Централният регистър на Северна Македония заличи сдружението "Иван Михайлов" Битоля

Властите дадоха 3 месеца срок за смяна на името, защото ставало дума за човек, близък до фашистката идеология. Но то не беше променено

Обратно в новината

Коментари - Централният регистър на Северна Македония заличи сдружението "Иван Михайлов" Битоля | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на братята македонци, които се опълчват срещу бугарския шовинизъм, който не е по-различен от руския. Ние украинците помогнахме толкова много на уктаинската нация. Още през Втората Световна Война Украинската ССР и украинските идеолози подпомогнаха създаването на мекодонизма. Македония е свободна държава и македонския язик како украинската мова са уникални езици за нашите уникални идентичности. ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЯ И СВОБОДНА УКРАЙНА!

Къде е френския късопишльовец Макрон, да гарантира правата на българите в българската провинция Македония ??? Къде са урса пачаврата и другите ес-есовци ???? Покриха се и както винаги нашите европейски патрньори застанаха срещу българите и България...Къде са сащ-исаните курви на концесия ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС , БСП , които гласуваха в народното събрание срещу българските интереси....

Makron nemoze.da izleze od Pariz,inace veriuvaj mi ce dojdese.duri do Bitola

Lambe ve resi pred devet Medici,sega samo.resenieto vi go dade

блгарски клубови има кај нас? Има околу 6-7 и една политичка партија на бугарите. Досега немаше проблеми. Се започна со ветото и новте два клуба со провокативни имиња. И сега кој прави омраза а?

Омраза в българия няма, никой не му дреме за вас. Вие сте еднствените дето ни мразят искрено... защото ви е страх, че си искаме историята. а Вие държите да пишете фентъзита. Няма как да стане да се откажем от 200 години история, за да имате вие такава. Иначе ако ще и ескимоси си викайте, сърбизирани боклуци, и без това сте северни.

Nemate vasa istorija ,pa Maria ja sakate Makedonskata istorija.Vasata zavrsuva so Asparuh

ти сърбин ли си, бе боклук, пиши на кирилица! История имаме 1400 години, вашата почва с решение на коминтерна 1945г. Преди това никой жив македонец не е виждал

Жалки македонски катунари вие нямате нищо, нямате история, нямате азбука, нямате държава , нямате територия НИЩО... Всичко е наше българско, След някой и друг месец ще ви закрият и ще ви прикачат към Косово или Албания...Не народ , а мърша неблагодарна...

натъжават ме.., но ще има последствия!

Ами хайде да прочетем историята жалко платено руско тролче??? Македонска държава и македонски народ не съществуват преди втората световна война. Никъде няма исторически документи или дори бегло споменаване. Същата тая македония е създадена от съветския съюз сръбските и българските комунисти. Като при това предателите обслужващи руските интереси създават и така наречения македонски език-с заплахи и тормоз над близките му принуждават български професор да го създаде на базата на български диалект. Същите тия предатели обслужващи руските интереси изселват 400 000 български семейства в допълнение към българите населяващи територията на македония. И напълно игнорират писмата и молбите за помощ от българите на територията на македония относно геноцидът и репресиите извършвани от сърбите. Ако искаш да продължим с историята дето ти не я знаеш? Ако искаш да ти разкажа и за действията на червената армия на българска територия-и това го има документирано. За бомбардировките над варна да ти разкажа? За категоричното противопоставяне от страна на русия на съединението на България? Сигурен ли си че искаш да ти разкажа още история руско тролче?

За украйната говориш, нали?

Бъркаш руснетата с вистинските украинци. Украинците помогнаха на македонците срещу бугарския шовинизъм. Македонският народ е во веки признателен на УССР и украинците, които како македонците са били винаги подтискани. Слава Северна Македония!

Няма нужда от налагане на вето сега,защото самата РСМ се е блокирала като не вписва българите в конституцията си. Т.е. трябва да тръгнат към преговори за да може да им се наложи вето, а в момента те сами си хо налагат.

Виждате ли , колко е нещастна политическата клика у нас , щом не можем да реагираме адекватно па посраниците от македония , а сме тръгнали Русия да наказваме и превземаме ! Ще слушаме " бабопръца " а виждате какви ги надроби у францията , та той я подпали , а щял и косово и сърбия да оправя !

Жълкарчетата водещи руска папаганда да не се обаждат нали? Тая македония я има благодарение на твоята русия-не на някой друг. Пък ако не беше толкова тъп щеше да се сетиш, че съвсем до скоро ние бяхме наложили вето и нищо не пречи да го наложим пак.

Предупредителю ,чети историята ! Виж границите български според Сан Стефанският мирен договор и ги сравни с положението след Берлинския конгрес ,и после пак да си поговорим !

Sanstefanski vi go proglasija za toalet hartija

И кой ти каза, че няма действия!?

За няколкото руски трола. На ваше място не бих посмял да се появя точно под статия за македония. Защото тая така наречена държава македония е създадена от вашата русия и от предатели като вас-българската комунистическа партия. Колкото до конкретния случай-в македония има музей на иван михайлов и кой знае защо построилите музея македонци не твърдят че е бил фашист нацист и така нататък. Да значи македонски музей иван михайлов може, български културен клуб иван михайлов не може.

Явно имат подкрепата на Европа по вече от нас.Те и еврото може по бързо да приемат. Отзоваване на политици и прекратяване на всякакви отношения с тях.То Европа няма да ни разреши,но това трябва да се направи.Ограда ,като мексиканската,очите им да не видим

Колко елементарна платена пропаганда:)))) И защо другарю имат подкрепата на европа с според тебе повече от нас? И защо другият смяташ че европа няма да ни позволи каквото и да било?? И не викаш тя митрофанова казва какво да пишем пък ние не мислим.

А да чухте някакъв коментар от европа за пребития българин?И само това ли бе вдноклетъчен такъв.

И защо европа трябва вместо нас да защитава българските интереси? Ние като не реагираме защо европа трябва да реагира? Или понеже ти си свикнал москва да ти казва какво да правиш и да защитаваш руските интереси и затова очакваш някой друг да мисли и да действа вместо теб!

Та те вече са Шиптария !

И тук имало бая фашисти за утилизиране

Сръбски курволяк, по-долен от фашистките укропитеци

И на тези уроди първи им признахме държавата? Не е истина колко сме тъпи.

Ако Турция си направи тук културен клуб Осман Паша, то и ние ще подскачаме и ще му чупим прозорците. Меко казано. Защо трябва да бъде с провокативно име? И защо пък изобщо трябва име да си има? Български културен клуб, Скопие примерно и това е. Да не говорим пък, че наш културен клуб в съседна страна с идентична на нашата култура е глупост.

Турция си направи цяла партия, че дори и в парламента ни го вкара...И от 30 години все си скачаме.... Та те така аааааа А там едни клубове не ги разрешават и се гавра с народа и държавата ни. Та къде е по зле викаш бе смехурко..?

Вие руснаците защо не стигнете на червения площад един паметник на съветско нацистката дружба? В края на краищата вашият съветски съюз по-дълго време е бил съюзник на хитлер отколкото е воювал с хитлер.

Това момче съвсем е изтряскало.Пий хаповете преди да пишеш,че влия зле на здравето ти.

Спасе, точно така е, следите остават. Германия и Русия са съюзници до 22 юни 1941,трябва паметник на Хитлер да се издигне, примерно до мавзолея на Ленин

Тъпанари, стига провокации, кръстете го нещо неутрално- кокиче, зюмбюл, незабравка и да се приключва най сетне.

Така се получава след като правилното име трябва да е Ванче Михайлов a не просто Иван.

Изберете Кики, той ще оправи нещата....!!!!!!

СЕ ОКАЗА ОТРОЧЕТО ИМ "СЕВ. МАКЕДОНИЯ" ! ЯКО РАЗКЪСВА ТЕРИТОРИЯТА ....В БУНКЕРА СА ДОВОЛНИ ! АМА НЕКА, ТРОЯНСКИЯТ КОН СИ ГО ЗАСЛУЖАВА ПО ПЪЛНА ПРОГРАМА !

Много ми се иска американците да отворят един "културен" център "Ку Клукс Клан", та да ги видя тея потурнаци, дали даже няма да го охраняват за тяхна сметка денонощно! Българските политици са пу@ки и затова ни е@ават, кой, където ни хване!

Слави го каза преди време. Но другите партии се наведаоха.

Не са рекли, не са отворили. У нас как на центъра на София изсраха паметник на американските летци убийци на мирното софийско население

Платено руско тролче се намира в посолството на щатите и е на американска територия. За разлика от паметника на съветския окупатор.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Албанската провинция,пак се плюнчи нещо.Още малко остава измислените макета да станат малцинство на тая територия и после ще се зоват гордо ,,сърбеещи се албанци,,

бе вие проблеми нямате ли си

В България новите про-американски демократи, са стари про-сръбски чалгари. За тях Лепа Брена е икона, а българските патриоти са задължително руски агенти. Преди 100 години е имало подобен период по времето на Стамболийски, който след Първата световна война се 'прегръща' със Сърбия и преследва ВМРО. Дали и тогава им е било лесно на българите да се борят със сръбските поробители, когато собствената им родина е била против тях. Разликата е, че днешните българи са апатични и поглеждат меркантилно към този въпрос.

Не знаех, че предателите защитаващи интересите на русия се наричат български патриоти. Я кажи другарю ти въобще знаеш ли кой е създал тая измислена държава македония? Твоята русия предателю заедно с българските комунисти. Също като тебе продажници защитаващи интересите на русия.

истината драги ми сънародници е , защо изобщо се обръща внимание на това...... ами хубаво - независима държава, пък било то и призната от нас, взема решение , дето си е "в тяхна полза" - ок , да ама не, щото ще промениш посоката не криво дърво, но мисленето на мисленето на криво същество не моиш....за какво иде приказка тогаз

Ето така се приготвя плиткоумна нация за война. Сее се омраза, а когато има нужда им се дава оръжие и им се натиска копчето в тъпите кратуни да отиват да умират.

Е това име пишете го Европа да не се заяждат .

Този Люпчо Георгиевски , на руски агент ми мяза. Върти, суче все конфликт между България и Македония търси. Сменете го името на клуба. Какъв е проблема. Кръстете го Филип Македонски. Бащата на Александър, който е бил убит от сина си. Смях някакъв с тия "македонци". Те са толкова македонци, колкото марсианци. 400 години никой не е живял на тяхната територия, опустошена и опожарена от северните племена. И изведнъж -"завръщането на македонците". Велика нация. Един с друг не си проличат.

Значи в последната война Немците и италианците са били пацифисти, а българите дето спасили евреите от масовото избиване са фашисти, така ли стана?

Искам да отворя клуб Иван Михайлов в москва. Ще разрешат ли? А копейкаджии?

Русия се, шизофреник?

Да отворим тогава фондация "България за Македония".

Освен задните бузи, друго не можеш да отвориш

Това не е език на омразата, а откровено целенасочено законодателство и действия против България. Защо замлъкнахме за подписания от тях Договор за приятелство? Дори г-н Сакскобурготски им позволява гаврата с името на цар Борис - защо? Издайте по техен модел детска книжка за детето пример за приятелство, смелост и дързост Иван-Михайло и отворете наново клуба с това име. А после издайте вроти том, където се оказва, че детето е записано погрешно и с отнето "В". Ние всички ще си купим книгата и ще е най-популярен детски герой, а те нека пак откажат регистрация с име на дете от книга.

А може ли в Москва да отворим клуб с това име?

ДЖИМ!

Русофилчета, питайте господарката си Мутрофанова дали евентуално биха разрешили в русия да се открие български клуб с име Иван Михайлов. Обзалагам се, че няма да бъде разрешено. Така че за какво куткудякате?

Тоя Иван Михайлов. Има ли нещо наречено на него в самата България?

Има паметници, един в Борисовата градина даже.

Те вековна история заличават, та това ли? Позволява им се - България спа десетилетия, а после едни родни тарикати усвояваха куп пари и стигнахме до тук. Парите, които РСМ отделя, за да крепи лъжите си са със сигурност по-малко, от парите, които България е отделила и са окрадени. Затова са плачевни резултатите. Явно в управлението ни го няма и ядрото, което знае кое е национална кауза и действа заедно. Толкова качествени хора сме, а позволяваме на шепа престъпници да ни унизяват. И вижте презиборните студия - тотален срам за държава от ЕС през 21 век.

Кеа мационална ксуза бе руски шамшал? На кой му пука?

Нашият външен министър*Утьо Маринкин какво речи по въпроса ???

Да чуя сега евроджендърчетата прави ли са макетата ? А укрите не са ли същите ?

Прави са русофилска плюнко. На името на въпросния Иван Михайлов няма нищо наречено дори в България.

Има си паметници в България, има и в Борисовата градина. Необразован простак.

Конят рита най-силно преди да умре. Това са последни издихания на сърбоманската върхушка в РСМ . Русия бива изтощена във войната в Украйна, с което секна подкрепата им към Сърбия, а от там като скачени съдове с всеки изминал ден намалява и сръбското влияние в РСМ. Самата РСМ е обречена на вътрешен разпад, важно е да запазим хладнокръвие и спокойно да дочакаме подходящия момент за решаване на македонския въпрос. Търпение и сила за Македония братя!

Гласувайте за ПП и да българастите, ама после не мрънкайте!

Що е маке все е лайно.

Понеже Ванче е бранил Българщината из Вардарско от сръбски и гръцки навлеци, затова сега техните наследници имат такова отношение. Иван Михайлов е все едно Българското знаме в Македонско!!! Държавата трябва да отговори подобаващо, стига се държала като мишка!!!

Тези са за 9-та дупка на кавала, т.е. ЕС евентуално 2050г. при добро поведение!!!!

Управляващите там са сръбски мекерета и никога няма да престанат да гадят! Стар сръбски обичай.

като едно време с имената на нашите турци или го сменяш или бегай македонците действат твърдо по титовски и югославаски

По тази логика трябва да се заличи и думата "ВМРО" в бановината! Защото ВанчЕто - мир на праха му - си е продукт и олицетворение на ВМРО от онова време. На гнусните екс-югоси и посърбаци им се иска да ползват "ВМРО" като етикет, но без българското му съдржание, като големия българин И.Михайлов. Е, няма как да им се полуичи на чокалииската измет. Да затварят клуба и да се "радват" на ветото!

Със сигурност, Путин като изгуби войната, рязко ще намалеят тези противоречия в региона!

Стига сте промивали мозъка на простия, наивен, неук скот с тая Македония, бе! Скотът няма платена работа, бачка ангария за 1000 лева, тормозят го работодатели, банки, бирници, съдии- изпълнители, ВиК, НЕк, Чез, Евн, Топлофикация.... Вие- Битоля, Ванчо Михайлов... През хоя ми е и за Македония, и за Битоля и за клуба на Михайлов!

През хоя ми е какви бързи кредити си теглил и как не ставаш за работа за 500 евро месечно.

Човекът има нужда от Айфон за да пише мъдрости тука. С Шаоми няма да е толкова умен.

Да беше учил бе Васе , занаят да бе подхванал ...кой ти е виновен , че си льохман безроден

Гласувайте пак за национални предатели като просто Киро и държавата ни винаги ще бъде подртивана като умряло куче от всички.

Макетата са прави за Ванче Михайлов. И като не искта бг клуб с неговото име НЕ ИСКАТ,ДЪРЖАВАТА СИ Е ТЯХНА. Защо и кой реши така да се казва клуба? Който измисля тези провокации да знае,че на бг народ не му пука за макетата и Македония,само платените тролове тролят,няма да можете да настроите бг народ срещу сърбите и руснаците,заради макетата. Брутално тъп план..

Поредното доказтелство , че русофилстиците сте безордници :)

Мнозинство сме,и няма да се получат плановете на началниците ти. Това не е 20 век. Който е искал да е бъгарин си е дошл в БГ след ПСВ,в Македония са останали хора,които са искали да са макета,и са макета,и са доволни от това. Беродно е да си врете носа в чужда държава,а само БГ е важна за нас.

Мнозинство сте само в делюзиите на Възраждане :) Не са искали да са макета а са ги напавили такива с много бой , репресии и промивки . И тук комунягате са били почнали , но слава Богу Тито и Сталин се сдърпват и това ни спасява , Безродници русофилстични

Заличих РСМ от картата. Същото направиха и много други Българи в Германия. И няма никакви северомакедонци наоколо. В автосервиза има един от Тетово, но той е албанец. Това е и ще става все по-лошо за тамошните.

Само македония ни е проблемът! Много ни е важно да я анексираме! Което не може да стане според Лисабонският договор за ЕС! Щото бабИте и дедИте ни им е била родина! Ние, като род имаме да си взимаме около 50 000 000 декара, вече, в регулация, в Люлебургак(Лозенград). Не е грешка. В Одринско. За нашето дружество на тракийските бежанци нещо? Щото с Турция шега не бива, а с Македония всеки може да си прави майтап. Ние не сме добри стопани, бе! Държави в ЕС, бивши членове на ВД, имат с пъти повече БВП от нас. За какво ни е Македония? Да я съсипем и нея? Завърших.