Цветан Цветанов: Връщане на Светлозар Лазаров на поста главен секретар е абсурдно

По случая с убийството на Виктория Цветанов заяви: Имаше масирана хибридна атака

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рапона каза!!!!!

Задържан за няколко часа. Не знаех, че 4-5 дни са няколко часа.

А,бе абсурдно, ама знае ли се коалиционните какво ще кажат.То и на пеевски беше абсурдно за шев на данс......Що се касае до разкриването на онова убийство ти препоръчвам за не го посочваш,като пример за ювелирна работа. Бих го причислил към битовите престъпления. А, има и едни други!

Едно време цвинокио от Вършец като стана разсилен, преди да го осъдят по куп дела в Европейския съд по правата на човека повтаряше на всяка втора фраза "СЕКТОРНИТЕ ПОЛИТИКИ". Днес 8 години по-късно виждам, че е усвоил и други лафове като "ХИБРИДНА АТАКА"... Моля, журналистите, ако не сте с врабешки сърца, дайте му един химикал и един празен лист и го помолете да напише едно мотивационно писмо на тема "Защо хората трябва да гласуват за мен"...

Е, да де, ама с фразата "секторни политика" стана шеф у Европол;) Не ми се мисли с "хибридните атаки" докъде може да стигне;)

Лицемерието на европейците пролича с приемането в Европол на тази мутра. Само този факт показва, че те харесват българските мутри, които успяха да наложат такъв хомот на българите, от който трудно ще се освободим поради силовите и тоталитарните похвати на герберите. Не мога да си обесня как не можем да се обединим срещу това зло, което дърпа държавата назад...

Ц Ц знаеш ли какво е това хибрид .............., та и хибридна атака говориш . Кога овладе всетовнонедостижимата лексика на оня - Чехлю .

Когато човек няма собствени мисли, повтаря чутото или заучени фрази, за да изглежда по-умен.

тоя вечно повтаря едни и същи думички много беден речник...

в държавата на АБСУРДИТЕ всичко е възможно.... Абсурдно е да плащаме по делата от Страсбург за твойте морски деликатеси.. Забрави ли ги октоподите, медузите и т.н. дет ти ги "поръчваше за сготвяне" като министъркинин на МВР-то.. Абсурдно е да имаме премиерин - поименно посочен с пръст ( чрез длъжността си ) в присъда на съда в Страсбург.. Ама пак сте си абсурдите в най-бързо изчезващата държава от картата на света - по класация на ООН..

Този петоразряден ушев явно фуражката много го е стягала ! Дала е тежко, увреждащо отражение, както на формата на главата, така и на мозъчните гънки.

с таз особена форма на главата, как е успял да вземе и най-тежкио изпит във ВИФ.. За милиционерчетата - кандидат учители.. ЧЕЛНАТА СТОЙКА..

Приемния изпит е 50 гладко бягане и кълбо напред.

от старшинки - дет бяха "благонадеждни" за развитие кат офицери в МВР и ДС, приемен изпит НЯМАШЕ... Татенца и връзките им бяха достатъчни... За включване в списъка, който се представяше на ректора на ВИФ.. Иначе - за ПУЦ-а на МВР в Симеоново, двойката на изпита им бе гарантирана. С мотив - "Вопиюща" неграмотност... Да ти припомням ли, че на Бацето дори - от кумова срама, златен медал на отличник не е връчен.. При тате в МВР и маминка - учителка в училището в Банкя..

..."и допълни, че това би било лош знак към системата, която е започнала своето силно устойчиво стабилизиране." Цар е, бе!;) На речевите конструкции и на "витата мисъл" - няма по-добър от него, и непрекъснато "задобрява" даже:) Все си мислех, че с култовата фраза "това, което имаме като съдебна система" е стигнал върха, но той непрекъснато ме опровергава;)

Ти също си един ОГРОМЕН АБСУРД ама виж колко дълго време изкара до Каппо ди Тутти Каппи..........

Откакто го намърдаха в Европол вече и хибридни атаки му се привиждат.

а връщането на уволнениете министри обратно във властта ама на други постове не е абсурдно така ли? Лицемерие голямо е това....

Под натиск , вече отглеждаме хибридни пъпеши и тикви .

Ами сложете Волен Сидеров за главен секретар-той поне има опис с НАТФИЗ, с други изцепки че да миряса

Че то КОЕ не е абсурдно във вашата Държава!? Фактът,че този лъжльо е шеф на Комисия и ПГ,е доволно абсурден. Абсурдно е,че ГЕРБ се разпореждат с България вече 9г..Абсурден е начинът по който го правят. Проблемът е,че българите имат много добра и широка култура на мълчание и търпение.

Брей че модерен пъпеш - хибридни атаки... Ти да видиш... И кой ви атакува хибридно - предполагам руснаците...

Не бе - гадовете които са срещу ОПГ"герб", БОКо, ЦветанЪТ, и т.н....!!!

'полицаите, следователите, прокурорите, които представляват държавата в борбата срещу престъпността' ги гледам с безкрайно презрение, както всеки нормален обикновен българин прави.

"Полицията не работи под натиск. "От тук насетне четенето следва да спре.Абе КАУНЬ, забрави ли ТИ какво правеше, когато бе министър на МВР?Забрави ли просташките наименования на "акциите", които даваше по КРАВАРСКИ ОБРАЗЕЦ?_Редакцията, спрете да давате трибуна на този умствено ограничен човечец!

Герб? Какво е това - цвете, бедствие, или болест?

"И трите дедо попе, и трите" - Три в едно...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

ГЬОНСУРАТ!

Цецо, спри с лакърдиите за главния секретар! По-добре кажи, как вървят цените на апартаментите!

Егати БОСТАНА, наречен "Партия ГЕРБ", след като начело стоят КРАТУНА и КАУНЬ. Останалите последователи и членове явно са на доста по- ниско интелектуално ниво от водачите си. Прав се оказва професор Иво Христов за 80_те процента, щом такава "партия" с такива "водачи" ни управлява.

Боастана беше едно време при соца, всички крадат и знаят че няма да свърши. Ама взе че свърши, а сега ревът такива като теб.

"По думите на Цветанов е имало атака срещу страната ни, хибридно координирана" Тъжна констатация - много враг, много зложелатели...

Физкултурника знае. Слушайте го!

Ахааа, а връщането на Нанков не е абсурд.. така ли ?

Оставете охраната на Мето по- добре да си отиват с другия с ланците и татусите :)

В същност тези които изсипаха злобата си с измислени твърдения наново убиха журналистката и България.Бог вижда всичко!Ще има и съответна реакция.

"Цветан Цветанов и допълни, че това би било лош знак към системата, която е започнала своето СИЛНО УСТОЙЧИВО СТАБИЛИЗИРАНЕ." :))) Защо Баце не направи Цецко Умното гл. секретар на МВР?! ;) Без друго "Цецо копа с един багер и вади трупове" по ББ.

ДРУГАРИ ,ДА СЕ ПРАВИМ НА УМНИ,КАТО ПИШЕМ ТЪПОТИИ!!!...

другарке, ти си си тъпа по рождение.

Част от тия трупове образно казано бяха закопани от СИК, където беше и ББ. Той затова знае кой къде е.

Първо - проблема с назначаването на министъра на ВР не беше в Президента, а в това, че някои малограмотни люде не изпълниха закона и не мога да проумея колко трябва да си тъп, за да продължаваш да повтаряш тази простотия. И второ -- циганинът очевидно не е бил сам, но както вървят нещата, май никога няма да разберем кой и защо е убил жената. Карай, важно е от Европата да ни захвалят, че сме свършили работа...

цветанов ,пак ти ли бе?Нито искаме да те слушаме,виждаме ,нито да прочетем какво си казал. Скрий се и не се показвай вече до смъртта си.

Цвъки а не беше ли боко дето се репчеше как всички ''кадърни'' е изпратил там??? По големи манипулатори от вас няма и това вече се вижда ачик ачик даже и от дружките ви дето и те един по един ще се заличат от властовите си позиции и задника ви ще блецне с цялото му омазване..

Социалист ако не прави мръсотия на държавата, не е социалист. Тази антибългарска партия трябва да се забрани със закон.

КОМУНИСТИ ГРОБ ДА ТЕ УПРАВЛЯВАТ ХАХАХАХХАХХА

kirchevo

А нека го върнат та да прати пак баретите на някой с двуцевка като бай ПЕТКО от Лясковец.

А връщането на Нанков за зам.министър е показателно за поемане на политическа отговорност от Организираните в Престъпна Група"герб"...!!! :::))) Нали Ушак?... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Явно ДА...!!! :::)))