже той, това става. Ако не ти харесва, можеш да отидеш в ОФ.

Като ти чета коментара, стигам до извода, че ментално сме много по добре от теб! Само с опорки от герберастки инструктажи не става, трябва и поне малко интелект! Ставаш единствено за полит-комисар, ама нещо не се търсят напоследък!

скача на лично, на опонентите си. Типична черта за боклуците в този сайт.

Плъхока пак изпълзя, пак грачи срещу герб, защото го изритаха от хранилка и още не може да се примири с това. Жалък и смешен цвък.

Т. е., и ти, Цвъко, като втория по ранг в Гроб по това време, също си участвал в схемата...

О, о! Пиленцата се разчуроликаха, доминото май ще тръгне да се разспада. Цецо се опитва да се изкара жертва, белким не го попитат от къде открадна кинтите да купи онези апартаменти.

боклук като този просто няма печеливш ход, но е толкова тъп, че не знае кога да млъкне. фръцкаше се като изоглавен, че той прави изборните кампании на герб. т.е. -ако казва истината, значи лично той е мърсувал на избори. -ако лъже, значи е още по-голяма измет-предател, ренегат, юда и дърт ромлянин!

дума е вярна. Схванал си какво са тези по тези земи.

оффффф аман от агенти на дс в тая политика, бе

продай си апартаментите,после говори !