ЦИК реши: "Избираме заедно" е слоганът на разяснителната кампания за изборите "2 в 1"

Разяснителната кампания за предстоящия вот за Народно събрание и за членове на Европейския парламент може да започне още утре. Стана ясен и броя на мандатите в 31 многомандатни изборни райони

Обратно в новината

Коментари - ЦИК реши: "Избираме заедно" е слоганът на разяснителната кампания за изборите "2 в 1" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е времето всички анти Герб и ДПС политически партии да се обединят около една платформа,защото Герб и ДПС се готвят да фалшифицират изборите и да имат пълно мнозинство в парламента. ЕС ще дадат еврофондове за "Възстановяване и развитие" на България,които тези две партии ще окрадат и страната ни ще изпадне в положението на Гърция преди години. Господа политици не мислете,че ЕС ще ни храни вечно,ако ние не използваме тези пари по предназначение,но с помощта на ППДБ конституцията ни бе променена, за да дойде Герб отново на власт и отново всичко да бъде окрадено. Никоя партия сама не може да победи мафията за това е необходимо национално обединение,за да си върнем държавата на народа.

Май ще стане да не гласуваме въобще.Резултатите са готови преди вота.

ЦИК получава ли заплащане за това фундаментално решение?

кои ще са следващите невнятници, които ще ни предложат?

Тези в ЦИК за нищо не стават, имат 20 работни дни в годината. Смо си пълнят дебелите задници във ведомстеното барче и стола.

Голямо и мъдро решение! Предполагам са го мислили поне месец..