Коментари - Извънредно заседание в НС заради чумата по животните, властите вземат спешни мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извънредната мярка е една: #ОСТАВКА

Спешни? Оправете си заглавието на сМешни. Случаят гони месец история вече, ако това са спешни мерки....

"извънредни мерки" целящи недопускането на протестиращи, що ли не е чудно?!

Само за ПРОТОКОЛА за да не стане грешка, като Пекин столицата на Виетнам. Та, за проблем в Ямбол ли говорим, български град или за някой някъде в Нова Зеландия, например ? Питам, защото сме поканили и ще идва или е дошла вече комисия/експерти от ЕК. Да не ги разкарваме хорицата.

или лакардии ни спохождат от наемните чиновници и министри. Избили 4000 глави добитък, ще плащат по 200 лв. на глава, което прави 800 000 лв. Заделени 300 000 лв. ? Онзи от Бах- мамата говори че са спасили бизнес за милиарди, но ако у нас има всичко на всичко 1.5 млн. глави по 200 лв. , това прави 300 млн. Къде е до милиардите бре ? Аман от такива "ръководители' като този, като онзи Иванов за парното, газта, ел.енергия.

Крайно време е българският народ да взсеме извънредни мерки спрямо управляващите го. Може би все още не е късно и политически кърлежи все още не са направили необратимото.

По кучешка тенеия сме второ място в света сега ще гоним първото място и по чума по козите ... но това не е важно, важното е да се вземе власта ... Да спасим козите ..... докато се заразят , всички

Ти си неспасяем, БАЦЕ!:))))))))))

:)) неспасяем гол .... или ... Пройчо ...... оже би не знаеш какво следва затова ти е смешноо

110 място е много!:))))))) ....щом полупияния , рошав ристо иванов имаше 20 мин . при цветана ризова!:)))))))) )

А във Великобртиания избиваха по 15 000 крави на седмица ..... обаче в бг сме решили да избием всичките животни защото някой е решил да прави кариера

ако продължаваме да полтизираме решенията на ветеринарите и позвлояваме хора с коли да пренасят овце цяла българия ще пламне и 15 000 ще е малко . благодаря ти Нинова

А кога ще вземем спешни мерки за чумата, която се намира в Народното събрание !!!

Престанете с тези глупости ! Преди 2 години тук избиха хиляди свине заради заболяване,но нямаше такива трагикомедии, като в България— кой разбрал— кой не ,всички мнение дават. Тук никой не се намеси на медицинските власти, а в България и президента се намесва,въпреки, че не му е работа

,,..Когато на сцената добавим и лидерът на БСП Корнелия Нинова, с публикуваната заповед на Илиев в нейния Facebook профил, нещата стават още по-сложни. Защото Нинова твърди, че заповедта е издадена на 4 юли, а протоколът с лабораторните резултати бил от 9 юли. Илиев, обаче се защитава, че това било решението за райониране и рестрикциите на зоните. А в заповедта пише, черно на бяло, че се обявяват за огнища на чумата село Крайново, село Странджа и село Шарково, където следва да бъдат „принудително убити по хуманен начин всички дребни преживни животни“, на база Решение за изпълнение на Комисията 2018/954/ЕК от 4 юли, 2018 година, съгласно лабораторни резултати с протокол от изпитване от 9 юли, 2018 година. И въпросът е – КАКВО Е ТОВА РАЗМИНАВАНЕ В ДАТИТЕ?! При вас случайно съвпада с притока на мигранти които свинско не ядът. Смешно а

юридически е издържано ветринарните лекари може д аизискват точно такава заповед преди лабораторни резултати , при съмнение и по решение на ветеринарите. Нинова нали е била правист , Калинка ли е че не ги знае тези неща

Пекин-виетнамчева , обясненията ги дължите на нас , я елате да се разберем , кво ще се сбирате на ''сушина''.

Шубето е голям страх след като властващите ЗАБРАНИХА на хората да протестират срещу безобразията им.. Забраниха словото, забраняват протестите сам пълненето на гушите си няма никога да забранят..

Заради калинките на бойко по администрациите се избиха безпричинно десетки хиляди животни и хиляди семейства останаха без поминък ! НЕПРОСТИМО ! Ако утре ЕС нареди да се избивати децата - ще го сторите ли бе предатели ! Защо никой от управляващите не се застъпи за Българите по тези земи и технитя поминък ?

Разбрахме че за ,,чумата,, няма ваксина ,,,??? Една ,,Чума ,,от десет години ,,върлува,, в България!!! Само ,,евтаназия,,...за заразоносителите и...!!!

190 лева си е добра цена за една овца . Моите ги изкупуват за 3 лева живо тегло , и ги изнасят за арабския свят през пристанище Варна . Общо взето ми се връзва по 150 лева на една . Проблема за мен е ниската изкупна цена на млякото , при нас във Врачанско се е разпасъл местния феодал Зоров , който си е в близки отношения с другарката Нинова , и тя досега един път не се появи на нашите протести срещу ниските изкупни цени на млякото !

А случайно да ''забравяте'' избирателно че до 23 ДЕКЕМВРИ нямат право на никаква изгода от евентуално закупените животни с евентуално дадените пари???Това са ШЕСТ месеца изгубени ползи и препитание за тези хора и докато властващите се одуват от ядене и лекуват ''ишиас'' и разширени вени с разходки на наш гръб истинските работяги в този край ще мизерстват..

ГЕРБерски тролове еднополови, дебелото ви Баце----дори не смее да се яви по ТВ и да обясни ко става!:))))))))) .....също като през март 2014!:))))))))))))))))

ко стаа пройче, идосваме ли са? няма ривалюционери, а? брей, лоши хора

Чух че Нинова , нещо много и дошла мизерията, и вече не и понасяло да живее като нормалните хора .... да имаш информация в колко звезден хотел е отседнала

Когато Народа разбере нещо нередно което правят Управляващите ,те започват да забраняват ,да засекретяват и да лъжат като роми от най мръсните ! Време е Народа на България да каже СТИГА и да ги отстрани от управлението на България !

..козята пътека и хорската мъка са радостен шепот ... Власт... мизирзмата на Кръв е привлякла не един там където хората страдат .. хорското страдание е енергия за някой полтици

И нито дума за Босия?! Тая го извика с СМС в НС! ЗА среща. Вие ми пускате тук дитирамби за избитете вече животни!? Авах ви у професионализЪма значи! Едно човешко същество е готово доброволно да сложи край на земния си път, осъзнало своята и на останалите безпомощност пред наглата герберастка мафия! И нито дума за него??? И сега? Да го чакаме да умре и да забравим?! А ако след смъртта му друг поеме по неговите стъпки? Пак ли ще мълчите?

И аз питам що за народ сме, след като отминаваме с безразличие готовността на този човек да се жертва! Какво правим? Накъде отиваме и докъде ще стигнем така?

и Едвин Сугарев така се жертваше, пък вие не го харесвахте- а сега харесвате босия, защо?

Ако има фигура, която символизира безпощадната нелепост на прехода, това е именно този Едвин Сугарев, който превърна гладната стачка в свой собствен нарцистичен инструмент, в негов собствен начин за саморазправа със света и оръжие за битка с демоните, които вълнуват неспокойната му душа. Вероятно новината би предизвикала нещо повече от ирония, ако тази гладна стачка не е гладна стачка номер 3 в кариерата на този поет, политик, бесуващ на свободна практика, картонена фигура от прехода, програмиран луд за нечисти цели. В последното си "гладуване" беше включил и 4-те си деца, които уж му написали отворено писмо и уж решили да се присъединят. Къде е сега "поета"-кинжал. На държавна службица, в МВнР посланик! Да го слагаш на един кантар с Босия е отвратителна демагогия.

Едвин Сугарев направи пачки и кариера ...

Другари! Избиват най-ценното от електората ни - овцете! На оружие!

На мястото на този "електорат" може-би ще дойде друг. Поне така пишат някои чужди вестници. Ако това ви харесва, продължавайте да пишете срещу Нинова и БСП!

Голяма загуба ще е, мани-мани...!

Новият лидер на ГЕРБ----е цвета караянчева!????:)))))) .....щото , тя е по-мъж от Бою ---в критична ситуация, като тази!:))))))))

,......какво да правя в България ''!/Поли Пантева/ Чумата е обсебила , всички Бг-политици и управляващи ! Как се докопат до властта , веднага започват да разпродават държавата и да работят за шужди държави !

Извънредно заседание на НС с една единствена точка - разпускане на тази ялова от към държавност и плодовита на корупция и некадърност сбирщина.

Вече не знаем на кого да вярваме! Епидемичните "взривове" точно в този район съмнително започнаха да се повтарят. Толкова ли е зле животновъдството ни, та ту едни, ту други животни заболяват от най-опасните болести? Защо в миналото такива случаи бяха много, много редки, а сега въпреки модерните животновъдни методи толкова често се появяват болести и унищожават здрави животни? Кого обслужва това? Не е за вярване, че точно у нас хората са най-слабо подготвени и не знаят как да отглеждат животните? Къде е ветеринарният контрол? Защо не се взимат предварителни мерки? Колко струват хвалбите на управляващите, че се справяли отлично се едно или друго? Какво ме интересуват чуждите страни, когато в моята нищо не върви както трябва? Защо само ние имаме "външен" премиер, загрижен за съседните държави, но не и за своята? Кой и защо реши, че точно тези управляващи са най-подходящите за страната ни? Някой знае ли отговорите?

Върпоса е дали чумата е тръгнала при козите преди Нинова да посети място или след , неито посещение, да се назчачи проверка и Нинова да отговори, после да отчете дали се спазват санитарните норми по време на престоя и.... ако има изчезнали кози, овци

Ако наистина мислите това, което сте написали, жалко! Нещата са достатъчно сериозни, за да се шегуваме така нескопосано.

Питай аверите на Боката ,,каналджиите,,...!!! Те знаят кой, къде и кога ... пуснаха ,, чумата,,...!!!

Ти си ги КРАЛ , ХАЙВАНДЖАМБАЗИНО !:))))))))

Тия милиционери там нема ли кой да ги опуца барабар с убийците на гадинките?Па да вземат избитите животинки и право пред мин. съвет!

А със заплатите си възстановете избитите здрави животни и им изплатете компенсации за нанесени психически щети и нарушаване на правата им на собственици,за стреса и унижението да насъсквате жандармерията и да плащате на роми унизително да влизат в домовете на местните българи и да избиват цели стада със здрави животни,което е пълно безаконие и е в разрез дори с Наредбите ,които Министертвото на Змеделието е приело за действие в случай на зараза сред животните.Здравите животни се отделят под карантина,а не се зибиват,но Вие изпуълнявахте спешни заповеди за насилствено обезлюдяване на района за заселване с ислямски имигранти.Връщайте изнесените тонове злато и изградете скотовъдни центрове на Българите в района на Странджа Планина.Не успивайте хората с триковете си.НОМЕРАТА ВИ НЕ МИНАВАТ ВЕЧЕ!!!

Поискай го от Путин!

Нинова започна революцията:))))) Амбициозна жена, където има кръв там и тя, бунт, власт, победа

Според вас и онези, които пишат подобни простотии, само БСП и евентуално ДПС, са загрижени за държавата ни. Наистина ли не разбирате какво става или са ви казали така да пишете? Само по поръчка ли мислите?

Ясно че в 3км зона не трябва да се гледат животни. Лош късмет че имаме граници със страни извън ЕС. Да вземем да ги гледаме в София и Пловдив предлагам.

понеже сичкото чобане са тук!

В едната статия червените дебили се сърдят защо нищо не се правело. В тази статия - защо се правело. Ходи ги разбери..

Не се и опитвай----нямаш акъл!:)))))) ...рупай райграс и боковския суджук!:)))))))

..да, не всеки има овчи мозък, че да разбере социалиста..

Алоууу бастун! То не е да правиш миндилщини. Или викаш за теб е важно да се имитира дейност, а де факто ограничават достъпа на гражданите. Абе къде ви намират толкова кухи лейки...

Де факто се решава въпросът. Изследвания, евтаназия, защитна зона. Това ако е имитация...

Зависи какво е това, което се прави! Толкова ли е трудно гербер да проумее този лесен за проумяване факт? Аааа, забравих за мантрата "И аз съм прост, и вие сте прости..." Тя обяснява всичко.

Геноцид.

,... няма ли да има чума по електричеството и горивата ?

Е как, ще има, от ноември...

Вече 28г. , чумата вилнее в Парламента !

Представям си как докторите, облечени в изолационни скафандри като извънземни, отиват в народното събрание и започват да евтаназират всичкия боклук там! На въпросите на трепещите и ревящи дупетати отговарят, че е тръгнала остро-заразна корупция по бившите соц.-парламенти, и най-продажните вече са евтаназирани, за да не заразяват следващите...

Те за народа няма за какво да се притесняват. Ние не ядем месо, много е скъпо.

Прав си ! Затова се тъпчите със суши за 30 лева порцията !

Колко да е скъпо..? 1 талонче - едно кило месо... Като гледам безработните как търкат по 5 талончета дневно... не могат да изядат толкова месо!

Те за народа няма за какво да се притесняват. Ние не ядем месо, много е скъпо.

Управляващите да отговорят: 1) Къде точо в Турция и Гурция има огнища на чума, от които заразата достига унас? Как така в тези страни не се избиват животни? 2) Избитите животни незабавно ли се унищожават? Щото да избиеш заразени (както твърдят) животни и да ги оставиш по земята, както се вижда по снимките, няма да стопира зараза, която се разнася при докосване. 3) Персонала, който коли животните, по какъв начин е обезопасен? Как са обучени и инструктирани тези хора?

1) чакай несъществуващата "лаборатория" да им каже 2) нашите ги трепят по нова технология, изгаря директно антителата (открит вирус няма). После направо мое си ги носят у тях мангалята "ветеринари" 3) е как да не е обучен, нали сами се обучават братята докато берат животни по селата

Чумата има само едно име нарича се ГЕРБ...

има доста имена: БСП, ДПС и т.н. а най-лошото е, че няма алтернатива...

След дъжд качулка! Защо бе, "управляващи" избихте здравите животни наред с болните, отнехте поминъка на хората, а сега свиквате някакви щабове, съвети и други такива? Защо не видяхте поне в съседна Гърция как се справят? За пореден път ви интересува повече да не ви се скарат началниците от Брюксел, а не какво се най-доброто решение за българите. Управляват ни некадърници и подлоги, за съжаление. Вече е или те, или ние!

Много късно ти е дошъл акълът

Моя акъл винаги си е бил на мястото. Къде е акъла на тези, които гласуват за гробарите се чудя.

Не съм чувал при епидемия от чума (по хората), хората масово да ги избиват като превантивна мярка... Има си карантини, има си лечения... Понеже сме цъфнали и вързали отвсякъде, дай и тука беля да правим...

Евтаназия на мутрогерберастите, престъпно унищожаващи България и българите...!!! Дааа...!!!

Нормално е да се вземат спешни мерки, защото във властта е пълно със свине.

Забраниха ли ви да се оплаквате? Трайте, трайте ... И пак за тях гласувайте...

Понеже видите ли нямало друга алтернатива... Туй новата мантра... Всеки един от пострадалите животновъди е алтернатива на всички български партии и "политици" взети заедно... Ама българската кратуна не е узряла за идеята, че от нея зависи всичко... :)

Първо за обезщетенията нагло лъжете , както не еднократно сте го правили до сега , да цитирам , ако желаете , второ с мерките сте ''сетила се Мара да се побара'' , също обичайно за вас , трето време ви е за оставка , обща и единствена.

Управление на България са Престъпници и трябва веднага да си подадат оставката ! Нека дойдат ,по-добрите и по-умните да Управляват ! Стига ни Управляваха Назначени от САЩ ,некомпетентни и Крадливи Гербери !

Тези не искат хората да бъдат заедно и да се подкрепят. Ограничават обществените прояви и струпване на хора там . Защо бе господа управляващи, нали чумата е по животните. Заслужавате да ви се струпаме пред парламента и мс ама в стотици хиляди да видим тогава как боко ще вика да ми се махат от главата.

Оправиха Западните балкани...!?:))))))) ...сети се Бою Тиквочът за България----ама го поръча на караянчева!:))))))) ...Юнак междудържавен!:)))))

суперменът ни! Едничък ни е само! Може да лети, обаче го мързи...

Е то няма кво друго да се очаква от тези кадърни управници.

Kакъв коментар да направя,просто нямам думи,това ако е държава,то аз съм Джеф Безос!Боклук управа,изроди,безмозъчни мумии,олигофрени способни само да унищожават!