Коментари - ЦИК утвърди бюлетината за предстоящите европейски избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма нормална държава с машинно гласуване! а тия дето не минат 4% трябва да си платят разходите за отпечатването на бюлетините!

по време на калните бодби, пехливаните ни ще са т това шоу, но къде е НародЪ за да разбере, да наложи интереса ни над тези измикяри-ибрикчии:: Единият расъл на село с филия с мас, другият е гаврош, уличен самораслик, трети с протекцията на тати, кака, братко-батко и всяките устремени към власт, пари, курви -> все мимолетни благинки Алоооооооооооооо, Цецо, Боко, Курнелията, Воеводите, там Караибрикчиите и сие, и сие а спреете се бре!

С тази бюлетина мисля да си избърша гъза. И после ще постна в Инстаграм, щот съм куул!

Мискини с мискини, първо ще наемат, после ще купят, че да бъде цената 150%.

Няма смисъл от толкова харчене за бюлетини. Избирателната активност ще е много слаба.

"Важно е да се отбележи, че в бюлетината фигурира и квадратче "не подкрепям никого"" Ето най-важната част за мен и предполагам доста от хората! Между другото като гледам списъкът колко е дълъг ми прилича на онези от филмите които докато се опънат достигат пода и продължават да се търкалят докато не стигнат стълбището!Но как иначе като всички възможни маймуни са тръгнали за ЕП(стари,нови и забравените).

А каква е идеята да се добавя 100? Ако не трябва да има номер 1 или 13, не слагайте изобщо номера. Ако пък много трябват, слагайте случайни 3-4 цифрени числа. Калинки....

Сега се почва плащането и печатането

Със син химикал да га подпълвати! За по-сигурно, оставете я празна, може да се объркате...ние ще я попълним правилно, със син химикал, красивичко - няма да излиза от квадратчето, прави чертички, грамотно и точно - без преференции и излишни глупости - кратко, точно и ясно! И някой лев мо'е да ви дадем!

краде и сини химикалки! Предлагам всеки да си открадне по една химикалка :)

дано машините за гласуване да са в секциите с турци и цигани

бая хрантутници искат да папат евра