ЦГМ кани софиянци на тест с водороден автомобил и обиколка с E-Bike

Инициативата е за последния ден от Европейската седмица на мобилността

Обратно в новината

Коментари - ЦГМ кани софиянци на тест с водороден автомобил и обиколка с E-Bike | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пък промотират електрически колела, вместо обикновени..... с конкурс ги избират.

Добре де, сичко хубаво, ама не можеше ли обиколката на велопедерастите да я изнесете някъде извън центъра на Столицата?! Не е нужно шепа откачалки да пречат на останалите граждание да си вършат работата!

Жалко, водородният автомобил избухна, а велосипедите ги отнесоха ония с джиповете на пътя.

Са същите, които ни вдигат колите с паяк, слагат скоби, а в края на годината са яко на загуба счетоводно, нали? Да ПУКНАТ ВСИЧКИТЕ!!!

След кеот отрябва да си платят за електричеството, изразходвано за електролизата на водорода, след кеото да гладуват до следващата заплата.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ------ https://marketl.ink/biocom

на цгм всичко им е тъпо, даже новините, които ги пускат следварително на събитието. Някой ако има желание да отиде, може да не му го съобщават днес в последния момент, а 2-3 дни предварително...

вие по-добре си оправете разписанията, накарайте сиуксите да не се возят гратис и махнете 30 годишните мерцедеси! тогава пускайте ако ще и "Хилядолетния сокол"!

Днес е денят на независимостта на България. Продажните еврогейове пак се опитват да изместят нещата в друга посока.

Ако софЕанци слушат, ще им сложим и седалките.

Затова ли всички напирате да се домъкнете в София?

Живея си на село, имам голям двор засят с райграс, имам си беседка и басейн. В задната част на двора - няколко реда домати, няколко реда краставици, ягоди и малини. И изобщо не съм ти тръгнал към мизерната софия, или към който и да е друг град. И само който не е живял на село няма да разбере какво искам да кажа :)

До селянина: Аз пък живея в софия, имам си двуетажна къща с газово топление на 220 квадрата застроена площ и 1800 квадрата градина. Само че не не е засадена домати и краставици, а с райграс и има 30 годишни борове, под което и в най-горещите дни не е по-топло от 28 градуса. А колкото до басейна - той е сглобяем. А пък краставиците и доматите си ги купувам с дребни пари от такива като тебе.

... и половината ти рОда се е домъкнала тук да сере и маже!