Цецка Цачева: Бях готова да подам оставката още в четвъртък

Сделката е спрямо законите на страната, заяви правосъдният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Работя 10 години, за тези години имам някакви спестявания, не се притеснявам, нека да се проследи", коментира Цачева." Браво за 10 г. си спестила за имот, аз вече 24 г. работя в пъти повече от вас госпожо, но спестени средства нямам защото поти всичко отива в джоба на всички държавни служители. Тази държава е една огромна пирамида, взима милиарди, подхвърля милион и си е решила проблема!!!

Тия гадове около Б. Борисов Взимат подкупи от араби и китайци и ги пускат да завземат България, да вземат Бизнеса и работата на Българите... Б. Борисов и ГЕРБ са Предатели. До 1990 г, ние българите, просто убивахме арабите и китайците и им взимахме златото и парите, както са правили всички други държави.

просто е ужасно

Не си подаде оставката свинята за Истанбулската конвенция, за която открито лъжеше как нямала да ни засяга, но като лъсна лакомията 'и и няма накъде бяга , за да не се покажат служебните змии и гущери.

Чета и не вярвам Май съм вагаре Цеце, продаваш ли го евтино този терен?

При тази цена трябваше да купи цялата кооперация. Още тогава щеше да е подала оставка.

Исках да подам оставка, но нямах желание.

Как беше.... и магаре да Ви сложа и него ще изберете!

Тази стругарка не рабра ли че говорим за морал, а не за закони правени от тях

И закона е най-нагло погазен. Ясно е, че са приели лобистки закон и после са получили подкуп, като са придобили имоти на цени по-ниски от пазарните. Не става въпрос само за морал. Става въпрос за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Смятайте колко пари са 'заработили' щом хвърлят оставки толкова смело. а на Борисов кой може да му поиска оставка, ноо ми е интересно? хубав ден хора!

Г-жо Президент, колко Нотариални акта са ви необходими за една покупка на недвижим имот? Това в РабФага не се ли учи?

Цецке, Цецкеее, язък ти за дипломата. Толкоз години във властта и не се научи да крадеш така, че да не могат да те хванат. Ей, гледай бат Доганя - що милиони е накрал, още 100 по толкова раздал на свои хора, ама хващали го някой? Комунягите и те три пъти опоскаха държавата до кокал, ама някого да са хванали или да е подал оставка! НЯМААА! Няма и да има, щото те са професионалисти, а вие сте жалко аматьори.

Довиждане ГЕРБ!!!!!!

той цветанов не знаеше ли че ще го емнат за тия апартаменти??????? мисля че това е нарочен ход от негова страна. не може да си купуваш нещо за 2 милиона и да си депутат от герб. и да мислиш че ще ти се размине. нещо цветанов играе за другата страна.

Абе тия нас за олигофрени ли ни мислят ? ПОДАЛА СИ ОСТАВКАТА а после СИ ПУСНАЛА 1 ГОДИНА ОТПУСКА ??????? Като е напуснала кой и къде е подписал отпуската? От Артек ли са и я подписали????!!!!!!!! Ама аз как не съм знаел че мога да си пусна отпуска във фирмите, които съм напуснал? Леле що отпуска съм изпуснал ;-D

И робовладелството,и апартейда са били законни нали?

Да,според тези закони,които са правени в интерес на властимащите! Колко закона и кои ,защитават интересите на нормалните и необвързани с власт и пари,българи? Много нагло е да се твърди,че всичко е законно в една ,очевидно нагла схема,в която е замесен и “ сивия кардинал” наГЕРБ . Този ,с неприятен поглед на много властимащ, физкултурник се е взел за недосегаем и непрекъснато твори скандали за сметка на партията си. Омръзнали да слушам колко апартамента имал и как ги заменя на принципа кон за кококошка .... Ако ГЕРБ държи на имиджа си и на призива си за борба с корупцията,би трябвало отдавна да се е разделила с този типаж на ненаказуемия си физкултурник.

Достойно представяне на гранддамата на българската политика г-жа Цецка Цачева!

Това черен хумор ли е?

Хората са несъвършени, това е факт. Виждаме че която и партия да дойде се повтаря едно и също. Корупцията и политическата измекярщина са прояли не само България , а целия свят . Факта че в Европарламента се взимат заплати от над 25000 ЕВРО МЕСЕЧНО говори за най-висша автоматизирана, роботизирана даже корупция. Доходи които надхвърлят 3 пъти средната работна заплата не са нищо друго освен корупция. Вместо да вървим напред все повече се потапяме към средновековното мракобесие. Не случайно в училище не се изучава труда на Платон "Държавата" където той изтъква че истинският политик трябва 100 % да е осигурен от държавата, да не получава заплата и да няма лична собственост. Само така може да бъде запазен чист. А сега в световен мащаб какво се получава, политиците си гласуват космически доходи и няма кой да ги спре, теглят огромни държавни кредити с които си гарантират доходите през мандата и няма кой да ги спре, нали са демократично избрани и накарая цялата сметка заедно с лихвите я плаща кой - НАРОДЪТ. Демокрацията е опорочена, така както опорочиха и комунизма. Иначе се бият в гърдите и крещят ДЕМОКРАТИ, ДЕМОКРАТИ, а народа чува ГРАБИТЕЛИ, ГРАБИТЕЛИ!

Аз искам тогава да си купя за 700 Евро/кв м, давам по-висока цена, от гуменката, джендъра, резака и там другата дрисла .. ааа между другото и оня мазник Хампарцунян - да да оня същия на Булбанк и той нашия бил вътре в схемата и той грухнал от евтините апартаменти, новодомец.. ама него що никой не го споменава. Всички са престъпници отбор юнаци.

ГАТАНКА: Видяла дупка и си купила апартамент? Що е тя?

Ам да не е джендъра който се опита се праи на майката на народа и който рева престорено в ТВ и който пя цъфнал трън пиян залян сред джендърска герберска компания

Това го казва бившия шеф на НС и настоящ правосъден министър! Представяте ли си?

Аз раборя 18 гпдини и нищо не мога да купя !

Гербаджия ли си? Не? Е, какво искаш тогава.

А спазен ли е чл.54 от ЗПКОНПИ /Конфликт на интереси/, който определя за недопустима "облага" случай , когато се купува нещо на цена под пазарната А ?, А? А ?Може да са формално спазени ЗЗД,ЗННД/макар че за втория има съмнение/ , а ЗПКОНПИ ?

Чакай сега, тя другарката Цецка знае закона на ГЕРБ. Да не би да искаш да знае всички закони.

Ама тия само с оставки ли мислят да минат? Абе тия са затвора бе хора , конфискация е най-малкото!

Незаконно откъдето и да го погледнеш , но това е "вари го печи го "...цъфнал герб.

Сделката - да, но моралът..., абе и той - да...

Тази буля преди години беше юристконсулт на Плевен, ама кмета я хвана че консултира и двете страни по някои дела и и би дузпата. Айде сега някой да ми говори за морала на бг политиците.... че те тази дума не я знаят....

да се чете:законите на страната са спрямо сделката, сделките на гербаджиите

PEYTSCH

Доволен съм, че преди 35-40 години се прехвърлих да живея в Германия...Следя отдалеч ставащото и съм много щастлив да не съм в тези каши...Не съм замогнал се, но съм само на био и еко и не гълтам хапове...Това ми дава право и увереност да пиша постове които не ви харесват. Но имам право да презирам и мразя онези от вас които се бяха хванали за ...шлифера на „бай Тошо“...

Това дето го гълташ може да е био и еко, но си е живо човекоядство, дори в Гендърмания.

PEYTSCH

Важното е да е вкусно...

Жалък си ! Разликата между Меркел и Боко е само в това , че германците са се научили да ги правят същите далавери без да излизат на бял свят !

гнусен герберастки безмозъчен джендър, рожба на комунистическия РабФак!

Г-жа Цачева и компания знаят, че в милата ни родина всяко чудо за три дни. Много пъти ни е показвано, че са търпеливи хора. Как да не сети човек за умотворения като - кучетата си лаят, керванът си върви..... Морал? - каква е тази дума...какъв ли смисъл носи??? Благодаря Ти Господи, че не съм като тях!

Цеци я убади сега де те преназначи бати?

58ми набор и работила 10 години.... Или иска да каже, че 10 години в политиката е успяла да спести от закуски.... аман от политици....

Тези явно не знаят значение на думите морал и закон ! Всички говорят за морал ,а не дали са законни !

Ако цената платена е много под пазарната релна такава, а купувачът е на висока държавна позиция, законно ли е да приема такива преференциални условия от Артекс? Определението за подкуп какво гласи точно?

проблема е как с заплата на министър си спестила стотици хиляди евро и защо все политици купуват на занижени цени

То и прехвърляне на апартамент за 2000 лева е законно, но това просто значи схема на черно...

Станаха милионери и в знак на морално разкаяние си подадоха оставките. Много удобно. Защо не развали сделката с апартамента, като е толкова морална.

Герберастски суджуци.

аут си ! Давай апартамента и да те няма, иначе Сливенският мойто- така трябва да се действува !

Кой вярва на Цачева? Никой. Всички политици от Герб (бивши комунисти от БКП) се държат като тези от времето на Живков. Гледат да уреждат себе си и децата си с пари, имоти и постове... Политическата клика краде от народи и нехае. Затова сме на последно място в Европа - най-бедни, най-болни, най-изостанали. Само Украйна е след нас, но още не са я приели в ЕС. Чакаме да я приемат, за да ни измести от последното място ли?

Законно е , добре , ама дали е морално ? Защо такива опции не съществуват за редовите граждани ?

Нямате МОРАЛ бабче - и ти, и Цецо, и кумичка ... и Елена, и Курни - а Сопола и ПРАСЕТО .. са върха на морала! СРАМ!!!

г-жо Цачева, Браво на вас, роботихте 10 години и спестихте за луксозен имот /, а и детето изучихте в САЩ, и съпруга наредехте на работа в РВД/ . Ние тъпанарите и нашите родители работим вече два живота и кво ? Панелка и кола на старо.

Flo, не работиш за когото трябва - за Коса Слънце или за Почетния ... или за останките на ДС. Сори, и аз не работя и не искам да работя за тях...

45 години работа и пенсия ако доживеем в пъти по малка от нейната ще вземем защото през - държавни на частни работещи че едните да са задължени да плащат не само собствените си ами и на държавните келемета осигуровки..

Чл. 6. (1) Лица, заемащи висши публични длъжности по смисъла на този закон, са: 1. президентът и вицепрезидентът; 2. народните представители; 3. министър-председателят, заместник министър-председателите, министрите и заместник-министрите... ................................ Чл. 54. Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции, както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или услуги безплатно или НА ЦЕНИ, ПО-НИСКИ ОТ ПАЗАРНИТЕ, получаване на привилегия или почести, помощ, глас, подкрепа или влияние, предимство, получаване на или обещание за работа, длъжност, дар, награда или обещание за избягване на загуба, отговорност, санкция или друго неблагоприятно събитие. " ЗАКОН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО Обн. ДВ. бр.7 от 19 Януари 2018г." Явно, не е въпрос само на морал!

Та като стана дума за законите , се се сещам за един случай , дето един се напил и прехвърлил прасето на комшията си в собствената кочина , та бяха му дали шест ли седем години затвор ли за това мероприятие.

Защо излизат покупката на жилища на всички представители от ГЕРБ, защо не излезе покупката на жилище на сина на Корнелия Нинова, защо не излезе покупката на жилище на сем. Цазарови, защо не излезе покупката на имот на Мустафа Карадайъ и др.. Всеки който е във власта, получава достатъчно доходи, че да си позволи да си купи жилище. Червени, пенбени, сини, жълти, само правят народа на УЛАВ и на Глупав, защо ги раздухват тези глупости с тези имоти - да не би да се прави реклама на самата строителна фирма, че само тя продава на такива ВИП личности.

Абе от както стана скандала аз само слушам техните обяснения. Някоя институция отговорна за провекрите на тези сделки няма ли да се изкаже?? Реално някакви проверки случват ли се изобщо??

случват се. чудят се как да замажат работата. Като с монопола на горивата

За вас крадците, закони няма в това бездържавие. Освен оставка, тряваше да сте вече в затвора!