ЦИК пресметна: Предсрочният вот ще струва около 12 милиона лева

Комисията ще направи всичко възможно да не се стигне до среднощно броене на гласове, увери говорителят й Росица Матева

Обратно в новината

Коментари - ЦИК пресметна: Предсрочният вот ще струва около 12 милиона лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12 млн на 12 000 секции се пада по 1000 лв на секция . Малко ми се виждат малко парите. Отделно има районни и областни комисии и маса други разходи по консумативи , подръжка на софтуера и тнн. и за фирмата която обработва резултатите . Не изглежда реална сумата . Само за да не мърморим ни казват толкова

120 милиона са...госпожата излъга най нагло тая сутрин по БТВ

80 млн.? Не благодаря, не ме интересува бизнеса с изборите, няма да участвам, независимо, че бързичко ще броите, а не посред нощите. Търся други "бизнеси", някой да предлага нещо? Пишете на лични.

А укрофашагите гладни ще седят.... що кИбапчета са тия милиони....

Е доста по-малко от издръжката на украинците по хотелите.

12 милиона добре, да ама пак ще бъдат същите депутати, същите сплетни, същите компромати, а за народа пак само сухите комати ! О-ооо предизборен ужас !!!

Такоз е Алфонсо, няма да има промяна брато !

Едни 100 милиона хвърлени на вятъра. По-добре да няма парламент и няма да храним 4 години едни дебелосерковци.

РУМБА КОЛКО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕШ, ТОЛКОВА. СЕГА СИ БОГАТ ИЗВЕСТЕН, ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗЕШ В ЗАТВОРА.

Тоя на боклука ли шефа? А че това с изборите е бизнес на тия, дето от много години смучат, ясно. Ама имената им не знаем. Само именията се виждат и скъпите коли.

изборите струва над 100 милиона преки и съпутстващи загуби. ама съпътстващите загуби никой не ги смята! и всичко е за сметка на туземците! пак ще има повишена смъртност!

нас ни чака продължаваща шашма и продължаваща финансова катастрофа и продължаващ генеоцид. защо никой не се интересува? защо да избираме пак предатели, западни агенти западни зомбите, които да одират по няколко кожи от нас и да продават децата ни в чужбина! Жилищен пазар: Балон или не и оттук накъде с Красимир Петров https://www.youtube.com/watch?v=7XKfibnjAvg

а колко ще струва безплатен обяд за туземците, който са в нужда? може би по-малко от 200 000 лева на ден. сега вие ще изядете тези безплатни обеди за месеци напред!

Кого питаш, човекоядците ли дали ще те нахранят? ЗАрежи, не си струва.

Тези пари да се вземат от фонда за заплати на депотатите. За Януари и май месец. Ще стигне.

Да бе да 12 мил., 120 мил. ми се вижда по реалистично.

Я да питам колко детски линейки са тези пари? И сега пак ли ще гласувате за знайни и незнайни малки партии, които освен присъствие и лапане на депутатски заплати не желаят нито да управляват, нито да се коалират и искат да има избори след избори?

Тези, които питаш, отдавна не са живи. Само телата им искат още и още да поглъщат.

да организирате избори, лесно ви беше допреди 3 години само да лапкате и през 2 години да организирате избори, сега ви се наложи малко да пооправдаете безбожно високите си заплати и голям рев настана !

ще има ли нормални туземци, който да отидат на изборите? последният парламент запоична с русия и украйна и завърши с русия и украйна и не реши нито един проблем на туземците на територията българия! депутатите се оказаха потресаващо исторически неграмотни. те така и не разбраха какво е това Гладомор в СССР, кой го предизвика и т.н. и тези депутати и предишните за последните 33 години предуизвикаха Градомор-БГ на територията българия, защото убиха с глад и робски труд в чужбина над 3 милиона българи - процентно повече от Гладомора в СССР/Украйна! факти за Гладомора на територията българия - социалната помощ до скоро беше 0,00 (!!!!) лева и скочи на 60 лева на месец. Цоцилната пенсия беше 170 лева и скочи на 247 лева! Нито стотинка за тези, който нямат трудов стаж до 70г. възрад и ограбване на социалните им вноски .... е това е Гладомор-БГ. но никой депутат или партия не говори за това защото всичките са западни агенти и зомбита! вън депутатите от територията българия!!! никакво уастие на изборите защото това е съучастие в геноцида на туземците!!!

Ако през последните 7 месеца ни управляваше шайката Герп или младата мафиотска върхушка на Пп в комбина с измекярчета като дБ или Бсп, загубите щяха да са в милиарди!

Това са без купуването на гласове в гетата, нали? Там Гепи и дъпъсъ, хвърлят доста повече!

lu4ka

Ако за две години са похарчени общо 200 млн, това прави по 100 на година, което е много по-добре, отколкото да ни крадат с един млрд годишно.

Е сега като не те крадат, по-богат ли стана? Кое ти се подобри?

бяха по 70 -100 млн , кво стана сегга, що излиза толко евтино, хАртията ли поевтиня

госпожата от ЦИК просто излъга

А колко ни струва нищоненаправилия 48 парламент ?

Доста повече месечно. А и за бъдни времена не можем да платим поразиите, които всеки парламент прави.

А сложихте ли в сумата парите от фалшивите чували с бюлетини на бсп, дпс и герб, които вие с охота приемате ?

Те са бонус. Безплатно ги включват в броенето.

Нашите политици са истинско Божие наказание за България... Като свирепи и алчни дяволи са...

Ако ЦИК си намалят огромните заплати на половина и махнат всички допълнителни възнаграждения ,няма да са толкова разходите.

всички възнаграждения са вдигнати за тези избори,някой дори двойно!

Всички дУпетати от последните 5 събрания трябва да бъдат осъдени ефективно. С парите за тези безкрайни избори, можеше да се построи детска болница, училища, или детски градини. Ама тупаните се чудят как да бъркат в далаверата и не им пука.

Най - вече комунистическите чучела в НС, те са основните виновници за това безумие и никой друг!

Тези "безкрайни" иозбори са в пъти по-евтини отколкото пребиваването на престъпниците в парламента и поразиите, които нанасят редовните правителства.

БХ. Простия народ си е виновен без значение колко пари! Като го мързи да гласува и не може да си избере депутати така ще е до края на света!

Гаден прост народ, не ще да избере тебе, нали мухльо?

Хм. Странно. Предишните избори струваха по 80 милиона.

Госпожата нещо послъгва....спести една нула накрая...120 милиона