ЦИК глоби 2 пъти bTV за предизборна агитация в изборния ден по сигнали на ГЕРБ

В изборния ден Борисов не отговаряше на репортерите на медията и още тогава обяви, че ще подадат жалби

Обратно в новината

Коментари - ЦИК глоби 2 пъти bTV за предизборна агитация в изборния ден по сигнали на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за кебапче и кенче бира, За пилете и тн... В изборния ден потупване пред строя ли ще има

Си е заповед за цик(Р)каджиите

Големият цирк ще настъпи, когато БТВ атакува решението на ЦИК и то бъде отменено. Защото всеки съд ще вземе под внимание факта, че решението е нарушение на свободата на слвото и правото на информация, гарантирани от европейската и всеобшата харта за правата на човека, които имат по-голям приоритет и от Конститцията. Показаното е истина и поради това не можее да бъде интерпретирано като клевета. От друга страна, не е агитирано в полза на конкретен кадидат/партия/коалиция и затова глобите лесно ще паднат.

Всичко е постановки!

По новините търкалят цял ден репортажи за Балотажите в Пловдив и Варна ... Дадоха за дълго думата Само на кандидат кметовете на ГЕРБ . Нито дума за опонентите им Славчо Атанасов в Пловдив и Костадин Костадинов ..Варна . Това е Държавната ..Издържана от Всички нас БНТ !?!

А Боко Тиквата, като правеше предизборна агитация в деня на изборите, кой ще го глоби, както и телевизите, които излъчваха това? ЦИК и СЕМ обслужват ОПГ ГЕРБ.

Медиите са подвластни на герб. Скъсаха се да отразяват работливия бб, как открива, инспектира и т.н. точно преди избори. Значи, това е редно. Всеки ден ни навират под носа йф, дори в деня на избори тя едва ли не изскача от хладилника. Значи, и това е в реда на нещата. Извода - за герб или добро, или нищо, така ли? Гнус отвсякъде. Защо другите партии не сезират никого за нечестна агитация?

БТВ преди европейските избори се надпреварваха да повтарят апартамент гейт, а за апартаментете на Мая и за цената ва придобиване нито дума.

И какво от това? Нещо да се е случило с апартамент гейт.

КОЙ ще ГЛОБИ ДИРа,след като през целия изборен ден излъчваха интервю с фандъкова ??????? ДИРа НЕ МЕ ТРИЙ !!!!!! ЩОТО ДНЕС ЕДНИ СА НА ВЛАСТ, а утре ДРУГИ !!!!!

Те не смогват да отразят героите на социалистическата естрада.

bTV се разделиха с патерицата на Бойко Слави Трифонов и атаките не закъсняха. Явно учиндолския е имал инфо за смяната посоката на вятъра. Вече не е американска а чешка и не работи в интерес на кукловодите и техните инсталирани на власт мапети.

Забавно! На това му викат мечешка услуга. ЦИК официално потвърди, че bTВ е навредила на партия ГЕРб като е показала, че: - в 22 града, управлявани от ГЕРБ нищо свестно не е направено; - че управлението на Фандъкова в София е Гаф след гаф и че ремонтът на Графа не е завършен... Е, що така бе другари и другарки от ЦИК? За това ли ви плаща ГЕРБ? Вместо да кажете, че показаното не отговаря на истината, вие я потвърждавате, че е точно така!

БТВ, както и всички останали медии, имаха 30 дена да пускат подобни клипове. За какъв го пуснаха в изборния ден, като всички знаят какъв бе ефекта Костинброд. Аре кажи ми! Кажи защо не го пуснаха в петък вечерта, примерно?

Забавното е, не това че са ги пуснали в избориня ден и са били наказани. Забавното е, че с решението на ЦИК се потвърждава, че репортажите са навредили на ГЕРБ. С което казват, че показаното в тях е истина. Значи, в 23 по-големи градове на страната, вкл. и София, ГЕРБ управлява кофти. Гарантирано от ЦИК! :)

Тази телевизия отдавна не я гледам заради турските сериали и преднамерените коментари. Сега сменят собственика и дано отново стане телевизия, а не както досега агитационен пункт на Прокопиев и клика!!!!

Объкано е нещо. Заглавието трябва да е БТВ глобена от ЦИК , защото поазала проблемите в Бустаня. Сега ще падне цирк БТВ да осъди членовете на ЦИК за клевета в съда и да спечели и тогава Боцце ще се крие под ябълката в двожа на къщата у Банкя докато звъни на Цеци Цвичката да го спасява. Тия Герберистите са голем цирк на парцали хахаха

БТВ бяха глобени, защото миналия вторник Хекимян не осигури комфорт на Фандъкова. Остави я да мига на парцали и да плещи заучени фрази. Жалко, че никоя от казионните партии не желае промяна на статуквото. Това да не могат да бутнат толкова безпомощен човек, значи, че никой от тях не го иска.

Защо ЦИК не глоби два пъти бившият комунист Бойко Методиев Борисов,който предизборно возеше кметове от ГЕРБ с държавният джип ,а по време на гласуването си хулеше Демократична България,БСП и другите партии.Той недосегаем ли е, или е самодържавник.Извода може да е само един,че ЦИК е подчинен на Борисов ,както прокуратурата ,ВСС и спец органите по право.

При една класическа диктатура, всички са подчинени на диктатора. Сал един президент се опитва да не му играе по свирката, ама виждате колко му е трудно, поради липсата на правомощия. Най-странното обаче е, че диктаторът Борисов обвинява опозицията в диктатура!?!?!? Включително и в деня на изборите. От самовлюбен страхливец винаги се получава христоматиен диктатор!

Каква диктатура бе!! Самия факт, че пишеш тези глупости плод на фантазията говори за слободия не за диктатура

Защото не беше в деня на размисъл. Иначе и Манолова за лъжите си доста глоби трябваше да отнесе. И продължава, освен това!

Добре че има телевизия която отразява реалната картинка в страната. Аз не видях в репортажа нещо по-различно от това което всички знаем и сме виждали. Дори официално има повдигнати обвинения на зам. кмета на Фандъкова.

защо точно на него....

А нещо да кажете за 150 000 000 лева за 6 километра път? От кръговото на края на т.нар. Южна дъга, до Младост. При равен терен и съществуващ път с две ленти.

Ти поинтересува ли се какво всъщност ще се прави там?

За такава сума може да се направи и един Cape Canaveral.

НБаправи ли калкулация? Пусна ли оферта, която е за 10 пъти по-малка сума или ей така си лаеш по стар бесепарски навик?

В денят за размисъл на земята пред входната врата на блока имахме брошури на кандидатчето от ГРОБ. Ама то това е на всички избори и сигурно не е агитация в деня за размисъл.

Цялата пощенска кутия на входа беше пълна с такива материали и билбордовете също си стояха както и разлепените плакати и афиши. Освен това непрекъснатото съобщаване по медиите кой, къде, какво също не беше на много коректно ниво както винаги е било.

Каквото нареди Падишиаха! То и дир-а публикуваше екзитполовете цял ден с някакви идиотски имена, ама щом Падишахът не е наредил ще си кютат.

А сайта Пик цял ден си побликуваха резултати от изборите но те са над закона ,а собственика им и да го осъдиш не плаща

..щото дир-а не ги публикуваше, а?

Глобите, по 10 лв. на БРОЙКА,нали ???

Ако това да говориш истината е противозаконно, нз тогава за какво се бориме... Фандъкова с нищо ама с абсолютно нищо не разви София за 10г. Кв. Лагера е с Манолова!

Вярно е. Мая Манолова много разви България за 15 години в политиката. Ще развие и Лагера.

то бива да си тъп, ма повече от твойто не може

Редно беше, то това не е журналистика!

ти лили ли си

от бтв са подлогите на прокопиев, василев и бандата около тях. Те са много по-зли от всички други плюещи и лъжещи партии и партийки-недоносчета. Какво може да се очаква от тях освен помия и кал?

Шилo

Пълна простотия! Показали били некачествените ремонти??? Еми да, има ги, некачествени са, защо да не ги показват???

Добре бе , батко нали ви го обясни?! Значи започваш ремонт, викаш майстори у вас и накрая не си доволен от работата им, еми същото със строителството по обществени поръчки, той какво да направи, пие една студена вода и определя следващия печливш за поръчка......

...и следващият печеливш е пак същият!

Ние белене в средата на дунав направихме че софия ли няма да приватезираме мая има опит с костенброд печатницата ще има повече билютини

изразът "Телевизионен Костинброд..." не е ли също предизборна агитация в изборния ден ?

г-н/жа/ ,,А" ,ама това е Бойко Борисов ,собственика на ЦИК и авторитарен бос.Как ще глобят този бедняк ,като църковна Мишка.Това не се смята за агитация от ЦИК ,а дружески шарж с Манолова.

Браво на ЦИК. Тези от БТВ - Венелин Петков и Гена Трайкова се самозабравиха. С политическата си пристрастност погубват телевизията. Но и пък какви политически спонсори са си избрали направо са за смях.

Да живей свободата на словото! Може ремонтите на Фандъкова да се ужасни, скъпи и т.н., но е забранено да се говори за това. За корупцията или добро, или нищо...

"Забранено да се говори"?! След като една година само за това се говореше..? Абе, другарю Гошко, събуди се, бе!

ми не беше баш така и всички много внимаваха

В България само БСП и ДПС имат официално медии. Всъщност някъде към 90% от медиите. Все някой трябва да ги контролира как ги използват, особено след Костинброд.

ТВ Атака на ДПС ли се брои?

Атака има 2300 избиратели, както се видя. Тъй че е в останалите 10% до 100.

затова ли медиите се скъсаха да дават Боко с джипа , какво открива и къде реже лентички...?!

се случи в Костинброд? Направиха "забележка" на някакъв държавен чиновник, че не контролирал достатъчно и сега за награда е министър на транспорта ! Повече стана ли дума, че "бракувани бюлетини" имаше само за няколко града, за другите явно е нямало "бракувани"!

Той Вождът така ги наказва! Един става министър, друг консул в Испания. Важното е да знаят как да му се кланят и да му целуват ръка, като Барни Ръбъл!

Чак пък Костинброд, онова си беще голям трик това е нищо кво изобщо се занимавате.

Чак пък нищо.. на няколко места 400 гласа решиха балотажа.

Балотажа трябва да е задължителен ако няма поне 50% избирателна активност.